narngk. Guest Aug 8, 2022 #3 نیکی0 گفت: همین مونده بود که اونم نوحه بخونه?? کلیک کنید تا باز شود... راغب هم قشنگ خونده
نیکی0 Guest Aug 8, 2022 #4 narngk گفت: راغب هم قشنگ خونده کلیک کنید تا باز شود... اون به سبکش میخوره سوادش هم داره این نه
narngk. Guest Aug 8, 2022 #5 نیکی0 گفت: اون به سبکش میخوره سوادش هم داره این نه کلیک کنید تا باز شود... سوادشو داره یعنی چی
ملیحه Guest Aug 8, 2022 #6 narngk گفت: سوادشو داره یعنی چی کلیک کنید تا باز شود... قاری و مداح بوده قبلا
نیکی0 Guest Aug 8, 2022 #7 narngk گفت: سوادشو داره یعنی چی کلیک کنید تا باز شود... تا جایی که من میدونم قبل از خوندن اهنگ های جلف مداحی کرده و اهنگ های سنتی میخونده یکی اول با اون شروع کرده.هنوزم تو مراسما میخونه
narngk گفت: سوادشو داره یعنی چی کلیک کنید تا باز شود... تا جایی که من میدونم قبل از خوندن اهنگ های جلف مداحی کرده و اهنگ های سنتی میخونده یکی اول با اون شروع کرده.هنوزم تو مراسما میخونه
narngk. Guest Aug 8, 2022 #8 ملیحه گفت: قاری و مداح بوده قبلا کلیک کنید تا باز شود... اهان نمیدونستم اکثرا همینن بنیامین هم اولش قاری بوده و...
ملیحه گفت: قاری و مداح بوده قبلا کلیک کنید تا باز شود... اهان نمیدونستم اکثرا همینن بنیامین هم اولش قاری بوده و...
ملیحه Guest Aug 8, 2022 #9 narngk گفت: اهان نمیدونستم اکثرا همینن بنیامین هم اولش قاری بوده و... کلیک کنید تا باز شود... عع ! بنیامینو نمیدونستم من
narngk گفت: اهان نمیدونستم اکثرا همینن بنیامین هم اولش قاری بوده و... کلیک کنید تا باز شود... عع ! بنیامینو نمیدونستم من
narngk. Guest Aug 8, 2022 #10 نیکی0 گفت: تا جایی که من میدونم قبل از خوندن اهنگ های جلف مداحی کرده و اهنگ های سنتی میخونده یکی اول با اون شروع کرده.هنوزم تو مراسما میخونه کلیک کنید تا باز شود... از این لحاظ میگی خوب هر کی صداش خوبه میخونه اصلا شرط نیس
نیکی0 گفت: تا جایی که من میدونم قبل از خوندن اهنگ های جلف مداحی کرده و اهنگ های سنتی میخونده یکی اول با اون شروع کرده.هنوزم تو مراسما میخونه کلیک کنید تا باز شود... از این لحاظ میگی خوب هر کی صداش خوبه میخونه اصلا شرط نیس
نیکی0 Guest Aug 8, 2022 #11 narngk گفت: از این لحاظ میگی خوب هر کی صداش خوبه میخونه اصلا شرط نیس کلیک کنید تا باز شود... خب در نظر من طلیسچی خوب نیست??
narngk گفت: از این لحاظ میگی خوب هر کی صداش خوبه میخونه اصلا شرط نیس کلیک کنید تا باز شود... خب در نظر من طلیسچی خوب نیست??
مامانِ نفس Guest Aug 8, 2022 #12 هاله گفت: کلیک کنید تا باز شود... وای این خیلی قشنگه من خیلی دوسش دارم ولی نمیدونستم از طلیسچیه
narngk. Guest Aug 8, 2022 #13 نیکی0 گفت: خب در نظر من طلیسچی خوب نیست?? کلیک کنید تا باز شود... این الان علمدار قشنگه?گوشش کن
نیکی0 Guest Aug 8, 2022 #14 narngk گفت: این الان علمدار قشنگه?گوشش کن کلیک کنید تا باز شود... شجریانو بگوش تا طلیسچی رو بگوشم?? Listen to ° Ashke Man - MohammadReza Shajarian by MERAT on #SoundCloud https://soundcloud.com/merat9109%2Fashke-man-mohammadreza
narngk گفت: این الان علمدار قشنگه?گوشش کن کلیک کنید تا باز شود... شجریانو بگوش تا طلیسچی رو بگوشم?? Listen to ° Ashke Man - MohammadReza Shajarian by MERAT on #SoundCloud https://soundcloud.com/merat9109%2Fashke-man-mohammadreza
narngk. Guest Aug 8, 2022 #15 نیکی0 گفت: شجریانو بگوش تا طلیسچی رو بگوشم?? Listen to ° Ashke Man - MohammadReza Shajarian by MERAT on #SoundCloud https://soundcloud.com/merat9109%2Fashke-man-mohammadreza کلیک کنید تا باز شود... ??????باشه گوش میدم
نیکی0 گفت: شجریانو بگوش تا طلیسچی رو بگوشم?? Listen to ° Ashke Man - MohammadReza Shajarian by MERAT on #SoundCloud https://soundcloud.com/merat9109%2Fashke-man-mohammadreza کلیک کنید تا باز شود... ??????باشه گوش میدم
استارتر استارتر هاله Guest Aug 8, 2022 #16 نیکی0 گفت: همین مونده بود که اونم نوحه بخونه?? کلیک کنید تا باز شود... قشنگ خونده که?راغبم خونده
استارتر استارتر هاله Guest Aug 8, 2022 #17 مامانِ نفس گفت: وای این خیلی قشنگه من خیلی دوسش دارم ولی نمیدونستم از طلیسچیه کلیک کنید تا باز شود... اره منم تازه فهمیدم یه تیکه از نوحه رو زدم دیدم نوشت طلیسچی
مامانِ نفس گفت: وای این خیلی قشنگه من خیلی دوسش دارم ولی نمیدونستم از طلیسچیه کلیک کنید تا باز شود... اره منم تازه فهمیدم یه تیکه از نوحه رو زدم دیدم نوشت طلیسچی
استارتر استارتر هاله Guest Aug 8, 2022 #18 نیکی0 گفت: همین مونده بود که اونم نوحه بخونه?? کلیک کنید تا باز شود... مداحی مصطفی راغب جالبه ?ولی انصافا خوب میخونه به صداش میاد?? madaran.net
نیکی0 گفت: همین مونده بود که اونم نوحه بخونه?? کلیک کنید تا باز شود... مداحی مصطفی راغب جالبه ?ولی انصافا خوب میخونه به صداش میاد?? madaran.net
استارتر استارتر هاله Guest Aug 8, 2022 #19 ملیحه گفت: قاری و مداح بوده قبلا کلیک کنید تا باز شود... راغب؟؟؟ صداش خییییلی خاصه