معرفى هله هوله ى خوشمزه

Dela

Guest
سلام، كسى تا حالا كرانچيپس خورده؟ خوشمزه س؟هر پفك و چيپس و هله هوله ى خوشمزه اى كه خوردين اينجا معرفى كنين

باتشكر

آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر

Dela

Guest
پفیلای چیتوز عالیه .پفک نمکی .پفک چیتوز .چیپس های مزمز.کره بادوم زمینی. کرانچی جفتش?(هم آتشین هم پنیری).و کلی کاکائو و شکلااات ولی تاپیک نامناسبی زدیا?همه رژیمن????
آخه يكى ميگفت كرانچيپس خوشمزه س و مثل نمونه ى آلمانيشه منم شكمو وو! چاره اى نداشتم

مژده

Guest
من خیلی وقت پیشا اینو خوردم مزش تازگی داشت با چیپس معمولی فرق میکرد با نمک دریایی درستش کردن مزش خوب بود من دوست داشتم
هله هوله فقط سرلاک بچه! :cool:خالی خالی بخوری?
من عاشق همه هله هوله ها هستم قابلیت اینو دارم که در یک وعده 2 عدد پفک خانواده بخورم مثل همین یک ماه پیش:cool:

مامان.آراد

Guest
من خیلی وقت پیشا اینو خوردم مزش تازگی داشت با چیپس معمولی فرق میکرد با نمک دریایی درستش کردن مزش خوب بود من دوست داشتم
هله هوله فقط سرلاک بچه! :cool:خالی خالی بخوری?
من عاشق همه هله هوله ها هستم قابلیت اینو دارم که در یک وعده 2 عدد پفک خانواده بخورم مثل همین یک ماه پیش:cool:
دوتا بسته ?
وزن كم ميكني ?

مژده

Guest
دوتا بسته ?
وزن كم ميكني ?
نه این مال دوران خلافکاریمه الان توبه کردم:ROFLMAO:
الان که تو رژیمم نمیدونی چقدر سخته و فشار داره دوست دارم همین حالا بشینم پای فیلم 2 تا پاکت چیپس فلفلی و سرکه نمکی و 2 تا پاکت پفک نمکی مینو تنهایی بخورم?

مامان.آراد

Guest
الان که تو رژیمم نمیدونی چقدر سخته و فشار داره دوست دارم همین حالا بشینم پای فیلم 2 تا پاکت چیپس فلفلی و سرکه نمکی و 2 تا پاکت پفک نمکی مینو تنهایی بخورم?
نكن دختر نكن ??

مامان.آراد

Guest
خيلي بده باعث چربيه شكمي ميشه

مژده

Guest
استارتر
استارتر

Dela

Guest
مژده جون ايشالا كرونا كه تموم شد همه مون يه روز يه خلافكارى اساسى ميكنيم و كلى هله هوله ميخوريم!

بتركه اين كرونا كه ميگن شيرينى كمكش ميكنه

بالا