مدروکسی پروژسترون و لکه بینی

• شروع کننده موضوع گلپرم
  • تاریخ شروع

گلپرم

Guest
بچه ها من دو دوره ست با خوردن مدروکسی پروژسترون یه هفته بعد پریود به لکه بینی میفتم کسی تجربه داره؟

مژده

Guest
درسته عزیزم این دارو گاهی اوقات لکه بینی میاره

عوارض:
تهوع و احتباس مایع که می‌تواند باعث کاهش وزن، ورم پا و حساس شدن پستان شود. درمان طولانی مدت می‌تواند منجر به خونریزی نامنظم قاعدگی یا لکه بینی، افسردگی، ترومبوز وریدی (لخته شدن خون در پا) اختلالات دستگاه گوارش، تغییر میل جنسی، ناراحتی پستان‌ها و افزایش قند خون شود.

ببین

Guest
نه ولی من یه چیز دیگه میخورم کامل بهم خوردم طبیعیه
همیشه منظم بودم پیش از اون

mersana1400

Guest
من بخاطر پروژسترون نبود بخاطر لتروزول لکه بینی داشتم

استارتر
استارتر

گلپرم

Guest
درسته عزیزم این دارو گاهی اوقات لکه بینی میاره

عوارض:
تهوع و احتباس مایع که می‌تواند باعث کاهش وزن، ورم پا و حساس شدن پستان شود. درمان طولانی مدت می‌تواند منجر به خونریزی نامنظم قاعدگی یا لکه بینی، افسردگی، ترومبوز وریدی (لخته شدن خون در پا) اختلالات دستگاه گوارش، تغییر میل جنسی، ناراحتی پستان‌ها و افزایش قند خون شود.
عزیزم من تو اقدام هستم باید چیکار کنم؟

آنجِل

Guest
مشکلت چیه گلپر که این قرصو میخوری؟

مژده

Guest
عزیزم من تو اقدام هستم باید چیکار کنم؟
عزیزم این پاسخ دکتره:

پروژسترون در واقع هورمونى است که در اثر تخمک گذارى از تخمک آزاد میشود. اگر پریود شما با لکه بینی شروع مى شود آن را جزء روزهاى سیکلتان حساب کنید در غیر این صورت به پزشکتان اطلاع دهید و اطمینان حاصل کنید که قرصتان به صورت صحیح مصرف میکنید. در ادامه باید اشاره کنم اغلب خانم هایى که مدروکسى مصرف میکنند لکه بینى دارند.

Bita

Guest
عزيزم من در مورد اين دارو اطلاعات ندارم ولي از اسمش مشخصه يه داروي هورمونيه
ممكنه از عوارض دارو بخاطر بهم ريختن هورمون ها باشه

Choi mary

Guest
من میدروکسی میخوردم بعد قطع کردن پنج روز بعد پری میشدم ولی لکه بینی نداشتم همراه متفورمین میخوردی؟

بالا