بسته شد
Guest
فوت و فن های کوفته زیاده و واقعا مثل ته چین از اون دسته غذاهاس که باید با تجربه و صبر و حوصله مهارت هاش رو یاد گرفت. ولی به طور کلی:
لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.
آب پیاز باید گرفته بشه.
در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست و من به مواد کوفته ی ورز داده شده حداقل یک ساعت استراحت میدم در یخچال.
❗️گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه.
❗️حرارت قابلمه ای که آب رب در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب رب در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.
❗️در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم.
❗️به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه
لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.
آب پیاز باید گرفته بشه.
در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست و من به مواد کوفته ی ورز داده شده حداقل یک ساعت استراحت میدم در یخچال.
❗️گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه.
❗️حرارت قابلمه ای که آب رب در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب رب در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.
❗️در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم.
❗️به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه