چرا من جرات ندارم

• شروع کننده موضوع God's lover
  • تاریخ شروع

God's lover

Guest
نمیتونم چیزی بهش بگم که دلش بشکنه چون عاشقشم ولی اون?
نمیگم دوصم نداره داره ولی بد غیرتی??

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
کی عزیزم؟
کاش بیشتر توضیح بدین
ر.ل.م خیلی خیلی دوصش دارم اونم منو دوص داره ولی بدجور حساس و غیرتیه تو عصبانیت نمی‌فهمه چی میگه وقتی دعوا میکنیم تا آشتی کنیم قلبم میاد تو دهنم ولی من جرات ندارم بهش چیزی بگم و دلش رو بشکنم??
دلم نمیزاره و مانعم میشه

آبجی_فیثاغورث

Guest
مرد غیرتی به درد نمیخوره ؛ عشقشم عذاب اون دنیا و این دنیاست

مآهور

Guest
*** خیلی خیلی دوصش دارم اونم منو دوص داره ولی بدجور حساس و غیرتیه تو عصبانیت نمی‌فهمه چی میگه وقتی دعوا میکنیم تا آشتی کنیم قلبم میاد تو دهنم ولی من جرات ندارم بهش چیزی بگم و دلش رو بشکنم??
دلم نمیزاره و مانعم میشه
اینای ک گفتی گلم ..اصلا جالب نیستن و نمیشه سرسری ازشون گذشت
اگه تصمیمتون جدیه ..یعنی قرار رابطه اتون جدی بشه حتما حتما مشاور برو ..با خودشم در این مورد حرف بزن اتمام حجت کن ...دوسش دارم و عاشقشم نمی تونم، اشتباه بزرگ‌ و جبران ناپذیر ما خانوماست ....پس خواهشا ی کم کوتاه بیا جونم

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
اینای ک گفتی گلم ..اصلا جالب نیستن و نمیشه سرسری ازشون گذشت
اگه تصمیمتون جدیه ..یعنی قرار رابطه اتون جدی بشه حتما حتما مشاور برو ..با خودشم در این مورد حرف بزن اتمام حجت کن ...دوسش دارم و عاشقشم نمی تونم، اشتباه بزرگ‌ و جبران ناپذیر ما خانوماست ....پس خواهشا ی کم کوتاه جونم
قصدمون که جدیه و قراره مشاوره هم بریم ولی تا اون موقع طول می‌کشه ، ما از قصد سرگرمی باهم حرف نمی‌زنم قصدمون از اول هم جدی بود

مآهور

Guest
قصدمون که جدیه و قراره مشاوره هم بریم ولی تا اون موقع طول می‌کشه ، ما از قصد سرگرمی باهم حرف نمی‌زنم قصدمون از اول هم جدی بود
آهان ..ب سلامتی
با خودشون در مورد این رفتار و این ک شما آزار میده حرف زدی ....حرف زدن ک ایرادی نداره
قرار ی کافه بذار گلم و عادی.راحت. دوستانه در موردش حرف بزن ...بگو چون دوست دارم می خوام ک این موضوع باعث نشه از هم‌ دور و سرد بشیم .....
بهترین گزینه ام اینه
الان فعلا خودت با مشاور حرف بزنی ..ببینی چ رفتار و برخوردی داشته باشی خوبه

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
آهان ..ب سلامتی
با خودشون در مورد این رفتار و این ک شما آزار میده حرف زدی ....حرف زدن ک ایرادی نداره
قرار ی کافه بذار گلم و عادی.راحت. دوستانه در موردش حرف بزن ...بگو چون دوست دارم می خوام ک این موضوع باعث نشه از هم‌ دور و سرد بشیم .....
بهترین گزینه ام اینه
الان فعلا خودت با مشاور حرف بزنی ..ببینی چ رفتار و برخوردی داشته باشی خوبه
مرسی ممنون از کمکت?
اگه جواب داد این راهی که گفتی مدیونتم جبران میکنم برای رفتگانت یه یاسین میخونم ??

مآهور

Guest
مرسی ممنون از کمکت?
اگه جواب داد این راهی که گفتی مدیونتم جبران میکنم برای رفتگانت یه یاسین میخونم ??
ن جانم اصلا نیاز نیس ..دست گلت درد نکنه
امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره ..

بالا