خیلی میترسم مخصوصا که اتحادیه اروپا و آمریکا متحدن خیلی ترسناکه برام 😭😭😭 حالا چیکار کنیم
درد و دل کاربر جدید عضویت Jun 16, 2025 جنسیت خانم دیروز در 21:58 #1 خیلی میترسم مخصوصا که اتحادیه اروپا و آمریکا متحدن خیلی ترسناکه برام 😭😭😭 حالا چیکار کنیم
شیدایی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jul 22, 2024 جنسیت خانم دیروز در 21:59 #2 گ وه خورده تهش میمیریم میریم بهشت😁
خوشمل_چی ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Apr 14, 2024 جنسیت خانم دیروز در 21:59 #3 بلوک غرب قوی ترین کشورارو شامل میشه خدایا خودت بخیر بگذرون..
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 21:59 #4 صحنه های زیبا! رکورد جدیدی ثبت میشه رکورد اولین ساقط کننده اف 35 رو داریم ، رکورد اولین کشوری که ناوهای هواپیمابر آمریکا رو به قعر اقیانوس فرستاد هم بهش اضافه میشه اگرچه در این بین خودمون هم تلفات بسیار سنگینی خواهیم داد
صحنه های زیبا! رکورد جدیدی ثبت میشه رکورد اولین ساقط کننده اف 35 رو داریم ، رکورد اولین کشوری که ناوهای هواپیمابر آمریکا رو به قعر اقیانوس فرستاد هم بهش اضافه میشه اگرچه در این بین خودمون هم تلفات بسیار سنگینی خواهیم داد
استارتر استارتر درد و دل کاربر جدید عضویت Jun 16, 2025 جنسیت خانم دیروز در 22:00 #5 Admin گفت: صحنه های زیبا! رکورد جدیدی ثبت میشه رکورد اولین ساقط کننده اف 35 رو داریم ، رکورد اولین کشوری که ناوهای هواپیمابر آمریکا رو به قعر اقیانوس فرستاد هم بهش اضافه میشه اگرچه در این بین خودمون هم تلفات بسیار سنگینی خواهیم داد کلیک کنید تا باز شود... 😭😭من از عواقبش میترسم
Admin گفت: صحنه های زیبا! رکورد جدیدی ثبت میشه رکورد اولین ساقط کننده اف 35 رو داریم ، رکورد اولین کشوری که ناوهای هواپیمابر آمریکا رو به قعر اقیانوس فرستاد هم بهش اضافه میشه اگرچه در این بین خودمون هم تلفات بسیار سنگینی خواهیم داد کلیک کنید تا باز شود... 😭😭من از عواقبش میترسم
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 دیروز در 22:01 #6 درد و دل گفت: 😭😭من از عواقبش میترسم کلیک کنید تا باز شود... جنگه باید مردم ایران از خواب بیدار شن! و بدونن وارد یک جنگ آخرالزمانی شدن و دست به دست هم بدن برای شکست دشمن
درد و دل گفت: 😭😭من از عواقبش میترسم کلیک کنید تا باز شود... جنگه باید مردم ایران از خواب بیدار شن! و بدونن وارد یک جنگ آخرالزمانی شدن و دست به دست هم بدن برای شکست دشمن
ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 22:02 #7 شاهد سقوط امپراطوری و پایان آمریکا میشیم
جادوی عشق ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jul 16, 2023 جنسیت خانم دیروز در 22:06 #9 اینطوریا هم نیست عزیزم ایران شاهرگ خاورمیانه س اگه بخوان این کارو کنن کل خاورمیانه درگیر میشه پس فکر نکنم به اونجاها برسه چون به حمایت ایران کشورهای دیگه هم میان وسط نه تنها واسه امنیت ما بلکه برای امنیت خودشون هم شده باید اقدام کنند ....
اینطوریا هم نیست عزیزم ایران شاهرگ خاورمیانه س اگه بخوان این کارو کنن کل خاورمیانه درگیر میشه پس فکر نکنم به اونجاها برسه چون به حمایت ایران کشورهای دیگه هم میان وسط نه تنها واسه امنیت ما بلکه برای امنیت خودشون هم شده باید اقدام کنند ....