فقط یک مرتبه تونستم با شوهرم رابطه داشته باشم اونم در حد یک دقیقه.دیگه هر کار کردم نتونستم و شوهرمم نخواست منم دیگه تلاشی نکردم چون هر بار همون رفتارو باهام داشتچرا چی شد؟
خیلی دلم گرفته اصلا هیچ کسو ندارم دردودل کنم. اون از اخبار جنگ و تنش این از رابطه منو شوهرم
ینی وسطش ول کرد؟فقط یک مرتبه تونستم با شوهرم رابطه داشته باشم اونم در حد یک دقیقه.دیگه هر کار کردم نتونستم و شوهرمم نخواست منم دیگه تلاشی نکردم چون هر بار همون رفتارو باهام داشت
نه کل رابطه یک دقیقه بودینی وسطش ول کرد؟
مگ میشه رابطه همش یک دقیقه باشه!؟؟؟
آخه چطوری لعنتی🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂نه کل رابطه یک دقیقه بود
به خاطر جنگ؟یا مشکل چیز دیگه ای هست ؟نه کل رابطه یک دقیقه بود
کلا رابطه برقرار نمیکنه شوهرمبه خاطر جنگ؟یا مشکل چیز دیگه ای هست ؟
چکار کنم خب هر روز شرایط مهیا میکنم میرم کنارش حدود یک ساعت بچمون میذارم خونه مادربزرگش.اما اون شروع میکنه به ایراد گرفتن از بدنم.بعد یک ساعت الاف شدن میگه پاشو برو چای برام بیارآخه چطوری لعنتی🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂
والا این یک دقیقه هم نداشتین سنگین تر بود ک
خب توام قلبش همه چی بده بهش یا بزار کنارشچکار کنم خب هر روز شرایط مهیا میکنم میرم کنارش حدود یک ساعت بچمون میذارم خونه مادربزرگش.اما اون شروع میکنه به ایراد گرفتن از بدنم.بعد یک ساعت الاف شدن میگه پاشو برو چای برام بیار
از سرکار اومده بودغذا خورده بود رفتم کنارش قبلش حموم و موهام شونه مرتب اما باز مثل همیشه فقط بغلم کرد ومسخره کرد که با سن و رونهات خیلی داغونه .کلا همش همین ها رو میگفت .معذرت میخوام .بهش عاجزانه گفتم لطفا یکم بدنم لمس کن اما به حالت تمسخر که خیلی بدنت نابوده دست کشید بهم و دیگه انقد کشش داد خسته شدم منم حالم بد شد خودشم تشنه ش شد گفت برو برام چای بیار منم گفتم دیگه تا ابد کاریت ندارم برو گارسن استخدام کن.اونم شروع کرد غر زدن تو زن نیستی به شوهرت چای نمیدی تو زن نیستی رسیدگی نمیکنیخب توام قلبش همه چی بده بهش یا بزار کنارش
میوه چایی غذا تخمه همه چیزایی ک دارین
بعدشم برو تو بغلش
زیادم حرف زد نزاشت بگو پس به کی بگم نیازمو برطرف کنه
بگو غیرت نداری مگ زنتو تشنه میزاری اصلا پس چرا ازدواج کردی
الان این منم که زن خوبی نیستم به شوهرم چای نمیدم این منم مقصرم بدنم خرابه. تازه بعضی وقتا میگه چرا نمیای طرفم نمیای بغلم.واقعا شوک میشم از حرفاش .خب توام قلبش همه چی بده بهش یا بزار کنارش
میوه چایی غذا تخمه همه چیزایی ک دارین
بعدشم برو تو بغلش
زیادم حرف زد نزاشت بگو پس به کی بگم نیازمو برطرف کنه
بگو غیرت نداری مگ زنتو تشنه میزاری اصلا پس چرا ازدواج کردی
ای بابااز سرکار اومده بودغذا خورده بود رفتم کنارش قبلش حموم و موهام شونه مرتب اما باز مثل همیشه فقط بغلم کرد ومسخره کرد که با سن و رونهات خیلی داغونه .کلا همش همین ها رو میگفت .معذرت میخوام .بهش عاجزانه گفتم لطفا یکم بدنم لمس کن اما به حالت تمسخر که خیلی بدنت نابوده دست کشید بهم و دیگه انقد کشش داد خسته شدم منم حالم بد شد خودشم تشنه ش شد گفت برو برام چای بیار منم گفتم دیگه تا ابد کاریت ندارم برو گارسن استخدام کن.اونم شروع کرد غر زدن تو زن نیستی به شوهرت چای نمیدی تو زن نیستی رسیدگی نمیکنی
خیلی دلم گرفته اصلا هیچ کسو ندارم دردودل کنم. اون از اخبار جنگ و تنش این از رابطه منو شوهرم
وقتی بعد مدتهای زیاد رابطه نباشه همین میشه دیگه.هر بار همین طوره .من انتظار دارم بعدش زود ازم رابطه بخواد ولی هر بار میره برا یکی دو سال بعدمن حوصلم نمیکشه چیزی نمیکشه😹
قبلا رابطت ۰بود چطور به ۱دقیقه رسوندی
همون شیوه را ادامه بده
متوسط شل و ولای بابا
خب تو واقعا لاغری؟؟
اگر قرص نمیخوره بهش هل و جنسینگ بدهوقتی بعد مدتهای زیاد رابطه نباشه همین میشه دیگه.هر بار همین طوره .من انتظار دارم بعدش زود ازم رابطه بخواد ولی هر بار میره برا یکی دو سال بعد