?فن بیان ? مهارت های اجتماعی ?

• شروع کننده موضوع صنم
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

صنم

Guest
5.مطمئن شوید که طرف مقابل به شنیدن علاقه‌ دارد: اگر داستانی به نظر طولانی می‌آید، ایرادی ندارد که از شنونده بپرسید «آیا واقعا دوست داری بشنوی؟»
6.از موضوع خارج نشوید:بعضی‌ها از هر دری حرف می‌زنند و هیچ داستانی را به پایان نمی‌رسانند.
7.پایان قصه را روشن کنید: از جمله مواردی که باعث می‌شود شنیدن حرف طرف مقابل دشوار شود، ابهام در پایان قصه است.
8.برای شنیده شدن دانه بریزید: اگر می‌خواهید با کسی حرف بزنید، لازم نیست به صورت رگباری او را هدف بگیرید. می‌توانید بخش کوچکی از ماجرا را تعریف کنید و بگذارید او خودش در مورد ادامه داستان سوال کند.
9.به دنبال تایید نباشید: آدم‌ها با انگیزه‌های مختلف صحبت می‌کنند. برخی می‌خواهند برای مشکل خود راه‌حل پیدا کنند و برخی دیگر تنها دوست دارند کمی سبک شوند.
10.مثال بزنید: مثال‌های جذاب همیشه صحبت را شنیدنی‌تر می‌کنند.
11.از لحن بهره ببرید: تحمل یک صدای بسیار بلند دشوار است. صدایی که به سختی شنیده می‌شود هم مناسب نیست. اما بهره‌بردن از صداهای پایین و بالا، باعث جلب‌توجه شنونده می‌شود.

استارتر
استارتر

صنم

Guest
? گوش کردن را فراموش نکنید

? باید دو نکته را رعایت کنید:

? خودتان را فردی جالب و جذاب نشان دهید که ارزش آشنا شدن را دارد، و بفهمید آیا طرف مقابل ارزش آشنا شدن را دارد یا خیر. اگر شنونده خوب و دلسوزی باشید که واقعا نسبت به طرف مقابل کنجکاو و علاقمند است، می‌توانید جذابیت‌تان را بالا ببرید. مهارت‌های خوب گوش کردن، توجه کردن و پاسخ مناسب دادن را تمرین کنید.

? سعی نکنید در همه‌چیز از او بهتر باشید. فرض کنید او با دقت برایتان داستانی می‌گوید، با او هم‌دل باشید. خودنمایی نکنید.

استارتر
استارتر

صنم

Guest
#فن_بیان #ارتباط_موثر⛔⛔ خیلی مهم
وقتی دیگران شروع به صحبت درباره مشکلات خود به ویژه مشکلات عاطفی میکنند از ما انتظار حرف زدن ندارند، بلکه فقط میخواهند که ما فعالانه گوش کنیم.
برای فعالانه گوش کردن کافی است ارتباط چشمی خود را با گوینده حفظ کرده و هر از گاهی سر خود را تکان دهیم.
در آن لحظه همدردی کنیم اما نصیحت نکنیم و هرگز راهکار ندهیم.

استارتر
استارتر

صنم

Guest
?▪️داشتن زبان بدن خوب در رفتار و اخلاق حرفه ای

1️⃣صاف بنشینید یا بایستید:
اندکی به طرف فردی که با او سخن می‌گویید متمایل شوید.
قوزکردن یا دست‌به‌سینه نشستن، نشانه این‌است که شما حوصله‌تان از سخنان فردمقابل سررفته و یا از فهوای کلامش ناراحت شده‌اید.

2️⃣ارتباط چشمی برقرار کنید:
درزمان صحبت‌کردن یا گوش‌دادن به طرف‌مقابل، نگاه‌کردن به چشم‌ها نشان می‌دهد که حواستان به گفته‌ها یا حضور مخاطبین، جمع است.
اگر در خلال صحبت‌های خود متوجه شدید که شخصی به شما توجه نمی‌کند، بحث را تمام نکنید یا سریعاً نتیجه‌گیری نکنید، اندکی وقت گذاشته و علت آن را جویا شوید.

3️⃣لبخند بزنید:
مردم اغلب از اینکه دور و بر فردی خنده‌رو باشند احساس راحتی و رضایت می‌کنند.
منظورمان این نیست که تمام مدت لبخند قلابی و مصنوعی روی لب داشته باشید.
سعی کنید در خلال یک گفت و گو (خصوصاً اگر موضوع بحث جالب و خنده‌دار است) گهگاه لبخند بزنید.

استارتر
استارتر

صنم

Guest
?وقتی می خواهید در مورد شخصی که حضور ندارد حرفی بزنید، قضاوتی کنید و یا اظهار نظری کنید به خود یاد آوری کنید که...

آیا آن فرد از من نظری خواسته است؟
؟
آیا آن فرد اجازه انجام این کار را به من داده است؟

آیا نمی توانم زمان انجام این کار بیهوده ( که به من ارتباطی ندارد) را صرف امور خود کنم؟

آیا حیف نیست انرژی الهی و انسانی خود را در انجام اموری که متعلق به من نیست صرف کنم؟

آیا بهتر نیست باغ خودم را اباد کنم؟

اگر به این جملات اندکی تامل کنید... و مچ خود را بگیرید، کم کم این عادات نادرست از سرگرمی های زندگی تان حذف می شود.

وین_دایر

استارتر
استارتر

صنم

Guest
‍ ? نکات فن بیان

? مکث در بین کلمات و جملات باید به این چهار دلیل باشد:

?ـ سکوت فهمی: این سکوت پس از آنکه جمله و یا عبارت به پایان رسید اتفاق می‌افتد برای آنکه مخاطب به فهم کلام رسیده و سپس به ادامه‌ی سخن توجه کند.

?ـ سکوت نمایشی: این سکوت نیز پس از پایان عبارت به کار می‌رود ولی این‌بار نه برای آنکه مخاطب برسد به سخن و بفهمد که فهمیده است، برای آنکه سخن و مفهوم آن در ذهن مخاطب به نوعی خودی نشان بدهد و بیشتر مؤثر واقع شود.

?ـ سکوت مؤکد: برای آن است که بر حرف زده شده تأکیدی اتفاق بیافتد و جدیت آن بر مخاطب بیشتر شود و عموماً این نوع سکوت نیز در پایان عبارت اتفاق می‌افتد.

?ـ سکوت تکمیلی: این سکوت بر خلاف انواع دیگر قبل از آنکه جمله و عبارت کامل شود به کار می‌رود و بعد از یک توقف لحظه‌ای عبارت کامل می‌شود تا قسمت کامل کننده‌ی جمله بهتر به نظر آید و مفهوم سخن بیشتر بر دل بنشیند.

پاندا تپولی

Guest
5.مطمئن شوید که طرف مقابل به شنیدن علاقه‌ دارد: اگر داستانی به نظر طولانی می‌آید، ایرادی ندارد که از شنونده بپرسید «آیا واقعا دوست داری بشنوی؟»
6.از موضوع خارج نشوید:بعضی‌ها از هر دری حرف می‌زنند و هیچ داستانی را به پایان نمی‌رسانند.
7.پایان قصه را روشن کنید: از جمله مواردی که باعث می‌شود شنیدن حرف طرف مقابل دشوار شود، ابهام در پایان قصه است.
8.برای شنیده شدن دانه بریزید: اگر می‌خواهید با کسی حرف بزنید، لازم نیست به صورت رگباری او را هدف بگیرید. می‌توانید بخش کوچکی از ماجرا را تعریف کنید و بگذارید او خودش در مورد ادامه داستان سوال کند.
9.به دنبال تایید نباشید: آدم‌ها با انگیزه‌های مختلف صحبت می‌کنند. برخی می‌خواهند برای مشکل خود راه‌حل پیدا کنند و برخی دیگر تنها دوست دارند کمی سبک شوند.
10.مثال بزنید: مثال‌های جذاب همیشه صحبت را شنیدنی‌تر می‌کنند.
11.از لحن بهره ببرید: تحمل یک صدای بسیار بلند دشوار است. صدایی که به سختی شنیده می‌شود هم مناسب نیست. اما بهره‌بردن از صداهای پایین و بالا، باعث جلب‌توجه شنونده می‌شود.
خدا نکنه بابابزرگ من باهاش حرف بزنی انقدر حرف میزنه که دلت میخواد خودتو از ساختمون 100 طبقه پرت کنی پایین
?‍♀️?‍♀️?

بالا