• کاربرانی که به صورت خاموش سایت مادران رو مطالعه می کنید، لطفا در سایت عضو شید جهت دریافت آخرین اعلان و اطلاعیه ها

واسه کاهش اسید معده

سارای

⭐کاربر ویژه⭐
کسی تجربه‌ای داره؟
فعلا نمیتونم قرص بخورم چون واسه یه مشکل دیگه تحت درمانم و تداخل به وجود میاد
اصلا معده درد یا سوزش معده ندارم
فقط برگشت اسید
گاهی که خیلی شدید بشه گلاب به روتون تهوع و اسهال🥴
اگه چیزی استفاده کردین خوب بوده بگید امتحان کنم

مــــــآه

⭐کاربر برتر⭐
داروی گیاهی برای معده میتونی بخوری
بری عطاری بهت میدن
عرق نعناع هم خوبه
زنیان پودر شده هم خوبه با نبات پودرشو بخوری

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
تجربه مصرف دمنوش های گیاهی 👇🏻

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

ما و اطرافیان یه مشکلاتی داشتیم که با صحبت هام راجب کنترل استرس و دمنوش های گیاهی مثل گل گاو زبون و سنبل الطیب ، ریشه شیرین بیان (گل محمدی ، دارچین گاهی ) پیشگیری ، درمان یا کنترل کرد

مشکلات : زود عصبانی شدن ، حملات پانیک، وسواس فکری ، تکرر ادرار ، ضعف سیستم ایمنی ، تب ، عفونت ، سردردهای عصبی ، تهوع ، استفراغ ، معده درد عصبی ، زخم معده ، خلط خونی ، درد قلب و تپش قلب

(با اینکه طرف رعایت غذایی نداشت و مدام نوشابه می خورد خوب شد درد معده اش )

کلا برای مشکلات معده خوبه ، زخم معده ، اسیدمعده ، رفلاکس معده و..

حتی شنیدم کسی نیاز به عمل داشته با مصرف شیرین بیان خوب شده

برای درمان مشکلات روده هم خوبه یبوست ، زخم روده و....

خاصیت ضدسرطانی هم داره برای درمان سرطان هم خوبه همینطور دوسین (عسل و سیاهدانه) هم خوبه می تونید از عطاری بخرید

البته کنترل کردن استرس هم خیلی مهمه تاپیک سومم رو هم بخونید

موفقیت_تلاشهام

⭐کاربر فعال⭐
بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

قبل از مصرف دمنوش ها بخونید 👇🏻

( مصرف دمنوش های گیاهی فایده داره ولی عوارض هم داره ، بهتره گاهی مصرف کنید اگه هم خواستید هرروز مصرف کنین برای درمان بعد یه مدت دیگه مصرف نکنین وقفه بدین و بعدها گاهی مصرف کنید

با بعضی از داروهای شیمیایی ممکنه تداخل پیدا کنه باعث مسمومیت بشه ، بهتره قبلش سرچ کنی اسم داروهات رو ببینی دارویی که مصرف می کنی با دمنوش تداخل داره

ولی خب اگه هم استفاده کردین بهتره چندساعت فاصله بدید من و همسرم و خانواده و نی نی سایت خیلی ها گفتن داروی شیمیایی رو با گیاهی مصرف کردن چیزی نشده

قبل از مصرف سرچ کنید موارد منع مصرف رو بخونید مثلا گل گاو زبون و شیرین بیان برای کسایی که فشار خون بالا دارن خوب نیس می تونید با مصلحش ، کمی لیمو یا آبلیمو استفاده کنید

بعضی دمنوش هادوران بارداری و شیردهی مجاز هست میشه سرچ کنی گوگل چه دمنوش هایی مجاز هست البته بهتره با دکتر مشورت کنی

بعضی از گیاهان دارویی باید به صورت دم‌‌کرده استفاده بشه اگه بجوشونی عوارض داره و برعکس باید قبلش سرچ کنی گوگل

راجب اونایی که نمی تونن دمنوش بخورن ؛ به مقدار کم با چای سیاه ، دارچین ؛ هل و.. می تونن دم کنن

دمنوش گیاهان هم مثله همین چای سیاه اگه مقدارش زیاد باشه غلیظ بشه یا زیاد دم بکشه طعمش بد میشه ۵ دقیقه دم بکشه رو بخار کتری کافیه‌‌ )

بالا