.
دختر جذاب Guest Dec 14, 2021 #4 نیکی0 گفت: مشاهده پیوست 109999 مشاهده پیوست 110000 پ.ن : البته بعدا پول همشون رو دادیم جیب هر کی رو میزدیم اسم و مبلغشو مینوشتیم و بعدا بهش میدادیم ولی خب در اون لحظه خیلی کیف میداد ????? هر کی جیبش خالی شده بود میدونست کار ماعه ?? هدفمون هم این بود که در آینده مفسد اقتصادی بشیم ?????? کلیک کنید تا باز شود... وا مگه چیه اصلا درستش هم همینه تو مدرسه باید از این کارا کرد و فرشته ی عذاب بقیه شد ?
نیکی0 گفت: مشاهده پیوست 109999 مشاهده پیوست 110000 پ.ن : البته بعدا پول همشون رو دادیم جیب هر کی رو میزدیم اسم و مبلغشو مینوشتیم و بعدا بهش میدادیم ولی خب در اون لحظه خیلی کیف میداد ????? هر کی جیبش خالی شده بود میدونست کار ماعه ?? هدفمون هم این بود که در آینده مفسد اقتصادی بشیم ?????? کلیک کنید تا باز شود... وا مگه چیه اصلا درستش هم همینه تو مدرسه باید از این کارا کرد و فرشته ی عذاب بقیه شد ?
استارتر استارتر نیکی0 Guest Dec 14, 2021 #7 دختر جذاب گفت: وا مگه چیه اصلا درستش هم همینه تو مدرسه باید از این کارا کرد و فرشته ی عذاب بقیه شد ? کلیک کنید تا باز شود... خیلی بیشعور و اراذل بودیم ?? جالب اینه معلما و کادرمدرسه فک میکردن من خیلی بچه ی ارومی ام اما هررررچی بود زیر سر خودم بود???
دختر جذاب گفت: وا مگه چیه اصلا درستش هم همینه تو مدرسه باید از این کارا کرد و فرشته ی عذاب بقیه شد ? کلیک کنید تا باز شود... خیلی بیشعور و اراذل بودیم ?? جالب اینه معلما و کادرمدرسه فک میکردن من خیلی بچه ی ارومی ام اما هررررچی بود زیر سر خودم بود???
نغمه☆ Guest Dec 14, 2021 #10 نیکی0 گفت: مصی کیه ?? کلیک کنید تا باز شود... عمت به عمه سلام کن سلام عمه?? شیما تو من چندتا معصومه بود???
نیکی0 گفت: مصی کیه ?? کلیک کنید تا باز شود... عمت به عمه سلام کن سلام عمه?? شیما تو من چندتا معصومه بود???
نغمه☆ Guest Dec 14, 2021 #12 نیکی0 گفت: عه کاربریت عوض شد ک اون ور واربریت چی بود راستی؟ یادم رفته ??? کلیک کنید تا باز شود... پگاه پریشانی???? تو چطوری درس می خونی نیکو
نیکی0 گفت: عه کاربریت عوض شد ک اون ور واربریت چی بود راستی؟ یادم رفته ??? کلیک کنید تا باز شود... پگاه پریشانی???? تو چطوری درس می خونی نیکو
------- Guest Dec 14, 2021 #13 نیکی0 گفت: ارهههه خواهد داشت چون خانواده ما هم خیلی با فرهنگن ??? ولی بازم از این کارا میکردیم کلیک کنید تا باز شود... ?تازه دختر من دهه 90 ایه 90 ای ها هم که عجوبه ان کامل خدا بهم صبر بده :/
نیکی0 گفت: ارهههه خواهد داشت چون خانواده ما هم خیلی با فرهنگن ??? ولی بازم از این کارا میکردیم کلیک کنید تا باز شود... ?تازه دختر من دهه 90 ایه 90 ای ها هم که عجوبه ان کامل خدا بهم صبر بده :/
استارتر استارتر نیکی0 Guest Dec 14, 2021 #14 panah❤ گفت: پگاه پریشانی???? تو چطوری درس می خونی نیکو کلیک کنید تا باز شود... عهههه اصلا یادم نبود?? اره عزیزم برای همین کمتر میام این جا ?
panah❤ گفت: پگاه پریشانی???? تو چطوری درس می خونی نیکو کلیک کنید تا باز شود... عهههه اصلا یادم نبود?? اره عزیزم برای همین کمتر میام این جا ?
نغمه☆ Guest Dec 14, 2021 #15 نیکی0 گفت: عهههه اصلا یادم نبود?? اره عزیزم برای همین کمتر میام این جا ? کلیک کنید تا باز شود... چقدر شیرینی تو دختر خوش به حال همسر آینده??????
نیکی0 گفت: عهههه اصلا یادم نبود?? اره عزیزم برای همین کمتر میام این جا ? کلیک کنید تا باز شود... چقدر شیرینی تو دختر خوش به حال همسر آینده??????
نغمه☆ Guest Dec 14, 2021 #16 نیکی0 گفت: میدونستمممم عاشقمی ??? مشاهده پیوست 110011 کلیک کنید تا باز شود... دیگه پررو نشو ?????????
نیکی0 گفت: میدونستمممم عاشقمی ??? مشاهده پیوست 110011 کلیک کنید تا باز شود... دیگه پررو نشو ?????????