ذکر امروز یا قاضی الحاجات واسه محکم کاری ذکر فردا رو هم پیشاپیش بگین یا ارحم الراحمین صد مرتبه
خانوم آقامونم Guest Dec 13, 2021 #1 ذکر امروز یا قاضی الحاجات واسه محکم کاری ذکر فردا رو هم پیشاپیش بگین یا ارحم الراحمین صد مرتبه
استارتر استارتر خانوم آقامونم Guest Dec 13, 2021 #3 اعتصامی گفت: چی شده آبجی جونم کلیک کنید تا باز شود... یه تاپیک بود پاک شد ?
اعتصامی Guest Dec 13, 2021 #4 خانوم آقامونم گفت: یه تاپیک بود پاک شد ? کلیک کنید تا باز شود... توکل به خدا...
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #5 مهگل از اول ماجرا تعریف کنین ماجرا چیه من تازه رسیدم خبر ندارم شب خواب بد میبینم ?
استارتر استارتر خانوم آقامونم Guest Dec 13, 2021 #6 Choi mary گفت: مهگل از اول ماجرا تعریف کنین ماجرا چیه من تازه رسیدم خبر ندارم شب خواب بد میبینم ? کلیک کنید تا باز شود... منم نمیدونم فقط اومدم دیدم هستیی? یه تاپیک زده به یکی تو عنوانش گفته عوضی? رفتم تو دیدم مژی پاکش کرده???
Choi mary گفت: مهگل از اول ماجرا تعریف کنین ماجرا چیه من تازه رسیدم خبر ندارم شب خواب بد میبینم ? کلیک کنید تا باز شود... منم نمیدونم فقط اومدم دیدم هستیی? یه تاپیک زده به یکی تو عنوانش گفته عوضی? رفتم تو دیدم مژی پاکش کرده???
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #7 خانوم آقامونم گفت: منم نمیدونم فقط اومدم دیدم هستیی? یه تاپیک زده به یکی تو عنوانش گفته عوضی? رفتم تو دیدم مژی پاکش کرده??? کلیک کنید تا باز شود... ممنون برم از نهال بپرسم ببینم ماجرا چیه؟
خانوم آقامونم گفت: منم نمیدونم فقط اومدم دیدم هستیی? یه تاپیک زده به یکی تو عنوانش گفته عوضی? رفتم تو دیدم مژی پاکش کرده??? کلیک کنید تا باز شود... ممنون برم از نهال بپرسم ببینم ماجرا چیه؟
استارتر استارتر خانوم آقامونم Guest Dec 13, 2021 #8 Choi mary گفت: ممنون برم از نهال بپرسم ببینم ماجرا چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... آرههههه اون بشر معمولا همه چیو میدونه??
Choi mary گفت: ممنون برم از نهال بپرسم ببینم ماجرا چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... آرههههه اون بشر معمولا همه چیو میدونه??
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #9 خانوم آقامونم گفت: آرههههه اون بشر معمولا همه چیو میدونه?? کلیک کنید تا باز شود... پس بزار صدا کنم بیاد اینجا شاید گفت ?
خانوم آقامونم گفت: آرههههه اون بشر معمولا همه چیو میدونه?? کلیک کنید تا باز شود... پس بزار صدا کنم بیاد اینجا شاید گفت ?
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #10 Choi mary گفت: مهگل از اول ماجرا تعریف کنین ماجرا چیه من تازه رسیدم خبر ندارم شب خواب بد میبینم ? کلیک کنید تا باز شود... @نهالم بیاگلم ببینم تو میدونی ماجرا چیه ؟به ما هم بگو
Choi mary گفت: مهگل از اول ماجرا تعریف کنین ماجرا چیه من تازه رسیدم خبر ندارم شب خواب بد میبینم ? کلیک کنید تا باز شود... @نهالم بیاگلم ببینم تو میدونی ماجرا چیه ؟به ما هم بگو
Modi Guest Dec 13, 2021 #11 Choi mary گفت: @نهالم بیاگلم ببینم تو میدونی ماجرا چیه ؟به ما هم بگو کلیک کنید تا باز شود... چی میخوای بشنوی
Choi mary گفت: @نهالم بیاگلم ببینم تو میدونی ماجرا چیه ؟به ما هم بگو کلیک کنید تا باز شود... چی میخوای بشنوی
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #12 نهالم گفت: چی میخوای بشنوی کلیک کنید تا باز شود... موضوع چیه چرا جو اینقدر متشنج هست؟ دعوا سر چی بود؟ کلی بگو به نکته های مهمم اشاره کن بی زحمت ?
نهالم گفت: چی میخوای بشنوی کلیک کنید تا باز شود... موضوع چیه چرا جو اینقدر متشنج هست؟ دعوا سر چی بود؟ کلی بگو به نکته های مهمم اشاره کن بی زحمت ?
استارتر استارتر خانوم آقامونم Guest Dec 13, 2021 #13 Choi mary گفت: موضوع چیه چرا جو اینقدر متشنج هست؟ دعوا سر چی بود؟ کلی بگو به نکته های مهمم اشاره کن بی زحمت ? کلیک کنید تا باز شود... جزئی بگه باکلاس تره که??
Choi mary گفت: موضوع چیه چرا جو اینقدر متشنج هست؟ دعوا سر چی بود؟ کلی بگو به نکته های مهمم اشاره کن بی زحمت ? کلیک کنید تا باز شود... جزئی بگه باکلاس تره که??
Modi Guest Dec 13, 2021 #14 Choi mary گفت: موضوع چیه چرا جو اینقدر متشنج هست؟ دعوا سر چی بود؟ کلی بگو به نکته های مهمم اشاره کن بی زحمت ? کلیک کنید تا باز شود... ببین اینجا همه سر اقایون دعواشون شده همه عاشق یکی میشن بعد اون اقا میرینه به همشون
Choi mary گفت: موضوع چیه چرا جو اینقدر متشنج هست؟ دعوا سر چی بود؟ کلی بگو به نکته های مهمم اشاره کن بی زحمت ? کلیک کنید تا باز شود... ببین اینجا همه سر اقایون دعواشون شده همه عاشق یکی میشن بعد اون اقا میرینه به همشون
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #15 خانوم آقامونم گفت: جزئی بگه باکلاس تره که?? کلیک کنید تا باز شود... اینجوری حوصله اش نمیکشه این نهال ما کم حوصله هست ?
خانوم آقامونم گفت: جزئی بگه باکلاس تره که?? کلیک کنید تا باز شود... اینجوری حوصله اش نمیکشه این نهال ما کم حوصله هست ?
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #16 نهالم گفت: ببین اینجا همه سر اقایون دعواشون شده همه عاشق یکی میشن بعد اون اقا میرینه به همشون کلیک کنید تا باز شود... نکته هاش پس کو ؟
نهالم گفت: ببین اینجا همه سر اقایون دعواشون شده همه عاشق یکی میشن بعد اون اقا میرینه به همشون کلیک کنید تا باز شود... نکته هاش پس کو ؟
ملیحه Guest Dec 13, 2021 #18 نهالم گفت: ببین اینجا همه سر اقایون دعواشون شده همه عاشق یکی میشن بعد اون اقا میرینه به همشون کلیک کنید تا باز شود... این دیگع خیلی مختصر مفید بود ????
نهالم گفت: ببین اینجا همه سر اقایون دعواشون شده همه عاشق یکی میشن بعد اون اقا میرینه به همشون کلیک کنید تا باز شود... این دیگع خیلی مختصر مفید بود ????
Choi mary Guest Dec 13, 2021 #19 نهالم گفت: خلاصه گفتم کلیک کنید تا باز شود... توی امتحان هم اگه جواب خلاصه میکردی باید جاهای مهمش رو میگفتی این که جای خود داره من الان کنجکاویم گرفته
نهالم گفت: خلاصه گفتم کلیک کنید تا باز شود... توی امتحان هم اگه جواب خلاصه میکردی باید جاهای مهمش رو میگفتی این که جای خود داره من الان کنجکاویم گرفته
Modi Guest Dec 13, 2021 #20 ملیحه گفت: این دیگع خیلی مختصر مفید بود ???? کلیک کنید تا باز شود... والله ?