https://harfeto.timefriend.net/16598835559207
ویتامین_سی Guest Aug 7, 2022 #1 بنویس برام تو همین تاپیک جواب میدم?? برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
بنویس برام تو همین تاپیک جواب میدم?? برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
استارتر استارتر ویتامین_سی Guest Aug 7, 2022 #2 اخرش نفهمیدم ویتامین cهستی یاD؟ ???? جواب من: من مولتی ویتامینم???????
استارتر استارتر ویتامین_سی Guest Aug 7, 2022 #3 اگه یه نفر متاهل باشه رفتاراش چجوریه مثلا اینکه یکییش تا وقتی سرکار هست آن میشه و اینکه خونه باشه کم پیش میاد پیم بده آیا این فرد متاهله؟ جوابشو بده جواب من بنده مجردم و ازنچیزا سردرنمیاورم??
اگه یه نفر متاهل باشه رفتاراش چجوریه مثلا اینکه یکییش تا وقتی سرکار هست آن میشه و اینکه خونه باشه کم پیش میاد پیم بده آیا این فرد متاهله؟ جوابشو بده جواب من بنده مجردم و ازنچیزا سردرنمیاورم??
استارتر استارتر ویتامین_سی Guest Aug 7, 2022 #4 تو کاربر ویتامن ۳ هستی? درسته جواب من :::چرا ول کن نیستی?????
استارتر استارتر ویتامین_سی Guest Aug 7, 2022 #6 سوال بپرسم جوابمو میدی؟ راجب خودت نه هااا کلی هست اگه ارع تو تاپیکت بزار تا بپرسم اگه دوست داشتم میگم
سوال بپرسم جوابمو میدی؟ راجب خودت نه هااا کلی هست اگه ارع تو تاپیکت بزار تا بپرسم اگه دوست داشتم میگم