گفتم ببرینم دکتر گفت امروز نمیشه
من وقتی مریض میشم حتی اگه در حال جان دادنم باشم پدر و مادرم منو نمیبرن دکتر تا خودم خوب شم?
بخاطر همینه به عشقم پناه آوردم این جوابی بود که هی میگفتین پدر و مادرت صلاحتو میخوان و فلان
گفتم ببرینم دکتر گفت امروز نمیشه
من وقتی مریض میشم حتی اگه در حال جان دادنم باشم پدر و مادرم منو نمیبرن دکتر تا خودم خوب شم?
بخاطر همینه به عشقم پناه آوردم این جوابی بود که هی میگفتین پدر و مادرت صلاحتو میخوام و فلان
عزیزدلم ما تو شرایط خانوادگی شما نیستیم بخاطر همین میگیم پدر مادرا صلاح بچه ها رو میخوان بدترین پدر مادر دنیا هم باشن باز پدر مادرن هیچکسی نمیتونه جاشونو پر کنه
نامزد داری؟
عزیزدلم ما تو شرایط خانوادگی شما نیستیم بخاطر همین میگیم پدر مادرا صلاح بچه ها رو میخوان بدترین پدر مادر دنیا هم باشن باز پدر مادرن هیچکسی نمیتونه جاشونو پر کنه
نامزد داری؟
نه صحبت پول نیست خدارو شکر آنقدر داریم که محتاج چیزی نشدیم
بابام کشاورز موقعه زرد آلو نفع میکنه موقعه ی سیب نفع میکنه .. بابام دوست داشت من پسر شم بخاطر همین منو دوست نداره .. خیلی درد اوره موقعه های که مثل سگ کار میکنی مامانت بهت بگه دخترم .. تاحالا از مامانت اش بد شنیدی مثل ناموسی ؟!
نه نشنیدی
نه صحبت پول نیست خدارو شکر آنقدر داریم که محتاج چیزی نشدیم
بابام کشاورز موقعه زرد آلو نفع میکنه موقعه ی سیب نفع میکنه .. بابام دوست داشت من پسر شم بخاطر همین منو دوست نداره .. خیلی درد اوره موقعه های که مثل سگ کار میکنی مامانت بهت بگه دخترم .. تاحالا از مامانت اش بد شنیدی مثل ناموسی ؟!
نه نشنیدی
ان شاالله به کسی که دوستش دارم برسم دعا کن برام
اینارو گفتم که نگین پدر و مادرت نمیشه و فلان
ان شاالله خونه ی شوهر یه روز خوش ببینم باورت نمیشه از وقتی اومد تو زندگیم همه چی عوض شد من تشنه ی محبت بودم بخاطر همین عاشقش شدم و هستم
وقتی قلبت از یه نفر بشکنه دیگه درست نمیشه .. احترام میزارم ولی هیچ موقعه ازشون نمیگذرم?
تا نکشیدی نمیدونی چه دردای رو تحمل کردم اگه بهت بگن بیا فقط ۱ساعت جای من باش نمیای
مامانم همیشه بهم میگه ما فقط بخاطر دوست و دشمن بهت غذا میدیم و لباس میخریم
این یعنی چی؟!
ان شاالله به کسی که دوستش دارم برسم دعا کن برام
اینارو گفتم که نگین پدر و مادرت نمیشه و فلان
ان شاالله خونه ی شوهر یه روز خوش ببینم باورت نمیشه از وقتی اومد تو زندگیم همه چی عوض شد من تشنه ی محبت بودم بخاطر همین عاشقش شدم و هستم
وقتی قلبت از یه نفر بشکنه دیگه درست نمیشه .. احترام میزارم ولی هیچ موقعه ازشون نمیگذرم?
تا نکشیدی نمیدونی چه دردای رو تحمل کردم اگه بهت بگن بیا فقط ۱ساعت جای من باش نمیای
مامانم همیشه بهم میگه ما فقط بخاطر دوست و دشمن بهت غذا میدیم و لباس میخریم
این یعنی چی؟!
من همیشه از خدا خواستم مهر کسی رو به دلم بندازه که واقعا دوسم داری و عاشقمه و تو زندگی برام کم نزاره
خودش که گفته پام وایمیسه و به زندگی خوبی برام درست میکنه??
من اطمینان دارم بهش چون خدا فرستاده برام