مضرات عرق رازیانه برای خانم ها

• شروع کننده موضوع هایدی
  • تاریخ شروع

هایدی

Guest
سلام دوستان خوردن عرق رازیانه برای خانوما مشکلی داره؟
امروز رفتیم عطاری طرف کلی مارو‌ ترسوند که عرق رازیانه اصلا نخورید☹️

استارتر
استارتر

هایدی

Guest
بهم گفت موی زائد داری گفتم آره چونم داره(اولش فکرم رفت جای دیگه??)بعد گفت تنبلی تخمدان داری و زودتر ازدواج کن بارداری اول باعث میشه همه چیت منظم بشه و اینا????

استارتر
استارتر

هایدی

Guest
من میخوردم چون پریودم منظم نبود ?
منم سر همون میگم مال من منظمه...
رفتیم بابونه بخرم برای ریزش مو بعد طرف گفت چون هورمون مردانه ات زیاده سر اون می‌ریزه ?بعد گفتم خب عرق رازیانه میخورم خوب بشه گفت نههههه و بعد باقی داستانا.گفت اصلا نخور

Lady_Dracula

Guest
منم سر همون میگم مال من منظمه...
رفتیم بابونه بخرم برای ریزش مو بعد طرف گفت چون هورمون مردانه ات زیاده سر اون می‌ریزه ?بعد گفتم خب عرق رازیانه میخورم خوب بشه گفت نههههه و بعد باقی داستانا.گفت اصلا نخور
وا نمیدونم والا ??
از یه آدمی بپرس که اطلاعاتش بیشتره

مژده

Guest
مضرات رازیانه

thelarche (رشد بسیار زود هنگام سینه در زنان) یک بیماری است که قبل از بلوغ رخ می‌دهد. چای رازیانه یکی از عوامل اصلی بیماری است که باعث تشدید آن می‌شود.

این گیاه را با دارو‌های دیگر همزمان مصرف نکنید. به طور مثال کسی که دارو‌های مربوط به اختلالات تشنج یا صرع استفاده می‌کند، باید از مصرف این گیاه نیز اجتناب کند که ممکن است علایم این بیماری را شدیدتر کند. افرادی که آسم آلرژیک هم دارند باید در مصرف رازیانه احتیاط کنند.

خانم‎هایی که در ناحیه سینه یا هر ناحیه دیگری کیست دارند توصیه می‎شود، از مصرف رازیانه، خودداری کنند.

گیاه رازیانه، مزاج گرم و خشکی دارد بنابراین افراد با این مزاج، اگر در مصرف آن زیاده‌روی کنند، دچار مشکل خواهند شد، از این رو بهتر است این گیاه با مصلح آن یعنی ماده غذایی دیگری که طبع گرم و خشک رازیانه را متعادل کند مثل عرق کاسنی، عسل و سکنجبین مصرف شود.

با توجه به خاصیت هورمونی (استروژن) این گیاه، مصرف آن به دلیل داشتن استروژن، در دوران بارداری توصیه نمی‎شود.

بدون اطلاع پزشک نباید فراورده‏های رازیانه را برای بیش از چند هفته مورد استفاده قرار داد.

بسته شد

Guest
رازیانه خیلی عالیهههه
من واسه منظم شدنه پریودیمو کیستم میخوردم

ارام

Guest
کلا داروهای گیاهی علاوه بر خاصیتی که دارن استفاده زیادشون هم مضره . به خاطر همین باید زیر نطر یه متخصص طب سنتی استفاده بشن

Luna

Guest
اینایی که عطاری دارن خیلی کم پیش میاد سواد درست داشته باشند البته کسایی هستند که در حد دکتر اطلاعات دارن
پس بهتره با یک متخصص طب سنتی مشورت کنی
متاسفانه تو این تخصص افراد بی سواد هم ادعا دارن و طب سنتی جایگاه واقعی خودشو پیدا نکرده

استارتر
استارتر

هایدی

Guest
اینایی که عطاری دارن خیلی کم پیش میاد سواد درست داشته باشند البته کسایی هستند که در حد دکتر اطلاعات دارن
پس بهتره با یک متخصص طب سنتی مشورت کنی
متاسفانه تو این تخصص افراد بی سواد هم ادعا دارن و طب سنتی جایگاه واقعی خودشو پیدا نکرده
انقدر بد گفت روحیم ریخت بهم

بالا