عععع شمایی؟
عذر میخوام نشناختم آره اسم کاربریت
اون نیست نشناختم
من خیلی وقت که اینجا رو تازه دیده بودم شاید نفر سوم بودم که اینجا عضو شدم اون موقع اینجا چهار یا پنج نفر بیشتر نبودن که اومدم اما فعالیتی نداشتم اینجا
خودت خوبی خوشحال شدم دیدمت اونجا هم کاربری داری درسته
عزیزم پروفشون رو که باز کنی توی قسمت درباره نوشته آقا یا خانم هستن، بچه ها هرکس اومد اینجا سریع دکمه دنبال کردن رو نزنید که بعد بیاد بهتون پیام بده، فقط کسی رو دنبال کنید که میشناسید و از کاربرای قدیمیه
عزیزم پروفشون رو که باز کنی توی قسمت درباره نوشته آقا یا خانم هستن، بچه ها هرکس اومد اینجا سریع دکمه دنبال کردن رو نزنید که بعد بیاد بهتون پیام بده، فقط کسی رو دنبال کنید که میشناسید و از کاربرای قدیمیه
درسته عزیزم، کاربرای قدیمی طوری تنظیم شده بودن که هرکس بتونه بهشون پیام بده ولی کاربرای جدید فقط کسانی که دنبال کنن میتونن بهشون پیام بدن، الان که تغییرش دادی دیگه کسی نمیتونه بهت پیام بده ?
به نظرم قفل کردن پروفایل زیاد مهم نیست فقط بحث همون جنسیت میمونه که اونم اهمیتی نداره چون اگر کسی هم قصد مزاحمت داشته باشه میتونه جنسیت رو الکی خانم بزنه مهم اینه که تا وقتی کسی رو نمیشناسین فالو نکنین تا نتونه بهتون پیام بده ?
به نظرم قفل کردن پروفایل زیاد مهم نیست فقط بحث همون جنسیت میمونه که اونم اهمیتی نداره چون اگر کسی هم قصد مزاحمت داشته باشه میتونه جنسیت رو الکی خانم بزنه مهم اینه که تا وقتی کسی رو نمیشناسین فالو نکنین تا نتونه بهتون پیام بده ?