نکنه از خوردن غذای خام بخصوص ماهی ????♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 14, 2021 #3 narngk122 گفت: نکنه از خوردن غذای خام بخصوص ماهی ???????? کلیک کنید تا باز شود... برو دکتر آمپول بزنه?
narngk122 گفت: نکنه از خوردن غذای خام بخصوص ماهی ???????? کلیک کنید تا باز شود... برو دکتر آمپول بزنه?
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #5 Aurora? گفت: ماهیو خام میخوری مگ؟? کلیک کنید تا باز شود... بده؟?
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #8 Aurora? گفت: خودم ریختم?برگام موند کلیک کنید تا باز شود... ???یه نوع ماهی حس نمک سود و خشک شدس اینو دوس دارم
Aurora? گفت: خودم ریختم?برگام موند کلیک کنید تا باز شود... ???یه نوع ماهی حس نمک سود و خشک شدس اینو دوس دارم
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #9 مژگان_باربی گفت: ازمایش گفته معدت میکروب داره کلیک کنید تا باز شود... اره نمونه برداشتن تو اندسکوپی
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #11 مژگان_باربی گفت: ازمایش گفته معدت میکروب داره کلیک کنید تا باز شود... زخم و اسید هم داره???
بور چشم سبز Guest Dec 14, 2021 #12 narngk122 گفت: اره نمونه برداشتن تو اندسکوپی کلیک کنید تا باز شود... وای امیدوارم خوب بشی برات آنتی بیوتیک نوشت
narngk122 گفت: اره نمونه برداشتن تو اندسکوپی کلیک کنید تا باز شود... وای امیدوارم خوب بشی برات آنتی بیوتیک نوشت
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #13 مژگان_باربی گفت: نباید جانداران دریایی رو خام بخوری عزیزم مریضی میاره کلیک کنید تا باز شود... همیشه نیم پز میکردم الان دیگه کامل میپزم ??
مژگان_باربی گفت: نباید جانداران دریایی رو خام بخوری عزیزم مریضی میاره کلیک کنید تا باز شود... همیشه نیم پز میکردم الان دیگه کامل میپزم ??
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #14 مژگان_باربی گفت: وای امیدوارم خوب بشی برات آنتی بیوتیک نوشت کلیک کنید تا باز شود... نوشت دارو ضد افسردگی داد?گفت درد معدت عصبی هم هس زخم روده هم داشتم ?من یه ماه زندگی نداشتم خداروشکر یه چند روزی بهتر شدم بازم درد هس ولی چه کنم همش میگم خوبم اینا مثلا روحیه میدم ?
مژگان_باربی گفت: وای امیدوارم خوب بشی برات آنتی بیوتیک نوشت کلیک کنید تا باز شود... نوشت دارو ضد افسردگی داد?گفت درد معدت عصبی هم هس زخم روده هم داشتم ?من یه ماه زندگی نداشتم خداروشکر یه چند روزی بهتر شدم بازم درد هس ولی چه کنم همش میگم خوبم اینا مثلا روحیه میدم ?
بور چشم سبز Guest Dec 14, 2021 #15 narngk122 گفت: همیشه نیم پز میکردم الان دیگه کامل میپزم ?? کلیک کنید تا باز شود... افرین فداتبشم ?? همیشه همه چیز رو خوب بپز مخصوصا که شرایط معدت حساس تره
narngk122 گفت: همیشه نیم پز میکردم الان دیگه کامل میپزم ?? کلیک کنید تا باز شود... افرین فداتبشم ?? همیشه همه چیز رو خوب بپز مخصوصا که شرایط معدت حساس تره
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 14, 2021 #16 مژگان_باربی گفت: افرین فداتبشم ?? همیشه همه چیز رو خوب بپز مخصوصا که شرایط معدت حساس تره کلیک کنید تا باز شود... خدانکنه اره اما این یه نوع ماهیه تو نمک یه سال میخوابوننش تقریبا خام خام نیس خشکه
مژگان_باربی گفت: افرین فداتبشم ?? همیشه همه چیز رو خوب بپز مخصوصا که شرایط معدت حساس تره کلیک کنید تا باز شود... خدانکنه اره اما این یه نوع ماهیه تو نمک یه سال میخوابوننش تقریبا خام خام نیس خشکه
اعتصامی Guest Dec 17, 2021 #18 narngk122 گفت: خدانکنه اره اما این یه نوع ماهیه تو نمک یه سال میخوابوننش تقریبا خام خام نیس خشکه کلیک کنید تا باز شود... زینبم خیلی ها میکروب معده دارن سعی کن اولش ناراحت نشی...که منشاء همه بیماری ها استرس و ناراحتیه حرص نخور رژیم غذایی رو رعایت کن ان شاء الله زود زود خوب میشی
narngk122 گفت: خدانکنه اره اما این یه نوع ماهیه تو نمک یه سال میخوابوننش تقریبا خام خام نیس خشکه کلیک کنید تا باز شود... زینبم خیلی ها میکروب معده دارن سعی کن اولش ناراحت نشی...که منشاء همه بیماری ها استرس و ناراحتیه حرص نخور رژیم غذایی رو رعایت کن ان شاء الله زود زود خوب میشی
استارتر استارتر narngk. Guest Dec 17, 2021 #19 اعتصامی گفت: زینبم خیلی ها میکروب معده دارن سعی کن اولش ناراحت نشی...که منشاء همه بیماری ها استرس و ناراحتیه حرص نخور رژیم غذایی رو رعایت کن ان شاء الله زود زود خوب میشی کلیک کنید تا باز شود... قربونت شم اره
اعتصامی گفت: زینبم خیلی ها میکروب معده دارن سعی کن اولش ناراحت نشی...که منشاء همه بیماری ها استرس و ناراحتیه حرص نخور رژیم غذایی رو رعایت کن ان شاء الله زود زود خوب میشی کلیک کنید تا باز شود... قربونت شم اره