سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟💔😂 چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده
ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:55 #1 سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده
بنفشه یاسی ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Nov 19, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:58 #2 من اون سال تازه به دنیا اومدم یادم نیست
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم امروز در 17:58 #3 ایواز گفت: سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده کلیک کنید تا باز شود... وای من فیلم ارتفاع پست رو دیدم عالی بوددددد واقعا شاهکار بود ربطی نداره البته ولی اون مربوط به خانواده ابادانی بود یهو یادم اومد
ایواز گفت: سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده کلیک کنید تا باز شود... وای من فیلم ارتفاع پست رو دیدم عالی بوددددد واقعا شاهکار بود ربطی نداره البته ولی اون مربوط به خانواده ابادانی بود یهو یادم اومد
استارتر استارتر ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:59 #4 بنفشه یاسی گفت: من اون سال تازه به دنیا اومدم یادم نیست کلیک کنید تا باز شود... آقا جنگ همون سالای۶۰تموم شد این موشک سرگردون از کجا اومده خورد خونه اینا
بنفشه یاسی گفت: من اون سال تازه به دنیا اومدم یادم نیست کلیک کنید تا باز شود... آقا جنگ همون سالای۶۰تموم شد این موشک سرگردون از کجا اومده خورد خونه اینا
استارتر استارتر ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 17:59 #5 اندیشه گفت: وای من فیلم ارتفاع پست رو دیدم عالی بوددددد واقعا شاهکار بود ربطی نداره البته ولی اون مربوط به خانواده ابادانی بود یهو یادم اومد کلیک کنید تا باز شود... اگه فیلمش قشنگه امشب میبینمش
اندیشه گفت: وای من فیلم ارتفاع پست رو دیدم عالی بوددددد واقعا شاهکار بود ربطی نداره البته ولی اون مربوط به خانواده ابادانی بود یهو یادم اومد کلیک کنید تا باز شود... اگه فیلمش قشنگه امشب میبینمش
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:00 #6 ایواز گفت: اگه فیلمش قشنگه امشب میبینمش کلیک کنید تا باز شود... فیلم سینماییه واقعا واسه منی ک صدسال یبار از فیلمی خوشم میاد عالی بود
ایواز گفت: اگه فیلمش قشنگه امشب میبینمش کلیک کنید تا باز شود... فیلم سینماییه واقعا واسه منی ک صدسال یبار از فیلمی خوشم میاد عالی بود
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:01 #9 فک کنم شخصیتای واقعیش ماه عسل اورده بودن قدیما
استارتر استارتر ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 18:02 #10 اندیشه گفت: اپارات داره رایگان قدیمیه کلیک کنید تا باز شود... امشب حتمامیبینمش
اندیشه ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:03 #11 ایواز گفت: امشب حتمامیبینمش کلیک کنید تا باز شود... اره حتما نظرتو بگو ازین خوشم اومد بر اساس واقعیت بود و تمام بازیگراشم همه درجه یک لیلا حاتمی و فرخزنژاد و اون پیرزنه یادم رفته
ایواز گفت: امشب حتمامیبینمش کلیک کنید تا باز شود... اره حتما نظرتو بگو ازین خوشم اومد بر اساس واقعیت بود و تمام بازیگراشم همه درجه یک لیلا حاتمی و فرخزنژاد و اون پیرزنه یادم رفته
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:31 #12 ایواز گفت: سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده کلیک کنید تا باز شود... یکمی دیدممتوجه نشدم..خونشون کجا بود؟
ایواز گفت: سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده کلیک کنید تا باز شود... یکمی دیدممتوجه نشدم..خونشون کجا بود؟
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:32 #13 ایواز گفت: آقا جنگ همون سالای۶۰تموم شد این موشک سرگردون از کجا اومده خورد خونه اینا کلیک کنید تا باز شود... چنگایران و عراق نبود که. جنگکشورای حاشیه ی خلیج فارس بوده
ایواز گفت: آقا جنگ همون سالای۶۰تموم شد این موشک سرگردون از کجا اومده خورد خونه اینا کلیک کنید تا باز شود... چنگایران و عراق نبود که. جنگکشورای حاشیه ی خلیج فارس بوده
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:34 #14 ایواز گفت: سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده کلیک کنید تا باز شود... جنگآمریکا و افغانستان بوده
ایواز گفت: سال۸۱موشک کجا بود اومد خورد خونه اینا؟ چرا هرچی فک میکنم نمیفهمم چیشد مگه۸۱هم جنگ بوده کلیک کنید تا باز شود... جنگآمریکا و افغانستان بوده
استارتر استارتر ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 18:50 #15 soltanam گفت: یکمی دیدممتوجه نشدم..خونشون کجا بود؟ کلیک کنید تا باز شود... خونشون ابادان بود
استارتر استارتر ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 18:50 #16 soltanam گفت: چنگایران و عراق نبود که. جنگکشورای حاشیه ی خلیج فارس بوده کلیک کنید تا باز شود... soltanam گفت: جنگآمریکا و افغانستان بوده کلیک کنید تا باز شود... جنگ عراقو امریکا بود ولی موشکه چرا خورد خونه اینا🫤
soltanam گفت: چنگایران و عراق نبود که. جنگکشورای حاشیه ی خلیج فارس بوده کلیک کنید تا باز شود... soltanam گفت: جنگآمریکا و افغانستان بوده کلیک کنید تا باز شود... جنگ عراقو امریکا بود ولی موشکه چرا خورد خونه اینا🫤
soltanam ⭐کاربر برتر⭐ عضویت May 22, 2024 جنسیت خانم امروز در 18:53 #17 ایواز گفت: جنگ عراقو امریکا بود ولی موشکه چرا خورد خونه اینا🫤 کلیک کنید تا باز شود... نه آمریکا و افغانستانم بوده یکی این وسط در رفته افتاده خونه ی اینا
ایواز گفت: جنگ عراقو امریکا بود ولی موشکه چرا خورد خونه اینا🫤 کلیک کنید تا باز شود... نه آمریکا و افغانستانم بوده یکی این وسط در رفته افتاده خونه ی اینا