پیشگیری از سفیدی و سیاه شدن موی سر و ریش سفید حتی ارثی

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر ویژه⭐
موها به طور طبیعی باید ۴۰ سالگی سفید بشه زودتر از اون نشانه ی مشکل هست

(۴ راه حل)

۱

استارتر سوال کرده یه کاربر راه حل داده

ملکه68

زن عموم ۲۴سالشه ارثی موهاش سفید شده بود ۶ماه هلیله گزاشت زیر زبون موهاش برگشت

رفع سفیدی مو و سیاه شدن دوباره مو‌های که قبلاً سفید شدند و همچنین پیشگیری از افزایش تعداد مو‌های سفید با هلیله سیاه ممکن است. برای اینکه مو‌های سفید شما سیاه شوند کافی است که هر روز بعد از بیدار شدن از خواب یک یا دو عدد هلیله سیاه مصرف کنید. این کار را باید یک تا دو سال هر روز صبح انجام دهید. در کتاب‌های طب سنتی درباره این گیاه رفع سفیدی مو آمده است که اگر کسی یک سال یا بیشتر از یک سال به مصرف هلیله سیاه ادامه دهد مو‌های سفید او سیاه خواهند شد. می‌توانید روزی یک عدد از دانه گیاه را بکوبید و با کمی آب میل کنید یا اینکه روزی یک عدد از این گیاه را داخل دهان خود گذاشته و بمکید.

البته در برخی از مطالب طب سنتی توصیه‌شده که به مدت یک تا یک و نیم سال هر شب نیم ساعت بعد از غذا یک قاشق هلیله سیاه را بکوبید و آن را در دهان خود بریزید و پس‌ازآن آب بنوشید تا جواب بگیرید.

گوگل سرچ کنید برای جلوگیری از سفید شدن مو راهی بلدید؟ نی نی سایت

نوشته کاربر یاسکبود۱۳

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

۲

خانوما من فقط ۱۹روزه هلیله‌ سیاه خوردم و طبع بدنمو‌‌ دارم گرم میکنم خوراکیای‌‌ گرم میخورم شاید باور نکنید ولی موهام داره نقره ای میشه شوهرم ک فک کرد رنگ گذاشتم ی سریاش مشکی شد

گفتم ک شما هم امتحان کنید هلیله‌ سیاه صبح ناشتا میخورم

چقدر میخوری چطوری؟

میزارم تو دهنم‌‌ ی دونش‌‌ آب میشه بعدش با دندونم میشکنم‌ بعدش میجویم‌ قورت‌‌ میدم
اصلا آب سرد نمیخورم‌ .تنقلات و نوشابه وفست‌‌ فود‌‌ حذف کردم عرق رازیانه‌ میخورم . خیلی رعایت میکنم مثلا میوه های طبع سرد نمیخورم موز و آناناس و سیب زیاد میخورم صبح ناشتا آب ولرم‌ میخورم‌ واقعا نتیجه داشت

❤❤

رو مخم‌‌ بود مو سفید مجبورم بخورم و نتیجه گرفتم الان میخوام روزی دوتاش‌‌ کنم

مجبورم دیگ از رنگ کردن مو ک بهتره😅

گوگل سرچ کنید هلیله و معجزه نی نی سایت

نوشته کاربر torento

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تجربیات کاربران راجب نحوه مصرف هلیله سیاه

بعضیا میزارن تو دهنشون آب میشه که تلخه و بعد می جون سفته

میشه تو آب ولرم خیس کنید بجوید یا همینجوری قورتش بدید آب بخورید یا خوردش کنید بعد بخورید

همون آبی که خیس کردید با همون آب بخورید آب هلیله هم مفیده

میشه پودرشو با گلاب خمیر و گوله کنی اون گوله تو ارد گندم قل بده بزاری خشک بشه،، هر گوله با ی لیوان آب بخوری اندازه نخود بشه

میشه پودرشو با ماست یا عسل یا آب گرم ترکیب کرد و خورد با تو آب جوشوند و مصرف کرد یا دم کنی

پودرشو داخل کپسول هم می تونید بریزید

آسیاب کنید یا با هاونگ بکوبید یا بدید بیرون براتون آسیاب کنن چون آسیاب کن خونه جواب نمیده و خراب میشه ، پودرشو هم می تونید بخرید قرص یا کپسولشم می فروشن

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

۳

متنشو کمی ویرایش کردم

بچه ها موهای سفیدم از ریشه سیاه شده با روغن بنفشه بر پایه روغن زیتون وحشی یا همون کوهی

من رفتم دکتر برام ویتامین بی و دی نوشت ، دکترا درمانی نمیدونن من رفتم دکتر عمومی که حجامت میکنه از طب سنتی هم حالیشه ولی به من همینجوری گفت ارثیه نمیشه کاریش کرد

فقط رو ریشه سفیدا * دو بار در هفته * بزنید ،باعث رويش هم بود چون طبعش گرمه زیاده روی نکنین تو زدنش

شب بزنید رو تخت یه پتو دیگه بندازید صبح هم بشورید ، نرید حموم چیزی نمیشه فقط چربی دیگه

از همون اول ک میزدم تاثیر داشت ، تقریبا دو ساله انجام میدم

الانم دارم برای رویشش میزنم جلوی سرم از بچگیم خالی بود

بهتره تغذیتون ببرین بسمت گرمی من خودم سیاهدانه و مویز بعنوان گرمی های دم دستی و ارزون مصرف کردم

گوگل سرچ کنید سیاه شدن موی سفید نی نی سایت

نوشته کاربر _sahana

( من سایت ها تحقیق کردم روغن زیتون وحشی به تنهایی هم تاثیرداره

همینطور روغن های دیگه هم هست که تاثیرداره برای راهنمایی از مجازی سرچ کنید

هلیله سیاه هم خوبه )

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

۴

عاقا حوصله نداشتم تاپیک بزنم اما گفتم در این عیدی به خانمایی ک مثل من سن کم موهاشون سفید شده بنویسم تا انشالله رنگ سفید موهاشون دوباره مشکی بشه _

چون میدونم برای ما خانما جقدر مهمه و چقد ناراحت کنندس ادم سن کم ببینه موهاش سفید شده مخصصوصا وقتی بعضی فامیلا میگن وای موهات سفید کردی !!!! انگار دست خوده آدمه ک موهاش سن کم سفید شده !! بگذریم ! از اونحایی که همش رنگ گذاشتن برای رفع سفیدی مو هم کار سختی بود و خود رنگ اسیب میزنه من رفتم کلیپ این خارجیا گشتم ببینم تو یوتیوب چیکارا میکنن ک موی سفید شده دوباره سیاه بشه _

اول بگم حتما یک مکمل بگیرید مکملی که من استفاده کردم مکمل جینکو ویتون بود اگه خواستید مکمل دیگه ای بگیرید یک مکمل ک اهن و ویتامین و سدیم چیه اینارو داشته باشه

کار بعدی که انجام میدین یک وازلین از اینا که روش نوشته برای مصارف ارایشی فلان جعبه هاشونم سبز اینا میگیرید شبا از ریشه سفیدی موهاتون تا کل مو وازلین میزنید بمونه تا فرداش که پاشید بشورید اینکارو هفته ای یکبار انجام بدین تا هفته ی بعدش

بعد وسطای هفته تا رسیدن نوبت بعدی زدن وازلین به موهاتون روغن بادام تلخ بزنید بمونه و بشورید

من اکثر موهای سفیدم با این روش برگشت و مشکی شدن خیلی وقته حرف سه چهار ماهی میشه و همچنان مشکی مونده

الانم امروز یادم افتاد این چند تایی از موهام ک سفید موندن دوباره زدم تا ب امیدخدا رنگ سفیدی اونا هم مشکی بشه

اینارو نوشتم هرکسی دوست داشت انجام بده هرکسی هم نخواست انجام نده ! نمیدونم برای سن های بالاتر هم جواب بده یا نه من خودم 24 سالمه _همه چی رو توضیح دادم ک جای سوالی نمونه

گوگل سرچ کنید یک راه برای سفیدی موها .. نی نی سایت

نوشته کاربر mary_nana

یه قاشق سیاه دانه بایه لیوان آب بجوشون به موهات اسپری کن .تایک هفته میتونی توی یخچال ازش نگهداری کنی

ازخواهرم که طب سنتی کارمیکنه پرسیدم .گفت میگن موهای سفیدروهم سیاه میکنه باید ادامه داراستفاده کنه .بابونه هم مث سیاه دانه بزنه به موهاش .ایناروبایدتوی ظرف اسپری پاش شیشه ای بریزه .محلول تایک هفته قابل استفاده س باباقی مانده ش بخوربگیر

نوشته کاربر آیسا سایت مادران

آخرین ویرایش:

آپلود فایل یا ویدیو

بالا