قلم گاو

  • شروع کننده موضوع رایا
  • تاریخ شروع

شبنم..wonderful

Guest
سلام عزیزم ببخشید من الان اومدم
نظرمو میگم شاید بعدا لازمت شد

قلم میخوای بپزی قابلمه بزرگ بردارپر پر کن از اب قلمم داخلش بذار
زیرشو بلند کن بذار بجوش بیاد
کف کثیف و خونابش روش جمع میشه بردار بریز دور تاآبش صاف شه
بعدش زیرشو کم کن درحد دم کردن برنج قل های خیلی ریزی بزنه در قابلمرو بذار انقد بجوشه ازاون حجم اب⬅️ یک چهارم قابلمه ابش بمونه
بطوری ک استخوناش نرم بشن
۴ ساعت تا۶ ساعت مدام بجوشه عالیه
اونوبذار کنار چربی روش رو کلا دور بریز خوب نیست
اگ داخل زودپز میپزی دوساعت ونیم کافیه

اب شو استفاده کن توغذاها
یا توقالب بریز فریز کن توسوپ تو خورشت گوشت تواش استفاده کن تواب گوشت عالی میشه ❤❤
??❤
خانوما این باید تا کجاش ابش خشک بشه که وردارم ..اولین بارمه??‍♀️??مشاهده پیوست 238315
 

بالا