نرم کننده مو رو قبل از شامپو بزنید?

  • شروع کننده موضوع Rehi
  • تاریخ شروع

Rehi

Guest
نرم کننده مو قبل از شامپو?

روال عادی شستن موها در اکثر ما بدین گونه است که اول موها را با شامپو میشوییم و سپس از نرم کننده ها استفاده میکنیم، اما برندهای مراقبت از مو از ما می‌خواهند که کاملا بر عکس این روش عمل کنیم: یعنی استفاده از نرم کننده قبل از شامپو زدن. و به گفته‌ی آنها، این یک ترفند بسیار ساده برای دستیابی به موهایی فوق العاده است. به گفته ی آنها، استفاده از نرم کننده قبل از شامپو، یک راه عالی برای تقویت موهای نازک است، بدون آنکه آنها روی سر بخوابند و کم حجم بنظر برسند. همچنین باعث افزایش ماندگاری سشوار موها می‌شود، و آماده کردن مو قبل از شستشو، به شامپو امکان می‌دهد که آسان‌تر و یکنواخت‌تر در موها پخش شود.
 

صبا

Guest
ریحانه
یه بار تاپیک زده بودی خمیر نمکی درست کرده بودی یادته؟ ???
من انقدر دوست دارم درست کنم که نگوووو
الان نه حوصله ندارم ولی بعدا قول بده یادم بدی اخه چیزای قشنگی هم درست کرده بودی????
 
استارتر
استارتر

Rehi

Guest
ریحانه
یه بار تاپیک زده بودی خمیر نمکی درست کرده بودی یادته؟ ???
من انقدر دوست دارم درست کنم که نگوووو
الان نه حوصله ندارم ولی بعدا قول بده یادم بدی اخه چیزای قشنگی هم درست کرده بودی????
آرههه گلممم یااادمههه??
طرز تهیشو فکر کنم تو همون تاپیک گذاشتم ، اگه دوست داشتی درست کردی عکسشو واسمون بفرست عشقمم??
 

ساحلم

Guest
اگ یادم بمونه حتما این کارو میکنممم
 

صبا

Guest
آرههه گلممم یااادمههه??
طرز تهیشو فکر کنم تو همون تاپیک گذاشتم ، اگه دوست داشتی درست کردی عکسشو واسمون بفرست عشقمم??
تگم میکنی تو اون تاپیکت الان؟؟
اتفاقا، میخاستم تو کمکم کنی من بلد نیستم چی درست کنم اسونه؟
 
استارتر
استارتر

Rehi

Guest
تگم میکنی تو اون تاپیکت الان؟؟
اتفاقا، میخاستم تو کمکم کنی من بلد نیستم چی درست کنم اسونه؟
تگت کردم گلیی ، ارع آسونه ، اگه جاییشو گیر کردی بگو کمکت میکنمم??
 
استارتر
استارتر

Rehi

Guest
الان همین دو سه تا که درست کردی من نمیدونم چطور درست میشه ???
توضیح کاملشو واست میفرستم اگه دوست داشتی بخون???

‌#خمیر_نمکی
قابل استفاده به جای #گل_سفالگری

#خمیر_نمكی خمیری فرم پذیر است كه به راحتی با حداقل مواد كه در هر آشپزخانه ای یافت می شود تهیه می شود و با آن می توان تزئینات و وسایل بی شماری ساخت. این خمیر علاوه بر خاصیت فرم پذیری فوق العاده و نیاز به هزینه ناچیز پس از پخت نیز دارای استحكام قابل ملاحظه ای است كه موجب می شود وسایل ساخته شده از آن برای مدت ها قابل نگهداری و استفاده باشند. كافی است یك بار روش تهیه و كار با آن را فرا بگیرید و سپس با تكیه بر خلاقیت و سلیقه خود از آن برای ساخت وسایل تزئینی بی شمار و نامحدود سود ببرید. برای تهیه خمیر نمكی به مواد زیر نیاز دارید:

270 گرم آرد سفید (دو پیمانه سر صاف)

320 گرم نمك آشپزخانه (یك پیمانه سر صاف)

180 میلی لیتر آب (سه چهارم پیمانه)

2 قاشق چایخوری روغن مایع طباخی

( روش دیگر؛ یک پیمانه آرد؛یک پیمانه نمک و سه چهارم پیمانه آب )

برای تهیه این خمیر ابتدا مواد خشك را در ظرف بزرگی ریخته آب را اضافه كنید. مواد را با دست خوب مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. این خمیر را حداقل به مدت 10 دقیقه تمام ورز دهید تا كاملاً فرم پذیر شود. برای آزمایش آمادگی خمیر، مقدار كمی از آن را در دست گلوله كنید. اگر گلوله ترك نخورد و ازهم باز نشد خمیر آماده كار است.

از این خمیر می توانید فرم های تزئینی جالبی بسازید. برای ساختن فرم های مسطح مانند قلب، ستاره و برگ های مختلف ، ابتدا خمیر را با وردنه به قطر 6 میلیمتر باز كنید و سپس با استفاده از قالب های شیرینی یا الگوهای مقوایی كه خودتان ساخته اید طرح های دلخواه را در آورید و برای ساختن فرم های حجیم مانند خوشه های انگور و یا انواع دیگر میوه ، پس از گلوله كردن خمیر می توانید به راحتی با انگشتان دست به آن فرم دهید. برای چسباندن خمیر از مقدار كمی آب استفاده كنید و با قلم مو به آن بزنید. رنگ آمیزی خمیر را به دو صورت می توانید انجام دهید. یك روش رنگ كردن خمیر ، قبل از ساخت مدل ها است كه با افزودن مقداری رنگ گواش به خمیر و ورز دادن آن به راحتی خمیر به رنگ دلخواه شما در خواهد آمد. روش دیگر رنگ آمیزی پس از ساخت و پخت مدل خمیری است . به این ترتیب كه پس از پخت و سرد شدن مدل ، آن را با استفاده از رنگ گواش و قلم مو رنگ آمیزی می كنند.

برای پخت خمیر ، مدل ها را در سینی فری كه از قبل كمی چرب كرده اید ، بچینید (توجه کنید که چیدن مدلها باید با توجه به شکل آنها و روی ظرف مناسب انجام گیرد)و سینی فر را برای مدت نسبتاً طولانی (حدود 4 تا 10 ساعت بسته به قطر مدل خمیری و ابعاد آن) با درجه حرارت بسیار كم ، معادل 100 درجه سانتی گراد یا 250 درجه ی فارنهایت در فر قرار داده بپزید تا كاملاً سخت شود . چنان چه درجه حرارت فر شما بیشتر از 100 درجه سانتی گراد است زمان پخت را كاهش دهید تا خمیر نسوزد. پس از سخت شدن مدل های پخته شده ، فر را خاموش كنید و اجازه بدهید مدل ها در فر خاموش بمانند تا به تدریج سرد شوند. پخت مدل های ساخته شده با خمیر نمكی را می توانید با اجاق های ماكروفر سریع تر انجام دهید. به این ترتیب كه مدل های خمیری را در ظرفی چیده در ماكروفر قرار دهید و درجه آن را بر روی قدرت بسیار كم یا ذوب یخ اتوماتیك بگذارید و هر 5 دقیقه یك بار در آن را باز كنید. بگذارید خمیر چند دقیقه در ماكروفر خاموش بماند و دوباره 5 دقیقه دیگر به ماكروفر زمان بدهید. این كار را چند بار تكرار كنید تا خمیر پخته و سخت شود. مدت زمان حرارت دادن برای مدل های مختلف به تناسب قطر و مقدار خمیر آنها متفاوت است و معمولاً از 30 تا 60 دقیقه است.(خمیر باید با حرارت کم پخته شود و بعد از پخته شدن در فر باقی بماند تا کم کم سرد شود)


من اول خمیرو رو رنگ کردم بعد بهشون فرم دادم بنظرم این کار بهتره?
 

صبا

Guest
توضیح کاملشو واست میفرستم اگه دوست داشتی بخون???

‌#خمیر_نمکی
قابل استفاده به جای #گل_سفالگری

#خمیر_نمكی خمیری فرم پذیر است كه به راحتی با حداقل مواد كه در هر آشپزخانه ای یافت می شود تهیه می شود و با آن می توان تزئینات و وسایل بی شماری ساخت. این خمیر علاوه بر خاصیت فرم پذیری فوق العاده و نیاز به هزینه ناچیز پس از پخت نیز دارای استحكام قابل ملاحظه ای است كه موجب می شود وسایل ساخته شده از آن برای مدت ها قابل نگهداری و استفاده باشند. كافی است یك بار روش تهیه و كار با آن را فرا بگیرید و سپس با تكیه بر خلاقیت و سلیقه خود از آن برای ساخت وسایل تزئینی بی شمار و نامحدود سود ببرید. برای تهیه خمیر نمكی به مواد زیر نیاز دارید:

270 گرم آرد سفید (دو پیمانه سر صاف)

320 گرم نمك آشپزخانه (یك پیمانه سر صاف)

180 میلی لیتر آب (سه چهارم پیمانه)

2 قاشق چایخوری روغن مایع طباخی

( روش دیگر؛ یک پیمانه آرد؛یک پیمانه نمک و سه چهارم پیمانه آب )

برای تهیه این خمیر ابتدا مواد خشك را در ظرف بزرگی ریخته آب را اضافه كنید. مواد را با دست خوب مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. این خمیر را حداقل به مدت 10 دقیقه تمام ورز دهید تا كاملاً فرم پذیر شود. برای آزمایش آمادگی خمیر، مقدار كمی از آن را در دست گلوله كنید. اگر گلوله ترك نخورد و ازهم باز نشد خمیر آماده كار است.

از این خمیر می توانید فرم های تزئینی جالبی بسازید. برای ساختن فرم های مسطح مانند قلب، ستاره و برگ های مختلف ، ابتدا خمیر را با وردنه به قطر 6 میلیمتر باز كنید و سپس با استفاده از قالب های شیرینی یا الگوهای مقوایی كه خودتان ساخته اید طرح های دلخواه را در آورید و برای ساختن فرم های حجیم مانند خوشه های انگور و یا انواع دیگر میوه ، پس از گلوله كردن خمیر می توانید به راحتی با انگشتان دست به آن فرم دهید. برای چسباندن خمیر از مقدار كمی آب استفاده كنید و با قلم مو به آن بزنید. رنگ آمیزی خمیر را به دو صورت می توانید انجام دهید. یك روش رنگ كردن خمیر ، قبل از ساخت مدل ها است كه با افزودن مقداری رنگ گواش به خمیر و ورز دادن آن به راحتی خمیر به رنگ دلخواه شما در خواهد آمد. روش دیگر رنگ آمیزی پس از ساخت و پخت مدل خمیری است . به این ترتیب كه پس از پخت و سرد شدن مدل ، آن را با استفاده از رنگ گواش و قلم مو رنگ آمیزی می كنند.

برای پخت خمیر ، مدل ها را در سینی فری كه از قبل كمی چرب كرده اید ، بچینید (توجه کنید که چیدن مدلها باید با توجه به شکل آنها و روی ظرف مناسب انجام گیرد)و سینی فر را برای مدت نسبتاً طولانی (حدود 4 تا 10 ساعت بسته به قطر مدل خمیری و ابعاد آن) با درجه حرارت بسیار كم ، معادل 100 درجه سانتی گراد یا 250 درجه ی فارنهایت در فر قرار داده بپزید تا كاملاً سخت شود . چنان چه درجه حرارت فر شما بیشتر از 100 درجه سانتی گراد است زمان پخت را كاهش دهید تا خمیر نسوزد. پس از سخت شدن مدل های پخته شده ، فر را خاموش كنید و اجازه بدهید مدل ها در فر خاموش بمانند تا به تدریج سرد شوند. پخت مدل های ساخته شده با خمیر نمكی را می توانید با اجاق های ماكروفر سریع تر انجام دهید. به این ترتیب كه مدل های خمیری را در ظرفی چیده در ماكروفر قرار دهید و درجه آن را بر روی قدرت بسیار كم یا ذوب یخ اتوماتیك بگذارید و هر 5 دقیقه یك بار در آن را باز كنید. بگذارید خمیر چند دقیقه در ماكروفر خاموش بماند و دوباره 5 دقیقه دیگر به ماكروفر زمان بدهید. این كار را چند بار تكرار كنید تا خمیر پخته و سخت شود. مدت زمان حرارت دادن برای مدل های مختلف به تناسب قطر و مقدار خمیر آنها متفاوت است و معمولاً از 30 تا 60 دقیقه است.(خمیر باید با حرارت کم پخته شود و بعد از پخته شدن در فر باقی بماند تا کم کم سرد شود)


من اول خمیرو رو رنگ کردم بعد بهشون فرم دادم بنظرم این کار بهتره?
چشم، میخونم مرسیی
میگم ینی با اب میچسبه؟ نیاز به چسب نیست؟؟؟
 

Choi mary

Guest
روی خود نرم کننده ها که میگن آخر سر بزننین ?چرا همه حرفاشون تناقض داره?
 

بالا