الان یدونه رو من نمیتونم کنترل کنم
Luna Guest Jan 10, 2021 #3 تو هر خونه ای ماشاءالله یه مهد کودک بود باهم بازی میکردن مراقب هم بودن مادرا که یا قالی میبافتن یا سر زمین بودن کمک شوهر
تو هر خونه ای ماشاءالله یه مهد کودک بود باهم بازی میکردن مراقب هم بودن مادرا که یا قالی میبافتن یا سر زمین بودن کمک شوهر
نبات Guest Jan 10, 2021 #4 Luna گفت: تو هر خونه ای ماشاءالله یه مهد کودک بود باهم بازی میکردن مراقب هم بودن مادرا که یا قالی میبافتن یا سر زمین بودن کمک شوهر کلیک کنید تا باز شود... اکثر مامان ها تو حیاط سبزی پاک میکردن یک باندم بودن
Luna گفت: تو هر خونه ای ماشاءالله یه مهد کودک بود باهم بازی میکردن مراقب هم بودن مادرا که یا قالی میبافتن یا سر زمین بودن کمک شوهر کلیک کنید تا باز شود... اکثر مامان ها تو حیاط سبزی پاک میکردن یک باندم بودن
مهرانه Guest Jan 10, 2021 #6 اره بخدا ..قدیم بچه ها صب تاشب تو کوچه بودن شام میخوردن خسته کوفته میخابیدن تاصب ..بچه ی بزرگتر مراقب کوچیکتر بود...الان بچه ها صب تاشب تو خونه ندو نریز بشین بازی نکن بلاخره سخت شده ..انرژی شون تخلیه نمیشه
اره بخدا ..قدیم بچه ها صب تاشب تو کوچه بودن شام میخوردن خسته کوفته میخابیدن تاصب ..بچه ی بزرگتر مراقب کوچیکتر بود...الان بچه ها صب تاشب تو خونه ندو نریز بشین بازی نکن بلاخره سخت شده ..انرژی شون تخلیه نمیشه
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Jan 10, 2021 #7 نبات گفت: قدیما بچه رو همینطور ول میکردن براش وقت نمیزاشتن عزیزم کلیک کنید تا باز شود... خدایی خیلی گریه میکنه اینقدر چرخوندمش کمر درد گرفتم
نبات گفت: قدیما بچه رو همینطور ول میکردن براش وقت نمیزاشتن عزیزم کلیک کنید تا باز شود... خدایی خیلی گریه میکنه اینقدر چرخوندمش کمر درد گرفتم
نبات Guest Jan 10, 2021 #8 مااماان_ساامیاار گفت: خدایی خیلی گریه میکنه اینقدر چرخوندمش کمر درد گرفتم کلیک کنید تا باز شود... چند ماهشه بخاطر دندون هم هست درد میکنه
مااماان_ساامیاار گفت: خدایی خیلی گریه میکنه اینقدر چرخوندمش کمر درد گرفتم کلیک کنید تا باز شود... چند ماهشه بخاطر دندون هم هست درد میکنه
Choi mary Guest Jan 10, 2021 #9 Luna گفت: تو هر خونه ای ماشاءالله یه مهد کودک بود باهم بازی میکردن مراقب هم بودن مادرا که یا قالی میبافتن یا سر زمین بودن کمک شوهر کلیک کنید تا باز شود... مگه همه کشاورز بودن یا قالب باف اگه می گفتی ریسندگی میکردن بهتر نبود اونم توی شهر
Luna گفت: تو هر خونه ای ماشاءالله یه مهد کودک بود باهم بازی میکردن مراقب هم بودن مادرا که یا قالی میبافتن یا سر زمین بودن کمک شوهر کلیک کنید تا باز شود... مگه همه کشاورز بودن یا قالب باف اگه می گفتی ریسندگی میکردن بهتر نبود اونم توی شهر
Choi mary Guest Jan 10, 2021 #10 من خودم توی خونه حوصله ام سر میره از بچه چه انتظار داری لااقل زمان ما حیاط بود توی حیاط بازی میکردیم با خواهرام الآن تک فرزندی اونم توی آپارتمان یکم زیاد بدو همسایه پایینی شکایت میکنه
من خودم توی خونه حوصله ام سر میره از بچه چه انتظار داری لااقل زمان ما حیاط بود توی حیاط بازی میکردیم با خواهرام الآن تک فرزندی اونم توی آپارتمان یکم زیاد بدو همسایه پایینی شکایت میکنه
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Jan 10, 2021 #11 نبات گفت: چند ماهشه بخاطر دندون هم هست درد میکنه کلیک کنید تا باز شود... اره بخاطر دندونه اما همش میگم قدیم چطور بود پس
نبات گفت: چند ماهشه بخاطر دندون هم هست درد میکنه کلیک کنید تا باز شود... اره بخاطر دندونه اما همش میگم قدیم چطور بود پس
نبات Guest Jan 10, 2021 #12 مااماان_ساامیاار گفت: اره بخاطر دندونه اما همش میگم قدیم چطور بود پس کلیک کنید تا باز شود... قدیم تعداد بچه ها بیشتر بود
مااماان_ساامیاار گفت: اره بخاطر دندونه اما همش میگم قدیم چطور بود پس کلیک کنید تا باز شود... قدیم تعداد بچه ها بیشتر بود
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Jan 10, 2021 #13 Choi mary گفت: مگه همه کشاورز بودن یا قالب باف اگه می گفتی ریسندگی میکردن بهتر نبود اونم توی شهر کلیک کنید تا باز شود... والا زمان ما مامانم همش یه میل قلاب و کاموا دستش بود یا خیاطی نبات گفت: قدیم تعداد بچه ها بیشتر بود کلیک کنید تا باز شود... اره ، میگم مادر چجوری میرسید
Choi mary گفت: مگه همه کشاورز بودن یا قالب باف اگه می گفتی ریسندگی میکردن بهتر نبود اونم توی شهر کلیک کنید تا باز شود... والا زمان ما مامانم همش یه میل قلاب و کاموا دستش بود یا خیاطی نبات گفت: قدیم تعداد بچه ها بیشتر بود کلیک کنید تا باز شود... اره ، میگم مادر چجوری میرسید
Luna Guest Jan 10, 2021 #14 Choi mary گفت: مگه همه کشاورز بودن یا قالب باف اگه می گفتی ریسندگی میکردن بهتر نبود اونم توی شهر کلیک کنید تا باز شود... چرا ریسندگی هم میکردن من خیلی به قدیم رفتم ?
Choi mary گفت: مگه همه کشاورز بودن یا قالب باف اگه می گفتی ریسندگی میکردن بهتر نبود اونم توی شهر کلیک کنید تا باز شود... چرا ریسندگی هم میکردن من خیلی به قدیم رفتم ?
نبات Guest Jan 10, 2021 #15 مااماان_ساامیاار گفت: والا زمان ما مامانم همش یه میل قلاب و کاموا دستش بود یا خیاطی اره ، میگم مادر چجوری میرسید کلیک کنید تا باز شود... اصلا نمیرسیدن جونم??? خودشون خودکار قد میکشیدن
مااماان_ساامیاار گفت: والا زمان ما مامانم همش یه میل قلاب و کاموا دستش بود یا خیاطی اره ، میگم مادر چجوری میرسید کلیک کنید تا باز شود... اصلا نمیرسیدن جونم??? خودشون خودکار قد میکشیدن
دختر جذاب Guest Jan 10, 2021 #16 قدیما بچه ها مظلوم تر و حرف گوش کن تر بودن و مادرا جدی و خشن تر و البته کمی بی توجه?
استارتر استارتر مااماان_ساامیاار Guest Jan 10, 2021 #17 دختر جذاب گفت: قدیما بچه ها مظلوم تر و حرف گوش کن تر بودن و مادرا جدی و خشن تر و البته کمی بی توجه? کلیک کنید تا باز شود... دمپایی ابری رفت عزت و احترامم رفت?
دختر جذاب گفت: قدیما بچه ها مظلوم تر و حرف گوش کن تر بودن و مادرا جدی و خشن تر و البته کمی بی توجه? کلیک کنید تا باز شود... دمپایی ابری رفت عزت و احترامم رفت?
دختر جذاب Guest Jan 10, 2021 #18 مااماان_ساامیاار گفت: دمپایی ابری رفت عزت و احترامم رفت? کلیک کنید تا باز شود... آره جای دمپایی ابری رو صورت بچه ها خیلی خالیه واقعا??????
مااماان_ساامیاار گفت: دمپایی ابری رفت عزت و احترامم رفت? کلیک کنید تا باز شود... آره جای دمپایی ابری رو صورت بچه ها خیلی خالیه واقعا??????
mersana1400 Guest Jan 11, 2021 #20 اره واقعا مثلا ۱۰تا بچه پشت سر هم بزرک میشدن اخرشم یه چیزی میشدن??