مغز من وقتی خوابش نمیاد

گری

⭐کاربر ویژه⭐
یه انرژی زا خوردم خوابم نمیاد ،فردا ۷ و ۴۵ هم کلاس دارم
بعد مغز من دلش برای خاطراتش تنگ شده 😂هر چی اتفاق سمه یادم میاد این موقع

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
به خصوص دلم برای خاطرات مشترک که به ۴ تامون وصل میشه تنگ شده 😂
معادل دوست من ،کسرا هم یه دوست داره ،اول اسم دوست کسرا هم ک داره ،بعد بین من و دوستم معروفن به کتی و دوستان 😂

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
به خصوص دلم برای خاطرات مشترک که به ۴ تامون وصل میشه تنگ شده 😂
معادل دوست من ،کسرا هم یه دوست داره ،اول اسم دوست کسرا هم ک داره ،بعد بین من و دوستم معروفن به کتی و دوستان 😂
این کتی جون ،به شدت تو خاطرات من نقش پررنگی داره ،حالا یکیش که نصف شب هی یادم میاد و میخندم ،گفتن نداره ،فیزیکیه بیشتر ...
یه روز داشتم با موبایلم حرف میزدم که جمع دوستانه شونو دیدم ،گفتم چه عجب کسرا نیست ،این کتی جونم برگشته بود زل زده بود به عقب که منم یه هو چشمم خورد بهش ،بعد از چند دقیقه دید زدن و یه هو لبخند زدن همانا برگشت سمت دوستاش ،یه هو با یه چیزی مواجهه شدم که ندیده بودم 😂

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
این کتی جون ،به شدت تو خاطرات من نقش پررنگی داره ،حالا یکیش که نصف شب هی یادم میاد و میخندم ،گفتن نداره ،فیزیکیه بیشتر ...
یه روز داشتم با موبایلم حرف میزدم که جمع دوستانه شونو دیدم ،گفتم چه عجب کسرا نیست ،این کتی جونم برگشته بود زل زده بود به عقب که منم یه هو چشمم خورد بهش ،بعد از چند دقیقه دید زدن و یه هو لبخند زدن همانا برگشت سمت دوستاش ،یه هو با یه چیزی مواجهه شدم که ندیده بودم 😂
در عرض چند دقیقه نمیدونم چی شد همه آروم کسرا خنده اش گرفته بود سر چی رو نمیدونم ،خم شد و سرش در معرض دیدم قرار گرفته بود 🫤
بعد من چی کار کردم ،منی که داشتم آروم حرف میزدم به سرعت اونجا رو ترک کردم حین حرف زدن 😶

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
فکر میکردم فقط خودمم اینقدر هیچی ازم نیست ولی جدی جدی کسرا هم هیچیش معلوم نیست 😂

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
حالا دوست خودش و از بچه هایی که اوکیم باهاشون حلی خوندن 🫤
درصدای قلمچی و رتبه ی دوستش هست ولی خودش نیست هیچی ازش ...

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
ولی من هنوز ذهنم میگه یه جایی غیر از قبل از چنل دانشگاه اسمشو دیدم ،نمیدونم کجااااا

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
به سرم زده یکی دو سال دیگه انتقالی دائم بگیرم و برم یه جای دیگه 😶

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
این ماجرا انتقال آزاد به پردیس که اومده ،زورم میاد پول خرج کنم برای چیزی که قبول میشدم ولی انتخابم بعد از این بوده هزینه کنم ...
باز بهشتی بود یه چیزی که اونم اگه بخوام حسابمو با دانشگاه اوکی کنم اون پول میره و عملا آرزوهام پرررر
پس کلا بیخیال همه چیزززز

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
یعنی اون آدمی که میگه پول مهم نیست رو دلم میخواد بگیرم له کنم ،درسته پول همه چیز نیست ولی نبودشم آدمو بدبخت میکنه ،دوره میخواد ببینی و مدرک بگیری پول میخواد ،هر کوفتی میخوای بری پول میخواد ...ته اون دانشگاه دولتی مفتی برای مدرک آزاد کردنت کلی پول میخواد ،حتی یه سری از کارای ریسرچ تا اولشی پول میخواد ...
همه چیییییی پولیه

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
فقط کاش میفهمیدم ک بعد از این ماجرا میخواد چیکار کنه 🫠

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
شب به خیر

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
قبل اینکه بخوابم اینم بگم 😂
کلا پسرا پدیده های عجیبین ،یکی همین ک ،یکی هم یکی از بچه هامون هست که خوب از سال ۹۸ اینا میشناختمش از قلمچی و ...
خیلیم اتفاقی تو دانشگاه دیدمش ،چون کلاساشون تو دانشکده ی ما نیست و کلا آدم پر تلاشیه ،چند تا رشته میخونه و خونده و از این حرفا ،اصلا دولتی یکی از همین تهرانا بوده پزشکیش بعد تغییر میده و میاد دندون و ...(اسمشم بگم اکثر بچه های کنکوری سالهای ۹۸ و ۹۹ میشناسنش ،حتی تو مجازی هم بولد بود به شدت 😁)یا چند تا دیگه میشناسم ...
کلا جالبن ...به شدت پایبند یه سری چیزا هستن ولی خوب مثلا این یکی به قول خودش چون برون گراعه ،بیشتر در معرض قرار میده افکارشو
حس میکردم فقط خودم اینقدر پابندم به یه سری چیزا 😂
بقیه از من بدترن گویا ...

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
قبل اینکه بخوابم اینم بگم 😂
کلا پسرا پدیده های عجیبین ،یکی همین ک ،یکی هم یکی از بچه هامون هست که خوب از سال ۹۸ اینا میشناختمش از قلمچی و ...
خیلیم اتفاقی تو دانشگاه دیدمش ،چون کلاساشون تو دانشکده ی ما نیست و کلا آدم پر تلاشیه ،چند تا رشته میخونه و خونده و از این حرفا ،اصلا دولتی یکی از همین تهرانا بوده پزشکیش بعد تغییر میده و میاد دندون و ...(اسمشم بگم اکثر بچه های کنکوری سالهای ۹۸ و ۹۹ میشناسنش ،حتی تو مجازی هم بولد بود به شدت 😁)یا چند تا دیگه میشناسم ...
کلا جالبن ...به شدت پایبند یه سری چیزا هستن ولی خوب مثلا این یکی به قول خودش چون برون گراعه ،بیشتر در معرض قرار میده افکارشو
حس میکردم فقط خودم اینقدر پابندم به یه سری چیزا 😂
بقیه از من بدترن گویا ...
در وصف برون گرا بودنش همینو بگم ،من رفتم جلو به استادم سلام کنم ،ایشونم پیش استادم بودن ،آقا من به استاد سلام کردم ،ایشون یه جوری با من سلام و احوال پرسی کرد انگار صد ساله منو میشناسه 😂 داشتم از استرس سکته میکردم اون لحظه و اصلا یادم نبود کیه 😂فقط مغزم که برگشت به حالت عادیش درک کردم موقعیتو 😂😂😂

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
در وصف برون گرا بودنش همینو بگم ،من رفتم جلو به استادم سلام کنم ،ایشونم پیش استادم بودن ،آقا من به استاد سلام کردم ،ایشون یه جوری با من سلام و احوال پرسی کرد انگار صد ساله منو میشناسه 😂 داشتم از استرس سکته میکردم اون لحظه و اصلا یادم نبود کیه 😂فقط مغزم که برگشت به حالت عادیش درک کردم موقعیتو 😂😂😂
کلا اون روز روز عجیبی بود ،نصف آدمایی که میخواستم ببینم تو دانشگاه رو دیدم 😂

استارتر
استارتر
گری

گری

⭐کاربر ویژه⭐
آخرشم از ترس کلاس امروز نخوابیدم 😂

بهارخانوم

⭐کاربر برتر⭐
خاطراتتو خوندم ولی راستش درست نفهمیدم
کسری هم دانشگاهیته؟

بالا