مژده جون بیا

• شروع کننده موضوع رویا۸۱
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

رویا۸۱

Guest
عععع شمایی؟
عذر میخوام نشناختم آره اسم کاربریت
اون نیست نشناختم
من خیلی وقت که اینجا رو تازه دیده بودم شاید نفر سوم بودم که اینجا عضو شدم اون موقع اینجا چهار یا پنج نفر بیشتر نبودن که اومدم اما فعالیتی نداشتم اینجا
خودت خوبی خوشحال شدم دیدمت اونجا هم کاربری داری درسته
اره عزیزم کاربریم سرجاشه . منم اولا که چن نفر بودن بودم ولی کم میومدم زیاد تاپیکا بروز نمیشد ..بیا خصوصی کارت دارم

Dela

Guest
دیروز یکی به اسم جانانم بهم درخواست داد با
با کاربری زن بود همین که اومد گفت سیناهستم از تهران??
دعواش کردم لغو زدم
واسه منم پيام داد! گزارش زدم براش .

حالا باز خوبه صداقت داشت! باور كن خيلى از پسرا اعتراف ميكنن تو نى نى سايت با كاربرى دخترونه عضوند و حتى تا گروه هاى تلگرامى هم دعوتشون كردند

مژده

Guest
عزیزم پروفشون رو که باز کنی توی قسمت درباره نوشته آقا یا خانم هستن، بچه ها هرکس اومد اینجا سریع دکمه دنبال کردن رو نزنید که بعد بیاد بهتون پیام بده، فقط کسی رو دنبال کنید که میشناسید و از کاربرای قدیمیه

Nazbanoo

Guest
عزیزم پروفشون رو که باز کنی توی قسمت درباره نوشته آقا یا خانم هستن، بچه ها هرکس اومد اینجا سریع دکمه دنبال کردن رو نزنید که بعد بیاد بهتون پیام بده، فقط کسی رو دنبال کنید که میشناسید و از کاربرای قدیمیه
میشه جلو کاربری بزنید..
مثلا کاربر عضو زن..
میشه؟؟
معمولا پروفایل ها مسدودن?

مژده

Guest
میشه جلو کاربری بزنید..
مثلا کاربر عضو زن..
میشه؟؟
معمولا پروفایل ها مسدودن?
واسه کسانی که با لپ تاپ میان مشخصه ولی اونایی که با گوشی میان نه
نیاز به یه مقدار کد نویسی داره، سعی میکنم درستش کنم ?

Dela

Guest
مژده جان من اصلا اين يارو رو دنبال نكرده بودم ولى بازم تونسته بود برام پيام بده، چطوريه؟

ديگه الان خودم رفتن تنظيمات رو تغيير دادم به اينكه فقط دنبال شوندگانم بتونن پيام بدن

مژده

Guest
مژده جان من اصلا اين يارو رو دنبال نكرده بودم ولى بازم تونسته بود برام پيام بده، چطوريه؟

ديگه الان خودم رفتن تنظيمات رو تغيير دادم به اينكه فقط دنبال شوندگانم بتونن پيام بدن
درسته عزیزم، کاربرای قدیمی طوری تنظیم شده بودن که هرکس بتونه بهشون پیام بده ولی کاربرای جدید فقط کسانی که دنبال کنن میتونن بهشون پیام بدن، الان که تغییرش دادی دیگه کسی نمیتونه بهت پیام بده ?

بسته شد

Guest
الان همه قفل کردن پروفایلاشونو نمیتونیم بفمیم چی ب چیه?

مژده

Guest
الان همه قفل کردن پروفایلاشونو نمیتونیم بفمیم چی ب چیه?
به نظرم قفل کردن پروفایل زیاد مهم نیست فقط بحث همون جنسیت میمونه که اونم اهمیتی نداره چون اگر کسی هم قصد مزاحمت داشته باشه میتونه جنسیت رو الکی خانم بزنه مهم اینه که تا وقتی کسی رو نمیشناسین فالو نکنین تا نتونه بهتون پیام بده ?

بسته شد

Guest
به نظرم قفل کردن پروفایل زیاد مهم نیست فقط بحث همون جنسیت میمونه که اونم اهمیتی نداره چون اگر کسی هم قصد مزاحمت داشته باشه میتونه جنسیت رو الکی خانم بزنه مهم اینه که تا وقتی کسی رو نمیشناسین فالو نکنین تا نتونه بهتون پیام بده ?
اخه کسی که پروفایلش قفل باشه تاپیکاشم نمیاد بالا دیگه و این خیلی بده?

بالا