کل خانواده مجبورن درس بخونن بلند بلند عین طوطی تکرار میکنه
لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #1 کل خانواده مجبورن درس بخونن بلند بلند عین طوطی تکرار میکنه
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #2 وای منم تا برم خوابگاه این شکلی بودم . خوابگاه که رفتم تازه فهمیدم دنیا دست کیه و یکم سر و صدا کنم حین درس خوندن ، دست میندازن دهنمو جر میدن
وای منم تا برم خوابگاه این شکلی بودم . خوابگاه که رفتم تازه فهمیدم دنیا دست کیه و یکم سر و صدا کنم حین درس خوندن ، دست میندازن دهنمو جر میدن
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #3 کلا خیلی انرژی میگیره بلند بلند درس خوندن من هم بلند بلند میخوندم هم باااااید راه می رفتم
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #5 زمستون گفت: وای منم تا برم خوابگاه این شکلی بودم . خوابگاه که رفتم تازه فهمیدم دنیا دست کیه و یکم سر و صدا کنم حین درس خوندن ، دست میندازن دهنمو جر میدن کلیک کنید تا باز شود... خیلی رو مخین خدایی
زمستون گفت: وای منم تا برم خوابگاه این شکلی بودم . خوابگاه که رفتم تازه فهمیدم دنیا دست کیه و یکم سر و صدا کنم حین درس خوندن ، دست میندازن دهنمو جر میدن کلیک کنید تا باز شود... خیلی رو مخین خدایی
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #6 زمستون گفت: کلا خیلی انرژی میگیره بلند بلند درس خوندن من هم بلند بلند میخوندم هم باااااید راه می رفتم کلیک کنید تا باز شود... آره نگار هم صداش گرفته از بس درس خونده
زمستون گفت: کلا خیلی انرژی میگیره بلند بلند درس خوندن من هم بلند بلند میخوندم هم باااااید راه می رفتم کلیک کنید تا باز شود... آره نگار هم صداش گرفته از بس درس خونده
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #7 Tarashon گفت: منم بلند می خونم کلیک کنید تا باز شود...
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #8 لیوای گفت: خیلی رو مخین خدایی کلیک کنید تا باز شود... موافقم واقعاً یادش به خیر من انققققققققدر قانون کولن و فرمولش رو تکرار کرده بودم که ما خانوادگی حفظ بودیم همگی
لیوای گفت: خیلی رو مخین خدایی کلیک کنید تا باز شود... موافقم واقعاً یادش به خیر من انققققققققدر قانون کولن و فرمولش رو تکرار کرده بودم که ما خانوادگی حفظ بودیم همگی
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #9 لیوای گفت: آره نگار هم صداش گرفته از بس درس خونده کلیک کنید تا باز شود... دقیقاً وضعیت آخر شبای من صدای گرفته پاهای خسته ولی خدا رو شکر تموم شد
لیوای گفت: آره نگار هم صداش گرفته از بس درس خونده کلیک کنید تا باز شود... دقیقاً وضعیت آخر شبای من صدای گرفته پاهای خسته ولی خدا رو شکر تموم شد
Tarashon ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 23, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #10 لیوای گفت: مشاهده پیوست 391094 کلیک کنید تا باز شود... عه نزن دردم گرفت خبب
Tarashon ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 23, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #11 لیوای گفت: مشاهده پیوست 391094 کلیک کنید تا باز شود... دقیقه آن ابجی بزرگم وقتی راهنمایی بودم منو اینجوری میزد چدن خودش دبیرستان بود و من نمی ذاشتم بخونه
لیوای گفت: مشاهده پیوست 391094 کلیک کنید تا باز شود... دقیقه آن ابجی بزرگم وقتی راهنمایی بودم منو اینجوری میزد چدن خودش دبیرستان بود و من نمی ذاشتم بخونه
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #12 زمستون گفت: موافقم واقعاً یادش به خیر من انققققققققدر قانون کولن و فرمولش رو تکرار کرده بودم که ما خانوادگی حفظ بودیم همگی کلیک کنید تا باز شود... دقیقا الان اوضاع ما هم همینه
زمستون گفت: موافقم واقعاً یادش به خیر من انققققققققدر قانون کولن و فرمولش رو تکرار کرده بودم که ما خانوادگی حفظ بودیم همگی کلیک کنید تا باز شود... دقیقا الان اوضاع ما هم همینه
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #13 Tarashon گفت: عه نزن دردم گرفت خبب کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #14 Tarashon گفت: دقیقه آن ابجی بزرگم وقتی راهنمایی بودم منو اینجوری میزد چدن خودش دبیرستان بود و من نمی ذاشتم بخونه کلیک کنید تا باز شود... تو رو باید محکم تر زد
Tarashon گفت: دقیقه آن ابجی بزرگم وقتی راهنمایی بودم منو اینجوری میزد چدن خودش دبیرستان بود و من نمی ذاشتم بخونه کلیک کنید تا باز شود... تو رو باید محکم تر زد
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #15 لیوای گفت: دقیقا الان اوضاع ما هم همینه کلیک کنید تا باز شود... میفهمم اون طفلی از همه تون بیشتر اذیت میشه ، چون همزمان راه رفتن و بلند بلند درس خوندن خیلیییییییییی وحشتناک آدمو خسته میکنه
لیوای گفت: دقیقا الان اوضاع ما هم همینه کلیک کنید تا باز شود... میفهمم اون طفلی از همه تون بیشتر اذیت میشه ، چون همزمان راه رفتن و بلند بلند درس خوندن خیلیییییییییی وحشتناک آدمو خسته میکنه
Tarashon ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 23, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #16 لیوای گفت: تو رو باید محکم تر زد کلیک کنید تا باز شود... هیچی الان اینقدر جملات زبانی که حفظ کردم رو بلند جلو اینه با خودم میگم مامانم یاد گرفته چرا بزنی من با تموختا هاشون اضافه می کنم۰۰
لیوای گفت: تو رو باید محکم تر زد کلیک کنید تا باز شود... هیچی الان اینقدر جملات زبانی که حفظ کردم رو بلند جلو اینه با خودم میگم مامانم یاد گرفته چرا بزنی من با تموختا هاشون اضافه می کنم۰۰
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #17 Tarashon گفت: هیچی الان اینقدر جملات زبانی که حفظ کردم رو بلند جلو اینه با خودم میگم مامانم یاد گرفته چرا بزنی من با تموختا هاشون اضافه می کنم۰۰ کلیک کنید تا باز شود... عه خوبه بازنگار داره چیزایی که چند سال پیش خوندم و بدردم نخورد رو دوباره یادآوری میکنه
Tarashon گفت: هیچی الان اینقدر جملات زبانی که حفظ کردم رو بلند جلو اینه با خودم میگم مامانم یاد گرفته چرا بزنی من با تموختا هاشون اضافه می کنم۰۰ کلیک کنید تا باز شود... عه خوبه بازنگار داره چیزایی که چند سال پیش خوندم و بدردم نخورد رو دوباره یادآوری میکنه
Tarashon ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 23, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #18 لیوای گفت: عه خوبه بازنگار داره چیزایی که چند سال پیش خوندم و بدردم نخورد رو دوباره یادآوری میکنه کلیک کنید تا باز شود... زخمتو تازه میکنه نه؟؟
لیوای گفت: عه خوبه بازنگار داره چیزایی که چند سال پیش خوندم و بدردم نخورد رو دوباره یادآوری میکنه کلیک کنید تا باز شود... زخمتو تازه میکنه نه؟؟
استارتر استارتر لیوای ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 8, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #19 Tarashon گفت: زخمتو تازه میکنه نه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چه جورمممممم
Tarashon ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 23, 2024 جنسیت خانم Nov 29, 2024 #20 لیوای گفت: چه جورمممممم کلیک کنید تا باز شود... هعییی از درس خوندن متنفرم ولی واسه رویاهام باید بخونم لعنتییی
لیوای گفت: چه جورمممممم کلیک کنید تا باز شود... هعییی از درس خوندن متنفرم ولی واسه رویاهام باید بخونم لعنتییی