بعضی از ادمای اطرافمون ..البت بازم میگم بعضیها فقط دوستدارن عیب و ایراد طرف رو بگن ..فقط اونا ب چشمشون میاداین ادما بیشترین ضربه ها رو میزنن و باید اونا رو حذف کرد ...
بعضی از ادمای اطرافمون ..البت بازم میگم بعضیها فقط دوستدارن عیب و ایراد طرف رو بگن ..فقط اونا ب چشمشون میاداین ادما بیشترین ضربه ها رو میزنن و باید اونا رو حذف کرد ...
عزیزم بی خیال حرف مردم باید باشی
اگه خودت خودتو زیبا ببینی اونا هم تورو زیبا میبینن و اگه هم به نطرشون زیبا نبودیم ! خوب نباشیم نظر اونا رو ما تاثیری نداره تا وقتی تفکرت رو راجع به خودت تغییر نداده
من چوستم سبزه اس هم تو فامیل خودم و هم شوهرم تنها کسی ک سبزه اس منم ، الانم پسرم ب من رفته
اون اوایل ازدواج خواهر شوهرم چندین بار بخاطر پوست سبزم مسخرم کرد اما من برام مهم نبود ?از نظر خودم خوبه و تامام
من چوستم سبزه اس هم تو فامیل خودم و هم شوهرم تنها کسی ک سبزه اس منم ، الانم پسرم ب من رفته
اون اوایل ازدواج خواهر شوهرم چندین بار بخاطر پوست سبزم مسخرم کرد اما من برام مهم نبود ?از نظر خودم خوبه و تامام
اگاهی ما خودمون ب دیگران اجازه میدیم که باهامون چه جور رفتار کنن ..من اوایل ازدواجم یه ینده خدایی با پیام دادن همش بحث و دعوا راه مینداخت ...منم ب خاطر اینکه جنگ و دعوا نشه سکوت میکردم