ارشین
کاربر جدید
دومین دختر خانواده ام
۴ تا داداش با ی خاهر دارم
ی داداش ی خواهرم ازدواج کردن و هردو متاهلن اون سه تا داداشم و من مجردی و هرکدوممون تنهایی زندگی میکنیم و خونه جدا داریم
خلاصه ۴ تامون مجردیم
حرف پشت سرم زیاده چون تنهایی زندگی میکنم و با خانوادم قطع ارتباطم و میشه گفت چون تو ی محیط مردونه از بچگی تا الان بزرگ شدم اخلاق رفتارم و زندگیم درد و سختیام تفریحاتم شبیه زندگی مرد هاس
امروز با مامانم بحث کردم گف کاش سنگ میزاییدم ولی دختر اشغالی مثل تورو به دنیا نمیاوردم
واقعا احساس اضافی بودن میکنم
حتا اینجا هم میگن احساس میکنیم اقایی
ای کاش هیچوقت به دنیا نمی اومدم
فقط اینجا میتونم خودمو خالی کنم
چون هیچ رفیق دختری ندارم همه رفیقام دوستام و همکارام مرد هستن مثل داداشامن و خیلی ازشون خیر خوبی دیدم از داداشامم بهترن میشه گف بیشترشون همسن خودمن و از بچگی باهاشون بزرگ شدم همه فامیلامن
و نمیتونم این حرفارو بهشون بزنم
فقط اینجا دختره و باهاتون اینجا راحتم
دلم خیلی پره
دیگه.. از کل دنیا حتا خودم متنفرم
همش پشت سرم حرفه که فلانی هرزه هس خاستگار نداره و....
۴ تا داداش با ی خاهر دارم
ی داداش ی خواهرم ازدواج کردن و هردو متاهلن اون سه تا داداشم و من مجردی و هرکدوممون تنهایی زندگی میکنیم و خونه جدا داریم
خلاصه ۴ تامون مجردیم
حرف پشت سرم زیاده چون تنهایی زندگی میکنم و با خانوادم قطع ارتباطم و میشه گفت چون تو ی محیط مردونه از بچگی تا الان بزرگ شدم اخلاق رفتارم و زندگیم درد و سختیام تفریحاتم شبیه زندگی مرد هاس
امروز با مامانم بحث کردم گف کاش سنگ میزاییدم ولی دختر اشغالی مثل تورو به دنیا نمیاوردم
واقعا احساس اضافی بودن میکنم
حتا اینجا هم میگن احساس میکنیم اقایی
ای کاش هیچوقت به دنیا نمی اومدم
فقط اینجا میتونم خودمو خالی کنم
چون هیچ رفیق دختری ندارم همه رفیقام دوستام و همکارام مرد هستن مثل داداشامن و خیلی ازشون خیر خوبی دیدم از داداشامم بهترن میشه گف بیشترشون همسن خودمن و از بچگی باهاشون بزرگ شدم همه فامیلامن
و نمیتونم این حرفارو بهشون بزنم
فقط اینجا دختره و باهاتون اینجا راحتم
دلم خیلی پره
دیگه.. از کل دنیا حتا خودم متنفرم
همش پشت سرم حرفه که فلانی هرزه هس خاستگار نداره و....