وای بچه ها چه روزیه مریض شدم??

• شروع کننده موضوع God's lover
  • تاریخ شروع

God's lover

Guest
گلوم میسوزه و هیچی طعمی رو نمی‌فهمم میرم نمیشه بخورم بدن درد دارم و کمی تب ?‍??‍?

نازنینم

Guest
سلام گلم برو دکتر خدای نکرده کروناس فک کنم

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
بیمارستان برو
گفتم ببرینم دکتر گفت امروز نمیشه
من وقتی مریض میشم حتی اگه در حال جان دادنم باشم پدر و مادرم منو نمیبرن دکتر تا خودم خوب شم?
بخاطر همینه به عشقم پناه آوردم این جوابی بود که هی میگفتین پدر و مادرت صلاحتو می‌خوان و فلان

نازنینم

Guest
گفتم ببرینم دکتر گفت امروز نمیشه
من وقتی مریض میشم حتی اگه در حال جان دادنم باشم پدر و مادرم منو نمیبرن دکتر تا خودم خوب شم?
بخاطر همینه به عشقم پناه آوردم این جوابی بود که هی میگفتین پدر و مادرت صلاحتو می‌خوام و فلان
عزیزدلم ما تو شرایط خانوادگی شما نیستیم بخاطر همین میگیم پدر مادرا صلاح بچه ها رو می‌خوان بدترین پدر مادر دنیا هم باشن باز پدر مادرن هیچکسی نمیتونه جاشونو پر کنه
نامزد داری؟

نازنینم

Guest
شاید بخاطر شرایط مالی چیزی باشه

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
عزیزدلم ما تو شرایط خانوادگی شما نیستیم بخاطر همین میگیم پدر مادرا صلاح بچه ها رو می‌خوان بدترین پدر مادر دنیا هم باشن باز پدر مادرن هیچکسی نمیتونه جاشونو پر کنه
نامزد داری؟
خب بخاطر همینه میگم شما جای من نیستین .. نه

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
شاید بخاطر شرایط مالی چیزی باشه
نه صحبت پول نیست خدارو شکر آنقدر داریم که محتاج چیزی نشدیم
بابام کشاورز موقعه زرد آلو نفع می‌کنه موقعه ی سیب نفع می‌کنه .. بابام دوست داشت من پسر شم بخاطر همین منو دوست نداره .. خیلی درد اوره موقعه های که مثل سگ کار می‌کنی مامانت بهت بگه دخترم .. تاحالا از مامانت اش بد شنیدی مثل ناموسی ؟!
نه نشنیدی

نازنینم

Guest
نه صحبت پول نیست خدارو شکر آنقدر داریم که محتاج چیزی نشدیم
بابام کشاورز موقعه زرد آلو نفع می‌کنه موقعه ی سیب نفع می‌کنه .. بابام دوست داشت من پسر شم بخاطر همین منو دوست نداره .. خیلی درد اوره موقعه های که مثل سگ کار می‌کنی مامانت بهت بگه دخترم .. تاحالا از مامانت اش بد شنیدی مثل ناموسی ؟!
نه نشنیدی
عزیزدلم می‌دونم چند نفرم دیدم ولی قشنگم چاره ای نیست تحمل کن تا انشاالله ازدواج کنی

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
عزیزدلم می‌دونم چند نفرم دیدم ولی قشنگم چاره ای نیست تحمل کن تا انشاالله ازدواج کنی
ان شاالله به کسی که دوستش دارم برسم دعا کن برام
اینارو گفتم که نگین پدر و مادرت نمیشه و فلان
ان شاالله خونه ی شوهر یه روز خوش ببینم باورت نمیشه از وقتی اومد تو زندگیم همه چی عوض شد من تشنه ی محبت بودم بخاطر همین عاشقش شدم و هستم

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
تو احترام کن گله من
وقتی قلبت از یه نفر بشکنه دیگه درست نمیشه .. احترام میزارم ولی هیچ موقعه ازشون نمی‌گذرم?
تا نکشیدی نمیدونی چه دردای رو تحمل کردم اگه بهت بگن بیا فقط ۱ساعت جای من باش نمیای
مامانم همیشه بهم میگه ما فقط بخاطر دوست و دشمن بهت غذا می‌دیم و لباس می‌خریم
این یعنی چی؟!

نازنینم

Guest
ان شاالله به کسی که دوستش دارم برسم دعا کن برام
اینارو گفتم که نگین پدر و مادرت نمیشه و فلان
ان شاالله خونه ی شوهر یه روز خوش ببینم باورت نمیشه از وقتی اومد تو زندگیم همه چی عوض شد من تشنه ی محبت بودم بخاطر همین عاشقش شدم و هستم
انشاالله هرچی به مصلحتته بحق این روز عزیز پیش بیاد واست فقط خوشگلم می‌دونم شرایط سختی داری ولی انتخاب درست کن

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
تو همون کاربر ?نازنین?؟!

نازنینم

Guest
وقتی قلبت از یه نفر بشکنه دیگه درست نمیشه .. احترام میزارم ولی هیچ موقعه ازشون نمی‌گذرم?
تا نکشیدی نمیدونی چه دردای رو تحمل کردم اگه بهت بگن بیا فقط ۱ساعت جای من باش نمیای
مامانم همیشه بهم میگه ما فقط بخاطر دوست و دشمن بهت غذا می‌دیم و لباس می‌خریم
این یعنی چی؟!
سختیایی هم من داشتم که شما نداشتی عزیزدلم انسانم درکت میکنم فداتشم همین که تو احترامتو بذاری خدا بهترینها رو جلوت میذاره

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
انشاالله هرچی به مصلحتته بحق این روز عزیز پیش بیاد واست فقط خوشگلم می‌دونم شرایط سختی داری ولی انتخاب درست کن
من همیشه از خدا خواستم مهر کسی رو به دلم بندازه که واقعا دوسم داری و عاشقمه و تو زندگی برام کم نزاره
خودش که گفته پام وایمیسه و به زندگی خوبی برام درست می‌کنه??
من اطمینان دارم بهش چون خدا فرستاده برام

استارتر
استارتر

God's lover

Guest
سختیایی هم من داشتم که شما نداشتی عزیزدلم انسانم درکت میکنم فداتشم همین که تو احترامتو بذاری خدا بهترینها رو جلوت میذاره
الهی اگه دوست داشتی تعریف کن?

بالا