• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

واقعا چرا؟؟؟💔💔

ارشین

کاربر جدید
دومین دختر خانواده ام
۴ تا داداش با ی خاهر دارم
ی داداش ی خواهرم ازدواج کردن و هردو متاهلن اون سه تا داداشم و من مجردی و هرکدوممون تنهایی زندگی می‌کنیم و خونه جدا داریم
خلاصه ۴ تامون مجردیم
حرف پشت سرم زیاده چون تنهایی زندگی میکنم و با خانوادم قطع ارتباطم و میشه گفت چون تو ی محیط مردونه از بچگی تا الان بزرگ شدم اخلاق رفتارم و زندگیم درد و سختیام تفریحاتم شبیه زندگی مرد هاس
امروز با مامانم بحث کردم گف کاش سنگ میزاییدم ولی دختر اشغالی مثل تورو به دنیا نمیاوردم
واقعا احساس اضافی بودن میکنم
حتا اینجا هم میگن احساس می‌کنیم اقایی
ای کاش هیچوقت به دنیا نمی اومدم

فقط اینجا میتونم خودمو خالی کنم
چون هیچ رفیق دختری ندارم همه رفیقام دوستام و همکارام مرد هستن مثل داداشامن و خیلی ازشون خیر خوبی دیدم از داداشامم بهترن میشه گف بیشترشون همسن خودمن و از بچگی باهاشون بزرگ شدم همه فامیلامن
و نمیتونم این حرفارو بهشون بزنم
فقط اینجا دختره و باهاتون اینجا راحتم
دلم خیلی پره
دیگه.. از کل دنیا حتا خودم متنفرم
همش پشت سرم حرفه که فلانی هرزه هس خاستگار نداره و....

آسمون تاریک

⭐کاربر طلایی⭐
اتفاقا منم از همون بچگی اخلاق پسرونه داشتم میفهمم
ولی اینجوری نکو در مورد خودت...
من خودمم برنامم مستقل شدنه اتفاقا خیلی کار خوبیه

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
اگه دوست داری ازدواج کنی این تاپیکو بخون

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
این تاپیکو بخون برات لازمه 👇🏻

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
قبول کن خیلی زندگی غیر معمول یا تابو شکنی داری برای مردم عادی نیست واسه همین حرف میزنن
نباید بگن که هرزه اس خواستگار نداره ، ممکنه یکی تنها زندگی کنه هرزگی نکنه ولی یکی پیش خانواده هرزگی کنه

خب هر کی یه سبک زندگی داره اتفاقا تنها زندگی کردن خیلی خوبه ولی خب سن بره بالاتر بهتره تو سن کم خوب نیست

black swan

⭐کاربر فعال⭐
زندگی واقعا سختی داری
ولی فدات شم ادمیزاد کار درست هم میکنه بازم یسریا هستن که بخوان حرف خونوکشونو بزنن
هیچکس از زندگی یه نفر دیگه با خبر نیست این روزا کمتر خانواده ای هم پیدا میشه بچشو درک کنه دیگه از غریبه چه انتظار
ارتباطت رو قطع کن سعی کن دیگه رفت و امد نداشته باشی
با خانواده باشی یه درده نباشی هم یه درد دیگه
ولی ایشاالله اخر و عاقبت همه خوب باشه کسی که تهمن میزنه دروغ میگه و ابرو میبره روزگارش تو این دنیا و اون دنیا سیاهه

دیانا❤️❤️❤️❤️

⭐کاربر برتر⭐
نباید بگن که هرزه اس خواستگار نداره ، ممکنه یکی تنها زندگی کنه هرزگی نکنه ولی یکی پیش خانواده هرزگی کنه

خب هر کی یه سبک زندگی داره اتفاقا تنها زندگی کردن خیلی خوبه ولی خب سن بره بالاتر بهتره تو سن کم خوب نیست
من نگفتم که هر چی میگن درسته !

استارتر
استارتر

ارشین

کاربر جدید
زندگی واقعا سختی داری
ولی فدات شم ادمیزاد کار درست هم میکنه بازم یسریا هستن که بخوان حرف خونوکشونو بزنن
هیچکس از زندگی یه نفر دیگه با خبر نیست این روزا کمتر خانواده ای هم پیدا میشه بچشو درک کنه دیگه از غریبه چه انتظار
ارتباطت رو قطع کن سعی کن دیگه رفت و امد نداشته باشی
با خانواده باشی یه درده نباشی هم یه درد دیگه
ولی ایشاالله اخر و عاقبت همه خوب باشه کسی که تهمن میزنه دروغ میگه و ابرو میبره روزگارش تو این دنیا و اون دنیا سیاهه
از خانوادم وآشنا هیچوقت خیر ندیدم

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
بیخیال بابا کسی که بخواد زر بزنه می زنه من تو عمرم با نامحرم دوست نشدم تنها هم زندگی نکردم ولی بازم هستن بعضیا که الکی چرت بگن خودم می رینم بهشون تمام

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
این تاپیک رو بخون حتما 👇🏻

استارتر
استارتر

ارشین

کاربر جدید
قبول کن خیلی زندگی غیر معمول یا تابو شکنی داری برای مردم عادی نیست واسه همین حرف میزنن
من این زندگی رو دوس دارم
اره قبول دارم خیلی سختی کشیدم زمین خودم تفریحات زندگیم اطرافم همچی زندگیم وصله میشه به زندگی مردا ولی خل تقصیر من که نیست

استارتر
استارتر

ارشین

کاربر جدید
بیخیال بابا کسی که بخواد زر بزنه می زنه من تو عمرم با نامحرم دوست نشدم تنها هم زندگی نکردم ولی بازم هستن بعضیا که الکی چرت بگن خودم می رینم بهشون تمام
حالا والا من حرف اشناها و اطرافیان به چپمه اصن عین خیالم نیس
مشگل حرفیه که مادرم امروز بهم زد
اولین باره که اینجوری ناراحت میشم

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
حالا والا من حرف اشناها و اطرافیان به چپمه اصن عین خیالم نیس
مشگل حرفیه که مادرم امروز بهم زد
اولین باره که اینجوری ناراحت میشم
خودت برین بهشون از پست هام استفاده کن برای جواب دادن بهشون و بعدش هم واگذر کن به خدا

مادرت عصبی بوده یه چی گفته حالا سختی هایی که من کشیدم رو می کشیدی چی می گفتی

استارتر
استارتر

ارشین

کاربر جدید
نه عزیزم من خودم سه ساله با یکی دوستم و همو دوس داریم و هیچکس خبر نداره
بخاطر همین همیشه خاستگارامو یا رد میکردم یا مامان باباهاشون تیکه مینداختن که این دختر بدرد نمیخوره واسه پسرمون
ی نفر تو زندگیمه که از کل دنیا بیشتر دوسش دارم ولی واقعا امروز بدجور نفرتی از این دنیا و خودم بخاطر حرف مامانم گرفتم
اگه دوست داری ازدواج کنی این تاپیکو بخون

بالا