پسرم همیشه بین دوستاش کتک میخوره

• شروع کننده موضوع مامان دو تا وروجک
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

مامان دو تا وروجک

Guest
به پسرت اجازه نده گیر آدمای بد بیفتهد
آخه همه بچه های محله شر و شیطون اینم گوش نمیکنه ک توی خونه بشینه.
حالا فرزانه جون من الان بتونم شرایط رو براش مساعد کنم وقتی رفت مدرسه چی؟
وقتی رفت توی اجتماع بزرگتر چی؟؟
میخواستمم ردش کنم کنگفو ک کرونا اومد

صنم

Guest
چهار سال و پنج ماه
سعی کن دوستاش همسن و سالای خودش باشن از خودش بزرگتر باشن بهش زور میگن
دوم اینکه هیچ موقع بهش نگو توهم برو اونو بزن!!راه درستش این نیست
به پسرت بگو اگه تورو زد بگو بهش بگه قاطع دیگه باتو حرف نمیزنم تو خونه باهاش تمرین کن
واسه افزایش اعتماد به نفسش میتونی تو کلاس های دفاع شخصی ایناهم بزاری ولی تو سن ۷ .۸ سالگی جواب میده

استارتر
استارتر

مامان دو تا وروجک

Guest
سعی کن دوستاش همسن و سالای خودش باشن از خودش بزرگتر باشن بهش زور میگن
دوم اینکه هیچ موقع بهش نگو توهم برو اونو بزن!!راه درستش این نیست
به پسرت بگو اگه تورو زد بگو بهش بگه قاطع دیگه باتو حرف نمیزنم تو خونه باهاش تمرین کن
واسه افزایش اعتماد به نفسش میتونی تو کلاس های دفاع شخصی ایناهم بزاری ولی تو سن ۷ .۸ سالگی جواب میده
چی بگم جوجه جون...اولش میگفتم با اونا ک میزنن دم خور نشو ولی اصلا گوش نمیکنه و ب شدت نسبت ب من لجبازه
اره توی پست قبلیم گفتم میخواستم ردش کنم کلاس ک کرونا اومد و باباش توی این شرایط ب هیچ عنوان اجازه نمیده بفرستمش

مژده

Guest
آخه بچه های کوچکتر از خودش هم خیلی غلدر هستن
من از این بچه ها زیاد دیدم. تا 4-5 سالگی اینطور بودن ولی بزرگتر که شدن خیلی شر و شور تر شدن.

دعوا و کتک کاری و... خوب نیست و نباید بچه رو به این کارا تشویق کرد ولی اگر میدونی بهش زور میگن و عمدا میزننش یادش بده باید از خودش و حق خودش دفاع کنه. ولی کاری نکن فردا پس فردا برداره یه سنگی بزنه تو کله یه نفر و خودشو بیچاره کنه.

فعلا_تعطیل_تا_اطلاع_ثانوی

Guest
آخه همه بچه های محله شر و شیطون اینم گوش نمیکنه ک توی خونه بشینه.
حالا فرزانه جون من الان بتونم شرایط رو براش مساعد کنم وقتی رفت مدرسه چی؟
وقتی رفت توی اجتماع بزرگتر چی؟؟
میخواستمم ردش کنم کنگفو ک کرونا اومد
اگه از بچه های شر و شیطون محله چییزی یاد بگیره توی مدرسه همین رفتار رو میکنه بیچاره میشی هرروز بری مدرسه بگن بچه ات رفتارش خوب نیس

صنم

Guest
چی بگم جوجه جون...اولش میگفتم با اونا ک میزنن دم خور نشو ولی اصلا گوش نمیکنه و ب شدت نسبت ب من لجبازه
اره توی پست قبلیم گفتم میخواستم ردش کنم کلاس ک کرونا اومد و باباش توی این شرایط ب هیچ عنوان اجازه نمیده بفرستمش
اصلا کتک زدن اینارو بهش یاد نده چون عادت میمونه روش بهش یاد بده از خودش دفاع کنه مثلا وقتی بچه ای میخواد بزنتش دستشو بگیره بگه نزن منو تو خونه باهاش کار کن مثلا بگو من فلان دوستتم میخوام بزنمت دستمو بگیر بگو نزن منو چند بار باهاش تمرین کن پسرتو شجاع کن

استارتر
استارتر

مامان دو تا وروجک

Guest
من از این بچه ها زیاد دیدم. تا 4-5 سالگی اینطور بودن ولی بزرگتر که شدن خیلی شر و شور تر شدن.

دعوا و کتک کاری و... خوب نیست و نباید بچه رو به این کارا تشویق کرد ولی اگر میدونی بهش زور میگن و عمدا میزننش یادش بده باید از خودش و حق خودش دفاع کنه. ولی کاری نکن فردا پس فردا برداره یه سنگی بزنه تو کله یه نفر و خودشو بیچاره کنه.
باید بشینم قاطع باهاش حرف بزنم...هر سری همینه منتهی خیلی ترسو هست خیلی...
آخه ما مشکلات زیاد داشتیم?توی زندگی روی این بچه تاثیر گذاشته

استارتر
استارتر

مامان دو تا وروجک

Guest
اگه از بچه های شر و شیطون محله چییزی یاد بگیره توی مدرسه همین رفتار رو میکنه بیچاره میشی هرروز بری مدرسه بگن بچه ات رفتارش خوب نیس
خدا دارم دیوونه میشم
اینم راست میگی...
چجوری بشونمش توی خونه آخه...
با این وضع کرونا ک هیچ جا نمیشه رفت اصلا نمی‌دونم چیکار کنم انرژیش خالی شه.

بالا