مربای توت فرنگی الیزابت پز

  • شروع کننده موضوع elizabet
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

elizabet

Guest
توت فرنگی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
توت فرنگی های سالم و اونایی ک یکم نرم و بدشکل شدن رو حدا میکنیم
و میشوریم
توت فرنگی های زشت رو رنده میکنیم چند قاشق شکر میزنیم
توت فرنگی های سالم رو هم شکر میزنیم میزاریم ۱۰ ساعت بمونه اب بندازه
(ب ازای یک کیلو توت فرنگی یک لیوان شکر برای اب انداختنش کافیه .این یک لیوان هم از اون یک کیلو کم بشه)
بعد اب و شکر باقی مونده رو میزاریم روی گاز تا شکر حل بشه یکم قوام بیاد .مواظب باشید کش نیاد ها .مثلا ۱۰ دقه با شعله ی کم خوبه
بعد توت فرنگی های رنده شده رو میریزیم نیم ساعت میزاریم بپزه بعد توت فرنگی خوشگلا ر میریزیم دوباره نیم ساعت میزاریم بجوشه و در آخر نصف قاشق سوپخوری ابلیمو میریزیم ک شکرک نزنه
و بعد تمام
بعد خنک شدن داخل شیشه بریزید
حواستون باشه کف مربا رو بگیرین .
 

ارام

Guest
توت فرنگی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
توت فرنگی های سالم و اونایی ک یکم نرم و بدشکل شدن رو حدا میکنیم
و میشوریم
توت فرنگی های زشت رو رنده میکنیم چند قاشق شکر میزنیم
توت فرنگی های سالم رو هم شکر میزنیم میزاریم ۱۰ ساعت بمونه اب بندازه
(ب ازای یک کیلو توت فرنگی یک لیوان شکر برای اب انداختنش کافیه .این یک لیوان هم از اون یک کیلو کم بشه)
بعد اب و شکر باقی مونده رو میزاریم روی گاز تا شکر حل بشه یکم قوام بیاد .مواظب باشید کش نیاد ها .مثلا ۱۰ دقه با شعله ی کم خوبه
بعد توت فرنگی های رنده شده رو میریزیم نیم ساعت میزاریم بپزه بعد توت فرنگی خوشگلا ر میریزیم دوباره نیم ساعت میزاریم بجوشه و در آخر نصف قاشق سوپخوری ابلیمو میریزیم ک شکرک نزنه
و بعد تمام
بعد خنک شدن داخل شیشه بریزید
حواستون باشه کف مربا رو بگیرین .
چه دستور پخت عالی ای ... ولی الان چندسال اصلا حس و حال اینکه از خودم ذوق نشون بدم ندارم
 

بالا