کیا مصرف کردن روی جای جوش و قرمزی تاثیری داره؟
کاربر حذف شده 880 Guest Dec 25, 2020 #3 maraleamir گفت: کیا مصرف کردن روی جای جوش و قرمزی تاثیری داره؟ کلیک کنید تا باز شود... من شنیدم حتما باید دکتر تجویز کنه و اینکه رو معده ی هر کسی هم نمیسازه.
maraleamir گفت: کیا مصرف کردن روی جای جوش و قرمزی تاثیری داره؟ کلیک کنید تا باز شود... من شنیدم حتما باید دکتر تجویز کنه و اینکه رو معده ی هر کسی هم نمیسازه.
استارتر استارتر maraleamir Guest Dec 25, 2020 #4 فاطمه خانم گفت: *مصرف??? کلیک کنید تا باز شود... ???درستشس کردممم
استارتر استارتر maraleamir Guest Dec 25, 2020 #5 فاطمه خانم گفت: من شنیدم حتما باید دکتر تجویز کنه و اینکه رو معده ی هر کسی هم نمیسازه. کلیک کنید تا باز شود... من دکتر داده دارم میخورم جوشام رفتن خیلی لبو هستم و جای جوش دارم?
فاطمه خانم گفت: من شنیدم حتما باید دکتر تجویز کنه و اینکه رو معده ی هر کسی هم نمیسازه. کلیک کنید تا باز شود... من دکتر داده دارم میخورم جوشام رفتن خیلی لبو هستم و جای جوش دارم?
کاربر حذف شده 880 Guest Dec 25, 2020 #7 maraleamir گفت: من دکتر داده دارم میخورم جوشام رفتن خیلی لبو هستم و جای نوش دارم? کلیک کنید تا باز شود... اخرشو متوجه نشدم?? اما اطلاعی ندارم عزیزم خواهر عروسمون استفاده کرده صورتش کامل خوب شده و جای هیچییی جوش نمونده. اما عوارضی هم داشته... اما یادم نمیاد
maraleamir گفت: من دکتر داده دارم میخورم جوشام رفتن خیلی لبو هستم و جای نوش دارم? کلیک کنید تا باز شود... اخرشو متوجه نشدم?? اما اطلاعی ندارم عزیزم خواهر عروسمون استفاده کرده صورتش کامل خوب شده و جای هیچییی جوش نمونده. اما عوارضی هم داشته... اما یادم نمیاد
استارتر استارتر maraleamir Guest Dec 25, 2020 #8 فاطمه خانم گفت: اخرشو متوجه نشدم?? اما اطلاعی ندارم عزیزم خواهر عروسمون استفاده کرده صورتش کامل خوب شده و جای هیچییی جوش نمونده. اما عوارضی هم داشته... اما یادم نمیاد کلیک کنید تا باز شود... چشمم کردی تایپم خراب شد?شوخی کیبورد گوشیم عوض کردم کار باش سخته جای جوش دارم و خیلی قرمزم امیدوارم بره
فاطمه خانم گفت: اخرشو متوجه نشدم?? اما اطلاعی ندارم عزیزم خواهر عروسمون استفاده کرده صورتش کامل خوب شده و جای هیچییی جوش نمونده. اما عوارضی هم داشته... اما یادم نمیاد کلیک کنید تا باز شود... چشمم کردی تایپم خراب شد?شوخی کیبورد گوشیم عوض کردم کار باش سخته جای جوش دارم و خیلی قرمزم امیدوارم بره
کاربر حذف شده 880 Guest Dec 25, 2020 #9 maraleamir گفت: چشمم کردی تایپم خراب شد?شوخی کیبورد گوشیم عوض کردم کار باش سخته جای جوش دارم و خیلی قرمزم امیدوارم بره کلیک کنید تا باز شود... شاید روت نمیسازه دوباره با دکترت مشورت کن
maraleamir گفت: چشمم کردی تایپم خراب شد?شوخی کیبورد گوشیم عوض کردم کار باش سخته جای جوش دارم و خیلی قرمزم امیدوارم بره کلیک کنید تا باز شود... شاید روت نمیسازه دوباره با دکترت مشورت کن
استارتر استارتر maraleamir Guest Dec 25, 2020 #10 فاطمه خانم گفت: شاید روت نمیسازه دوباره با دکترت مشورت کن کلیک کنید تا باز شود... حتما مرسی ممنونم?
کاربر حذف شده 880 Guest Dec 25, 2020 #11 maraleamir گفت: حتما مرسی ممنونم? کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم گلم?
استارتر استارتر maraleamir Guest Dec 25, 2020 #13 دختر_جذاب گفت: تا جایی که میدونم این قرص خیلییی عوارض داره کلیک کنید تا باز شود... ??بدتر از افسردگی نیست که سه ماه یبار ازمایش میدم??
دختر_جذاب گفت: تا جایی که میدونم این قرص خیلییی عوارض داره کلیک کنید تا باز شود... ??بدتر از افسردگی نیست که سه ماه یبار ازمایش میدم??