عه چند گرفتی نوووش جان 😍😍 ۱۳۰ مرسی
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #21 سانسوریا گفت: عه چند گرفتی نوووش جان کلیک کنید تا باز شود... ۱۳۰ مرسی
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #23 ملیحه گفت: اینا . که باهاش کیمباپ درست میکنن مشاهده پیوست 389881 کلیک کنید تا باز شود... خوشمزست
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #24 صنم گفت: من که عاااشق تندی ام گزینه خوبیه کلیک کنید تا باز شود... حتما بخر تست کن من باقیِ سسشو نگه داشتم
صنم گفت: من که عاااشق تندی ام گزینه خوبیه کلیک کنید تا باز شود... حتما بخر تست کن من باقیِ سسشو نگه داشتم
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #25 پفیلا پنیری گفت: خوشمزست کلیک کنید تا باز شود... من کیمباپ نخوردم
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #26 ملیحه گفت: من کیمباپ نخوردم کلیک کنید تا باز شود... ولی نودل باید خوشمزه باشه
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #27 پفیلا پنیری گفت: ولی نودل باید خوشمزه باشه کلیک کنید تا باز شود... من دوسش داشتم آره
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 18, 2024 #28 ملیحه گفت: من دوسش داشتم آره کلیک کنید تا باز شود... منم بگیرم درست کنم نوش جونت خوردی
نوه ونگوک ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 5, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #29 ملیحه گفت: خیییییلی تند بووووووود !!! ینی از چشمامون اشک میومداااا ! لبامون قررررررمز شده بود از تندی و سوزش ضمن اینکه وقتی اول میخوری ، تندیش حس نمیشه . ولی وقتی از گلو میره پایین ، شروع میشه به آتیش گرفتتتتن ما این حجم از نودل رو بین ۳ نفر تقسیم کردیم !! سسشم خیییلی کم ریختیم ! همهشو اصلا نریختیم ! اون بسته قرمزه سسِ خیلی تنده داخلش . اون یکی هم انگار طعم دهندهس . توش جلبک خشک داشت و کنجد مشاهده پیوست 389879 مشاهده پیوست 389880 کلیک کنید تا باز شود... اوف پس ایندفعه بگیرم اگه تنده
ملیحه گفت: خیییییلی تند بووووووود !!! ینی از چشمامون اشک میومداااا ! لبامون قررررررمز شده بود از تندی و سوزش ضمن اینکه وقتی اول میخوری ، تندیش حس نمیشه . ولی وقتی از گلو میره پایین ، شروع میشه به آتیش گرفتتتتن ما این حجم از نودل رو بین ۳ نفر تقسیم کردیم !! سسشم خیییلی کم ریختیم ! همهشو اصلا نریختیم ! اون بسته قرمزه سسِ خیلی تنده داخلش . اون یکی هم انگار طعم دهندهس . توش جلبک خشک داشت و کنجد مشاهده پیوست 389879 مشاهده پیوست 389880 کلیک کنید تا باز شود... اوف پس ایندفعه بگیرم اگه تنده
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #30 پفیلا پنیری گفت: منم بگیرم درست کنم نوش جونت خوردی کلیک کنید تا باز شود... خیلی خیلی تنده هاااا
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #31 نوه ونگوک گفت: اوف پس ایندفعه بگیرم اگه تنده کلیک کنید تا باز شود... آره افتضاح تنده
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #32 ملیحه گفت: خیلی خیلی تنده هاااا کلیک کنید تا باز شود... طعم ساده نداره تند دوست ندارم
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #33 پفیلا پنیری گفت: طعم ساده نداره تند دوست ندارم کلیک کنید تا باز شود... داره ولی خب اگر میخوای ساده بخوری ، همین ایرانی بخر دیگه !
پفیلا پنیری گفت: طعم ساده نداره تند دوست ندارم کلیک کنید تا باز شود... داره ولی خب اگر میخوای ساده بخوری ، همین ایرانی بخر دیگه !
نوه ونگوک ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 5, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #34 ملیحه گفت: آره افتضاح تنده کلیک کنید تا باز شود... پس خوبه
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #35 نوه ونگوک گفت: پس خوبه کلیک کنید تا باز شود... پس خوراکِ خودته
پفیلا پنیری ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #36 ملیحه گفت: داره ولی خب اگر میخوای ساده بخوری ، همین ایرانی بخر دیگه ! کلیک کنید تا باز شود... اره ایرانی خوبه
ملیحه گفت: داره ولی خب اگر میخوای ساده بخوری ، همین ایرانی بخر دیگه ! کلیک کنید تا باز شود... اره ایرانی خوبه
نوه ونگوک ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 5, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #37 ملیحه گفت: پس خوراکِ خودته کلیک کنید تا باز شود... اره انگاری
خانم مهندس ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Nov 11, 2024 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #38 ملیحه گفت: خیییییلی تند بووووووود !!! ینی از چشمامون اشک میومداااا ! لبامون قررررررمز شده بود از تندی و سوزش ضمن اینکه وقتی اول میخوری ، تندیش حس نمیشه . ولی وقتی از گلو میره پایین ، شروع میشه به آتیش گرفتتتتن ما این حجم از نودل رو بین ۳ نفر تقسیم کردیم !! سسشم خیییلی کم ریختیم ! همهشو اصلا نریختیم ! اون بسته قرمزه سسِ خیلی تنده داخلش . اون یکی هم انگار طعم دهندهس . توش جلبک خشک داشت و کنجد مشاهده پیوست 389879 مشاهده پیوست 389880 کلیک کنید تا باز شود... وای دلم خواست تندددد هر وقت نودل درست کردم یجوری بود مزش به دل نمیومد
ملیحه گفت: خیییییلی تند بووووووود !!! ینی از چشمامون اشک میومداااا ! لبامون قررررررمز شده بود از تندی و سوزش ضمن اینکه وقتی اول میخوری ، تندیش حس نمیشه . ولی وقتی از گلو میره پایین ، شروع میشه به آتیش گرفتتتتن ما این حجم از نودل رو بین ۳ نفر تقسیم کردیم !! سسشم خیییلی کم ریختیم ! همهشو اصلا نریختیم ! اون بسته قرمزه سسِ خیلی تنده داخلش . اون یکی هم انگار طعم دهندهس . توش جلبک خشک داشت و کنجد مشاهده پیوست 389879 مشاهده پیوست 389880 کلیک کنید تا باز شود... وای دلم خواست تندددد هر وقت نودل درست کردم یجوری بود مزش به دل نمیومد
استارتر استارتر ملیحه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم Nov 19, 2024 #39 خانم مهندس گفت: وای دلم خواست تندددد هر وقت نودل درست کردم یجوری بود مزش به دل نمیومد کلیک کنید تا باز شود... این با اینکه وحشتناک تند بود ، ولی دلت میخواست بخوری
خانم مهندس گفت: وای دلم خواست تندددد هر وقت نودل درست کردم یجوری بود مزش به دل نمیومد کلیک کنید تا باز شود... این با اینکه وحشتناک تند بود ، ولی دلت میخواست بخوری