فوت و فن اشپزی???

  • شروع کننده موضوع بسته شد
  • تاریخ شروع

بسته شد

Guest
??نكات مهم حتما بخونيد

?برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .?

?برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید ?

?برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید?

?برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید.?

?برای سبزی پلو ماهی از تخم گشنیز استفاده کنید ?

?برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید ?

?برای معطر کردن ما کارانی لازانبا آویشن استفاده کنید?

?برای معطر کردن قیمه فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید یک جوش زد سریع خاموش کنید ?

?برای معطر کردن خورشت بامیه سیر و در آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید و معطر کنید ?

?برای سرخ شدن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید?

?برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید?

?برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید?
 

بالا