مربای گردو؛ سوغات شیرین ارمنستان

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم

این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید.​

مواد لازم:

  • چاقاله گردو ۱ کیلوگرم
  • آهک ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • هل به دلخواه
  • چوب دارچین به دلخواه
  • میخک به دلخواه
مربای گردو؛ سوغات شیرین ارمنستان

آماده کردن مواد برای تهیه مربای گردو:

1. لایه ای نازک از روی پوست گردوها رو جدا کنید و اون ها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.

۲. تهیه این مربا زمان زیادی می بره. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورن.

طرز تهیه:

  1. گردوها رو در ظرفی از آب بریزید و حداقل برای ۱۰ روز کنار بذارید. در این مدت، آب اون ها رو هر روز عوض کنید.
  2. آهک رو در ظرفی بریزید و ۴ لیوان آب به اون اضافه کنید. بذارید تا آهک ته نشین بشه و بعد به آرامی آب آهک رو در ظرفی دیگه بریزید. گردوها رو برای ۱۲ ساعت در آب آهک بندازید. اون‌ها رو خارج کنید، خوب بشویید و ۱ روز دیگه در آب خیس کنید (آب رو چندین بار عوض کنید).
  3. شکر رو به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.
  4. ادویه دلخواهتون مثل هل، دارچین یا میخک رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بذارید تا کمی دیگه بپزه.
  5. مربا رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشه. اون رو در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف رو محکم ببندید.
 

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
گردو هم مگه مربا میکنن😱😱پوستش که سفته چی؟
آره پسته رو هم مربا می کنن وقتی حالت نارس داره گردو رو هم در حالت نارس می پزن ما هم همینطوری میکنیم با پوست قورت میدیم
 

بالا