قبول دارین تحصیلات شعور نمیاره؟

• شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
بچه ها قبول دارین کرونا ثابت کرده تحصیلات شعور نمیاره؟ آخه من دیدم شخصی که خودش دکتره ماسک نمیزنه و اهمیت نمیده ولی بی سواد هم دیدم هم ماسک میزنه هم مرتب بهداشت رو رعایت میکنه. امروز یه آدم تحصیلکرده دیدم اطرافش آدم سالمند با بیماری زمینه ای هست اما ماسک نمیزنه و بیخیاله و حتی برای جون عزیزانش هم ارزش قائل نیست.
من که به این نتیجه رسیدم اینکه میگن تحصیلات شعور نمیاره واقعا راسته ?

هایدی

Guest
اوووووف از اول هم من این اعتقاد رو داشتم .سر همون کلا تحصیلات برام ملاک نیست

هایدی

Guest
بارز ترین نمونه اش روانشناس هوایی که زندگی خودشون از همه خراب تره

صنم

Guest
اشتباه نکن
کسی که نرفته دانشگاه هیچوقت نمیتونه تویی که میری دانشگاهو درک کنه
یا طرز فکرتو بپذیره
نه عزیزم اصلا اینجوری که تو میگی نیست چون به چشم دیدم اقایی که تحصیلات دانشگاهی نداره ولی خانوم دانشجوشو اوونقد تشویق میکنه

Saraaa

Guest
بچه ها قبول دارین کرونا ثابت کرده تحصیلات شعور نمیاره؟ آخه من دیدم شخصی که خودش دکتره ماسک نمیزنه و اهمیت نمیده ولی بی سواد هم دیدم هم ماسک میزنه هم مرتب بهداشت رو رعایت میکنه. امروز یه آدم تحصیلکرده دیدم اطرافش آدم سالمند با بیماری زمینه ای هست اما ماسک نمیزنه و بیخیاله و حتی برای جون عزیزانش هم ارزش قائل نیست.
من که به این نتیجه رسیدم اینکه میگن تحصیلات شعور نمیاره واقعا راسته ?
یه ادم تحصیلکرده نسبت به خود اون ادم بدون تحصیلات شعور بالاتری داره.

Saraaa

Guest
اشتباه نکن
یا طرز فکرتو بپذیره
به نظر منم به خاطر محیط خاص ایران ، این حرف شما میتونه تا حد خیلی زیادی درست باشه. توی دانشگاه دید ادم نسبت به خیلی چیزها عوض میشه که کسی که این محیط را تجربه نکرده شاید نتونه درک کنه.

بسته شد

Guest
به نظر منم به خاطر محیط خاص ایران ، این حرف شما میتونه تا حد خیلی زیادی درست باشه. توی دانشگاه دید ادم نسبت به خیلی چیزها عوض میشه که کسی که این محیط را تجربه نکرده شاید نتونه درک کنه.
سارا راجبه تاپیکه چجوری هدفمو پیداکنم راهنمایی ای نداری؟

هایدی

Guest
اشتباه نکن
یا طرز فکرتو بپذیره
نه اصلا اینجوری نیست☹️ من با آدمایی که دیپلم دارن یا حتی سیکل حرف میزنم قشنگ حرف همو میفهمیم

بالا