چجوری میشه از بیمارستان شکایت کرد؟ اگه نتونم ثابت کنم خودم گیر میفتم درسته؟
یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:13 #1 چجوری میشه از بیمارستان شکایت کرد؟ اگه نتونم ثابت کنم خودم گیر میفتم درسته؟
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:13 #2 کسی میدونه توروخدا بگه میخوام سریع پاک کنم
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:14 #3 تو گوگل گشتم به جایی نرسیدم
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:15 #5 مادر دنیا گفت: چرا چی شده کلیک کنید تا باز شود... نمبتونم اینجا بگم اگه میدونی میگین بیمارستان فوق کلیویه
مادر دنیا گفت: چرا چی شده کلیک کنید تا باز شود... نمبتونم اینجا بگم اگه میدونی میگین بیمارستان فوق کلیویه
Ayyyda ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 26, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:19 #6 یه نفر، گفت: نمبتونم اینجا بگم اگه میدونی میگین بیمارستان فوق کلیویه کلیک کنید تا باز شود... بیا پی وی منم از دو تا دکترم شکایت کردم
یه نفر، گفت: نمبتونم اینجا بگم اگه میدونی میگین بیمارستان فوق کلیویه کلیک کنید تا باز شود... بیا پی وی منم از دو تا دکترم شکایت کردم
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:19 #7 نه چرا خودت گیر بیافتی تو شکایت کن تهش اینه ک رای ب نفعت نمیدن تو ک جرمی نکردی گیربیافتی
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:21 #9 Ayyyda گفت: بیا پی وی منم از دو تا دکترم شکایت کردم کلیک کنید تا باز شود... نه واسه عمل زیبایی مثل بینی نه
Ayyyda گفت: بیا پی وی منم از دو تا دکترم شکایت کردم کلیک کنید تا باز شود... نه واسه عمل زیبایی مثل بینی نه
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:21 #10 Melody گفت: نه چرا خودت گیر بیافتی تو شکایت کن تهش اینه ک رای ب نفعت نمیدن تو ک جرمی نکردی گیربیافتی کلیک کنید تا باز شود... اخه خونوادم نمیدونن میترسم
Melody گفت: نه چرا خودت گیر بیافتی تو شکایت کن تهش اینه ک رای ب نفعت نمیدن تو ک جرمی نکردی گیربیافتی کلیک کنید تا باز شود... اخه خونوادم نمیدونن میترسم
Ayyyda ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 26, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:21 #11 Melody گفت: نه چرا خودت گیر بیافتی تو شکایت کن تهش اینه ک رای ب نفعت نمیدن تو ک جرمی نکردی گیربیافتی کلیک کنید تا باز شود... چرا شکایت میکنن ازش دکتر نگو حروم خور بگو یه دکتر دندون پزشک که رئيس چیزی توی بررسی شکایات بود بهم گفت
Melody گفت: نه چرا خودت گیر بیافتی تو شکایت کن تهش اینه ک رای ب نفعت نمیدن تو ک جرمی نکردی گیربیافتی کلیک کنید تا باز شود... چرا شکایت میکنن ازش دکتر نگو حروم خور بگو یه دکتر دندون پزشک که رئيس چیزی توی بررسی شکایات بود بهم گفت
Ayyyda ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 26, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:22 #12 یه نفر، گفت: نه واسه عمل زیبایی مثل بینی نه کلیک کنید تا باز شود... من از جراح فک ام و ارتودنتیست شکایت کردم عملکردی زیبایی نبودش
یه نفر، گفت: نه واسه عمل زیبایی مثل بینی نه کلیک کنید تا باز شود... من از جراح فک ام و ارتودنتیست شکایت کردم عملکردی زیبایی نبودش
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:22 #13 یه نفر، گفت: اخه خونوادم نمیدونن میترسم کلیک کنید تا باز شود... خودت چندسالته؟ باید دفتر خدمات قضایی بری چرا ب خونوادت نمیگی ؟
یه نفر، گفت: اخه خونوادم نمیدونن میترسم کلیک کنید تا باز شود... خودت چندسالته؟ باید دفتر خدمات قضایی بری چرا ب خونوادت نمیگی ؟
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:22 #14 شاپرک خواب رفته گفت: چیو ثابت کنی کلیک کنید تا باز شود... بگم قضاوت نمیکنی؟ سوند وصل کردنی دستش هرز رفت..من میترسم دیگه اون بیمارستان برم.واسه بیماریم مجبورم نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره
شاپرک خواب رفته گفت: چیو ثابت کنی کلیک کنید تا باز شود... بگم قضاوت نمیکنی؟ سوند وصل کردنی دستش هرز رفت..من میترسم دیگه اون بیمارستان برم.واسه بیماریم مجبورم نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:22 #15 بابت اون قضیه ک ب من گفتی میخوای شکایت کنی؟
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:23 #16 Melody گفت: خودت چندسالته؟ باید دفتر خدمات قضایی بری چرا ب خونوادت نمیگی ؟ کلیک کنید تا باز شود... چندروز دیگه ۱۸
Melody گفت: خودت چندسالته؟ باید دفتر خدمات قضایی بری چرا ب خونوادت نمیگی ؟ کلیک کنید تا باز شود... چندروز دیگه ۱۸
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:23 #17 یه نفر، گفت: بگم قضاوت نمیکنی؟ سوند وصل کردنی دستش هرز رفت..من میترسم دیگه اون بیمارستان برم.واسه بیماریم مجبورم نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره کلیک کنید تا باز شود... عزیزم 💔💔 مدرک داری ثابت کنی ؟ پزشک قانونی ؟
یه نفر، گفت: بگم قضاوت نمیکنی؟ سوند وصل کردنی دستش هرز رفت..من میترسم دیگه اون بیمارستان برم.واسه بیماریم مجبورم نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره کلیک کنید تا باز شود... عزیزم 💔💔 مدرک داری ثابت کنی ؟ پزشک قانونی ؟
Ayyyda ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 26, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:23 #18 یه نفر، گفت: بگم قضاوت نمیکنی؟ سوند وصل کردنی دستش هرز رفت..من میترسم دیگه اون بیمارستان برم.واسه بیماریم مجبورم نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره کلیک کنید تا باز شود... نباید بری اونجا این نمیتونی اثبات کنی متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات 💔
یه نفر، گفت: بگم قضاوت نمیکنی؟ سوند وصل کردنی دستش هرز رفت..من میترسم دیگه اون بیمارستان برم.واسه بیماریم مجبورم نمیدونم چیکار کنم حالم از خودم بهم میخوره کلیک کنید تا باز شود... نباید بری اونجا این نمیتونی اثبات کنی متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات 💔
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 20:24 #19 Melody گفت: بابت اون قضیه ک ب من گفتی میخوای شکایت کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چه قضیه ای رو بهت گفتم به خدا من این بیمارستانی که میرم هرسری این اتفاق میفته هرسری تن و بدنم یخ میکنه ولی از ترس ابروم چیزی نمیگم سری اول اومدم خونه هق هق گریه میکردم
Melody گفت: بابت اون قضیه ک ب من گفتی میخوای شکایت کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چه قضیه ای رو بهت گفتم به خدا من این بیمارستانی که میرم هرسری این اتفاق میفته هرسری تن و بدنم یخ میکنه ولی از ترس ابروم چیزی نمیگم سری اول اومدم خونه هق هق گریه میکردم
Melody ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 14, 2023 جنسیت خانم امروز در 20:24 #20 یه نفر، گفت: چندروز دیگه ۱۸ کلیک کنید تا باز شود... ۱۸ بشی خودت میتونی شکایت کنی عزیزم بهمنی 🤗🤗😍😍