بنفشه شاتوتی
⭐⭐سوپر استار⭐⭐
بهم معرفی کنید
بیا خدم مشاورت میدم
اخه ترجیح میدم با یه غریبه حرف بزنم اینجا خب همه همو میشناسنمن خودم یه پا مشاورم
اخه ترجیح میدم با یه غریبه حرف بزنم اینجا خب همه همو میشناسن
چندسالته؟من غریبه ام اینجا کسیو نمیشناسم خیالت تخت این سینه صندوقچه اسرار های بسیاری بوده دلبر
ی مشاور مشاوره به سن و سال چیکار داری دردتو بگو راه حل بگیر گلمچندسالته؟
آره با اون تاپیک صبحتبیا خدم مشاورت میدم
عهههههه عههههه زشته دخترمآره با اون تاپیک صبحت
اومدیم به. یکی از بنده های خدا خدمت کنیم شما نمیزاریاآره با اون تاپیک صبحت
یه ساعت دیگه لالا کن که اول صبحی بداخلاق نباشیعهههههه عههههه زشته دخترم
دیگه داری زیاده روی میکنیااا دلبر حالا من یکم عصبانی بودم قرار نیس ک چون من مشاورم بد اخلاقی نکنم اونم چی یبار بود ب ندرت ب زندگیت برس قشنگمیه ساعت دیگه لالا کن که اول صبحی بداخلاق نباشی
صبح میخوام تاپیکتو بازمیکنم انرژی بگیرمادیگه داری زیاده روی میکنیااا دلبر حالا من یکم عصبانی بودم قرار نیس ک چون من مشاورم بد اخلاقی نکنم اونم چی یبار بود ب ندرت ب زندگیت برس قشنگم
حتماصبح میخوام تاپیکتو بازمیکنم انرژی بگیرما
من نمیشناسمتا دهنمم قفل داره گلماخه ترجیح میدم با یه غریبه حرف بزنم اینجا خب همه همو میشناسن
خب بلاخره که میشناسیمن نمیشناسمتا دهنمم قفل داره گلم
ی مشاور مشاوره به سن و سال چیکار داری دردتو بگو راه حل بگیر گلم
بدتر شد کهصبح میخوام تاپیکتو بازمیکنم انرژی بگیرما
میتونم حدس بزنم موضوعی به شدت ذهنت رو درگیر کرده احساس ترسی داری که گاهی به سراغت میاد افسرده ای نیاز ب کمک داری دوس داری فرد مهمی باشی و بهت توجه کنندبدتر شد که
ودر ادامه دلتنگ چیزی هستی نمیدونم چیا ولی دلتنگی عاقلی به سن تکامل عقلیت رسیدی اخلاق و رفتار هایی رو سعی کردی کنار بزاری از سوال پرسیدن خسته نمیشی ولی خب سعی میکنی اکثرا ی جوابی برای سوالات پیداکنی با خودت درد و دل میکنی بیشتر رنگای صورتی وبنفش هست که دوست داری و خبببببب بنفش خیلی بهت میادمیتونم حدس بزنم موضوعی به شدت ذهنت رو درگیر کرده احساس ترسی داری که گاهی به سراغت میاد افسرده ای نیاز ب کمک داری دوس داری فرد مهمی باشی و بهت توجه کنند