Massomeh 77
Guest
میوه خشک بهتر است یا تازه؟ اگر شما هم این سوال در ذهنتان وجود دارد پیشنهاد میکنم این مقاله را تا انتها بخوانید. میوهها یکی از گروههای مهم غذایی در تغذیهی انسان هستند؛ بهگونهای که توصیه میشود هر روز 3-4 واحد از آنها را مصرف کنیم تا از هرگونه بیماری در امان بمانیم. هر واحد میوه حدود 60 کیلوکالری انرژی، مقدار مناسبی ویتامین، مواد معدنی و آنتیاکسیدان را به ما هدیه میدهد.
از آنجا که نگهداری میوههای تازه همیشه امکان پذیر نیست، لذا افراد همواره به دنبال راهی برای نگهداری طولانیتر میوهها بوده است. امروزه از فریز کردن به عنوان بهترین روش نگهداری مواد غذایی استفاده میشود؛ در حالی که بسیاری از میوهها اگر حالت یخ زدگی پیدا کنند، ظاهری نامناسب پیدا میکنند و مورد استفاده قرار نمیگیرند. بهعنوان مثال، پرتقال، سیب، هندوانه یا موز یخ زده، فرم مناسبی برای مصرف شدن ندارند. از زمانهای قدیم، خشک کردن، مربا کردن، در شکر نگهداری کردن را برای نگهداری میوه استفاده میکردند. خشک کردن یکی از روشهای حفظ و نگهداری طولانیمدت محصولات خوراکی، بهخصوص میوهها به شمار میرود.
آیا خشک کردن میوهها باعث از بین رفتن ویتامینهای آن میشود؟
در واقعیت نمیتوان منکر این اصل شد که میوه تازه از میوه خشک برتر است اما این نکته که با خشک کردن میوهها تمام ویتامینها و مواد معدنی آنها از بین خواهد رفت کاملاً اشتباه است. میوهها به طور کلی شامل ویتامینها، مواد مغذی، فیبر و آنتیاکسیدانها هستند که در آزمایشات صورت گرفته قبل و بعد از خشک کردن نتایج زیر حاصل شده است؛
از آنجا که نگهداری میوههای تازه همیشه امکان پذیر نیست، لذا افراد همواره به دنبال راهی برای نگهداری طولانیتر میوهها بوده است. امروزه از فریز کردن به عنوان بهترین روش نگهداری مواد غذایی استفاده میشود؛ در حالی که بسیاری از میوهها اگر حالت یخ زدگی پیدا کنند، ظاهری نامناسب پیدا میکنند و مورد استفاده قرار نمیگیرند. بهعنوان مثال، پرتقال، سیب، هندوانه یا موز یخ زده، فرم مناسبی برای مصرف شدن ندارند. از زمانهای قدیم، خشک کردن، مربا کردن، در شکر نگهداری کردن را برای نگهداری میوه استفاده میکردند. خشک کردن یکی از روشهای حفظ و نگهداری طولانیمدت محصولات خوراکی، بهخصوص میوهها به شمار میرود.
خواص میوه خشک برای سلامتی
۱. سلامت قلب و عروق را بهبود میبخشد
۲. از کم خونی پیشگیری میکند۳. تقویت سیستم ایمنی
۴. کمک به کاهش وزن۵. کمک به گوارش
آیا خشک کردن میوهها باعث از بین رفتن ویتامینهای آن میشود؟
در واقعیت نمیتوان منکر این اصل شد که میوه تازه از میوه خشک برتر است اما این نکته که با خشک کردن میوهها تمام ویتامینها و مواد معدنی آنها از بین خواهد رفت کاملاً اشتباه است. میوهها به طور کلی شامل ویتامینها، مواد مغذی، فیبر و آنتیاکسیدانها هستند که در آزمایشات صورت گرفته قبل و بعد از خشک کردن نتایج زیر حاصل شده است؛