فوت و فن خوشمزه شدن خورش ها?

  • شروع کننده موضوع بسته شد
  • تاریخ شروع

بسته شد

Guest
?اگر آب‌ لیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

?رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.

?اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

?اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

?برای این‌که خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

?برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.
 

خانوم آقامونم

Guest
واسه اینکه قیمه خوشمزه بشه
همین که آبگوشت دیشبو نریزی توش
کافیه
اصلا یه قیمه‌ای میشه که نگو
من یه بار امتحان کردم?
 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
جوجه ها نخود و سیب زمینی و گوشتشو
میخورن فقط میمونه آب و پیاز?
اونم تا اطلاع ثانوی کسی سمتش نمیره
منم میریزم تو قیمه?
خب دیگه
نخودو سیب زمینی و گوشتش که به عنوان گوشت کوبیده باید بره بیرون
میمونه یه ابش که باید نون تیلید کنی توش?
اصن اسمش روشه اقا آبببب گوشت
بعد تواین همه زحمت میکشی اخرسر ابشو میریزی تو قیمه؟
بزنمت؟???
 

خانوم آقامونم

Guest
خب دیگه
نخودو سیب زمینی و گوشتش که به عنوان گوشت کوبیده باید بره بیرون
میمونه یه ابش که باید نون تیلید کنی توش?
اصن اسمش روشه اقا آبببب گوشت
بعد تواین همه زحمت میکشی اخرسر ابشو میریزی تو قیمه؟
بزنمت؟???
خب اینایی که گفتیو میخورن
اضافه میمونه عصرونه میخورن
بازم فقط آبش میمونه که نمیخورن
چه چیزی بهتر از قیمه?
همه رو با هم قاطی میکنم میشه قیمه?
 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
عاها خو پ بگو ابگوشت خور نیسید?
قیمه خورید??‍♀️
خب اینایی که گفتیو میخورن
اضافه میمونه عصرونه میخورن
بازم فقط آبش میمونه که نمیخورن
چه چیزی بهتر از قیمه?
همه رو با هم قاطی میکنم میشه قیمه?
 

Choi mary

Guest
واسه اینکه قیمه خوشمزه بشه
همین که آبگوشت دیشبو نریزی توش
کافیه
اصلا یه قیمه‌ای میشه که نگو
من یه بار امتحان کردم?
آب آبگوشت رو بزاری بکشه اندازه یه استکان فوقش یه لیوان بمونه خوشمزه میشه که هم میشه تیلیت کرد و هم به مواد اضافه کرد و گوشت کوبیده اشون کرد


مگه پیاز توی آبگوشت معلوم میشه که بچه هات دوستش ندارن ?
 

Choi mary

Guest
?اگر آب‌ لیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

?رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.

?اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

?اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

?برای این‌که خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

?برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.
ممنون?
 

خانوم آقامونم

Guest
آب آبگوشت رو بزاری بکشه اندازه یه استکان فوقش یه لیوان بمونه خوشمزه میشه که هم میشه تیلیت کرد و هم به مواد اضافه کرد و گوشت کوبیده اشون کرد


مگه پیاز توی آبگوشت معلوم میشه که بچه هات دوستش ندارن ?
کلا از آبگوشت خوششون نمیاد
حالا اگه همونو بزاری جلوشون
بگی این یه غذای جدیده
جوری میوفتن به جونش انگار واقعا یه
غذای دیگس?
 

بالا