پای سیب الیزابت پز

  • شروع کننده موضوع elizabet
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
اگه راحت دستورشو بزار اگه هم نیست بی خیالش ?‍♀️ ?‍♀️ ?‍♀️ ?‍♀️ ?‍♀️ ?‍♀️
 

Leily

Guest
استارتر
استارتر

elizabet

Guest
#کیک_پای_سیب
مواد لازم
پودرقند:۳/۴لیوان
کره :۲۲۰گرم(میتونید۱/۳ رو روغن مایع بزنیداماکاملاکره بهتره)
آرد: ۲ لیوان سرخالی منهای ۲ ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
تخم مرغ :۳عدد درشت
بیکینگ پودر:۱/۲ق چ
وانیل:مقداری
مربای سیب :1لیوان(1سیب درشت و2ق غ شکر+دارچین یارانی. من از مارمالاد سیب استفاده کردم )

طرز تهیه
این کیک_پای خیلی خوشمزه روهم میتونین داخل قالب های تک نفره مخصوص پای سیب یامافین یاقالب بزرگ درست کنین و دقت داشته باشین که بافت کاملا نرمی داره ونه کیک هست نه خمیرش به انسجام خمیر تارت هست چیزی بین این دو که خیلی لذیذه ?
کره به دمای اتاق رسیده رو باهمزن میزنیم و کم کم پودرقند الک شده رو اضافه میکنیم تامایه کف کنه و سفیدبشه سپس تخم مرغهارو یکی یکی به فاصله یک دقیقه از هم اضافه میکنیم و بعد وانیل رو اضافه کرده و1دقیقه دیگه هم میزنیم بعد همزن برقی و خاموش کرده آردو نشاسته ذرتی روکه سه بار با بیکینگ پودر الک کردیم در سه نوبت به مایه اضافه میکنیم مایه تقریبا غلیظی داریم حالا اگر داخل قالب میریزیم قبلش قالب وکاملا باکره یا روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم یا داخل کپسول مقداری از مایه رو میریزیم بعد از مربای کاملا شیره گرفته شده به نحوی که به دور قالب آغشته نشه مربای سیب رو 1لایه میریزیم یااینکه سیب پوست گرفته روریز خردکرده و باشکر و دارچین یاوانیل مخلوط میکنیم و دراین مرحله میریزیم و 1لایه دیگه از مایه میریزیم و داخل فرازقبل گرم شده با دمای180درجه۳۰تا۴۵دقیقه قرارمیدیم از دقیقه ۳۰ بایدپای رو چک کنیم .چنددقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک برشته بشه.
**
نکته:برای ریختن مایه بخاطر غلیظ بودن برای راحتی کار میتونین مایه کیک رو داخل قیف بدون ماسوره بریزین این روش برای قالبهای تک نفره راحت تره.
نکته:برای اندازه گیری آرد دقت کنین آرد داخل لیوان فشرده نباشه وگرنه میزانش زیاد میشه و کیکتون خشک میشه.
نکته:تایم پخت کیک های تک نفره کمتر از کیک با قالب بزرگ تر هست .
نکته: میشه برای داخل پای سیب ها از مربای وانیلی سیب و روی کیک ها از برشهای نازک سیب آغشته به دارچین و شکر استفاده کرد.
بعد از خنک شدن روش پودرقند و دارچین الک میکنیم.☺?
 

دختر جذاب

Guest

تک دختر

Guest

Leily

Guest
#کیک_پای_سیب
مواد لازم
پودرقند:۳/۴لیوان
کره :۲۲۰گرم(میتونید۱/۳ رو روغن مایع بزنیداماکاملاکره بهتره)
آرد: ۲ لیوان سرخالی منهای ۲ ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
تخم مرغ :۳عدد درشت
بیکینگ پودر:۱/۲ق چ
وانیل:مقداری
مربای سیب :1لیوان(1سیب درشت و2ق غ شکر+دارچین یارانی. من از مارمالاد سیب استفاده کردم )

طرز تهیه
این کیک_پای خیلی خوشمزه روهم میتونین داخل قالب های تک نفره مخصوص پای سیب یامافین یاقالب بزرگ درست کنین و دقت داشته باشین که بافت کاملا نرمی داره ونه کیک هست نه خمیرش به انسجام خمیر تارت هست چیزی بین این دو که خیلی لذیذه ?
کره به دمای اتاق رسیده رو باهمزن میزنیم و کم کم پودرقند الک شده رو اضافه میکنیم تامایه کف کنه و سفیدبشه سپس تخم مرغهارو یکی یکی به فاصله یک دقیقه از هم اضافه میکنیم و بعد وانیل رو اضافه کرده و1دقیقه دیگه هم میزنیم بعد همزن برقی و خاموش کرده آردو نشاسته ذرتی روکه سه بار با بیکینگ پودر الک کردیم در سه نوبت به مایه اضافه میکنیم مایه تقریبا غلیظی داریم حالا اگر داخل قالب میریزیم قبلش قالب وکاملا باکره یا روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم یا داخل کپسول مقداری از مایه رو میریزیم بعد از مربای کاملا شیره گرفته شده به نحوی که به دور قالب آغشته نشه مربای سیب رو 1لایه میریزیم یااینکه سیب پوست گرفته روریز خردکرده و باشکر و دارچین یاوانیل مخلوط میکنیم و دراین مرحله میریزیم و 1لایه دیگه از مایه میریزیم و داخل فرازقبل گرم شده با دمای180درجه۳۰تا۴۵دقیقه قرارمیدیم از دقیقه ۳۰ بایدپای رو چک کنیم .چنددقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک برشته بشه.
**
نکته:برای ریختن مایه بخاطر غلیظ بودن برای راحتی کار میتونین مایه کیک رو داخل قیف بدون ماسوره بریزین این روش برای قالبهای تک نفره راحت تره.
نکته:برای اندازه گیری آرد دقت کنین آرد داخل لیوان فشرده نباشه وگرنه میزانش زیاد میشه و کیکتون خشک میشه.
نکته:تایم پخت کیک های تک نفره کمتر از کیک با قالب بزرگ تر هست .
نکته: میشه برای داخل پای سیب ها از مربای وانیلی سیب و روی کیک ها از برشهای نازک سیب آغشته به دارچین و شکر استفاده کرد.
بعد از خنک شدن روش پودرقند و دارچین الک میکنیم.☺?
?????❤️❤️❤️
 

بالا