استارتر استارتر نیکی0 Guest Jan 11, 2021 #5 همیشه تو دوران تحصیل یکی بود ک برگ امتحانمونو میبرد پیش معلم و میگف اینم همونو نوشته ک من نوشتم ولی شما بهش نمره دادین اصلا یادم افتاد اعصابم خورد شد... آخرین ویرایش: Jan 11, 2021
همیشه تو دوران تحصیل یکی بود ک برگ امتحانمونو میبرد پیش معلم و میگف اینم همونو نوشته ک من نوشتم ولی شما بهش نمره دادین اصلا یادم افتاد اعصابم خورد شد...
استارتر استارتر نیکی0 Guest Jan 11, 2021 #12 امروز سر امتحان فیزیک هرچی بلد بودم رو نوشتم بعد بلند شدم برگه رو بدم ب مراقب گفتم مواظب باش نریزه گف مگه توش چی هس؟! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . گفتم:ر...ی..د...م ? آخرین ویرایش: Jan 11, 2021
امروز سر امتحان فیزیک هرچی بلد بودم رو نوشتم بعد بلند شدم برگه رو بدم ب مراقب گفتم مواظب باش نریزه گف مگه توش چی هس؟! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . گفتم:ر...ی..د...م ?
استارتر استارتر نیکی0 Guest Jan 11, 2021 #16 @نانای اصغر و صغری @نان و ریحان و پنیر @نادیامم @دختر جذاب @نیکاگلمن @هلو_شیرین_آبدار @دنیا ۵۸۸ @دنیا همسرم @ایسان۲۳۴ @pargol @هایدی @نیلایلای @نیلانا @آناhita @زهرایی @chica @اسمورف۹۸ @زن_جومونگ_منم@همسر آقای طلبه @Luna @آنجِل @جوجه رنگی @شلوار @فاطمه @nazbanoo8300 @آنید_پ @nosh98 و................... دیگه کسی یادم نمیاد ? ? ? آخرین ویرایش: Jan 11, 2021
@نانای اصغر و صغری @نان و ریحان و پنیر @نادیامم @دختر جذاب @نیکاگلمن @هلو_شیرین_آبدار @دنیا ۵۸۸ @دنیا همسرم @ایسان۲۳۴ @pargol @هایدی @نیلایلای @نیلانا @آناhita @زهرایی @chica @اسمورف۹۸ @زن_جومونگ_منم@همسر آقای طلبه @Luna @آنجِل @جوجه رنگی @شلوار @فاطمه @nazbanoo8300 @آنید_پ @nosh98 و................... دیگه کسی یادم نمیاد ? ? ?
دنیا ۵۸۸ Guest Jan 11, 2021 #17 نیکی0 گفت: @نانای اصغر و صغری @نان و ریحان و پنیر @نادیامم @دختر جذاب @نیکاگلمن @هلو_شیرین_آبدار @دنیا ۵۸۸ @دنیا همسرم @ایسان۲۳۴ @pargol @هایدی @نیلایلای @نیلانا @آناhita @زهرایی و................... دیگه کسی یادم نمیاد ? ? ? کلیک کنید تا باز شود... سلام خوبی نیکا من کار دارم هی نگاه میکنم ومیرم?
نیکی0 گفت: @نانای اصغر و صغری @نان و ریحان و پنیر @نادیامم @دختر جذاب @نیکاگلمن @هلو_شیرین_آبدار @دنیا ۵۸۸ @دنیا همسرم @ایسان۲۳۴ @pargol @هایدی @نیلایلای @نیلانا @آناhita @زهرایی و................... دیگه کسی یادم نمیاد ? ? ? کلیک کنید تا باز شود... سلام خوبی نیکا من کار دارم هی نگاه میکنم ومیرم?
استارتر استارتر نیکی0 Guest Jan 11, 2021 #18 دنیا ۵۸۸ گفت: سلام خوبی نیکا من کار دارم هی نگاه میکنم ومیرم? کلیک کنید تا باز شود... سلام دنیا مرسی تو خوبی؟ منم خیلی کار دارم نمیدونم چرا یهو به سرم زد این کارو کردم
دنیا ۵۸۸ گفت: سلام خوبی نیکا من کار دارم هی نگاه میکنم ومیرم? کلیک کنید تا باز شود... سلام دنیا مرسی تو خوبی؟ منم خیلی کار دارم نمیدونم چرا یهو به سرم زد این کارو کردم
استارتر استارتر نیکی0 Guest Jan 11, 2021 #20 hendoone گفت: فالش کو پس؟? کلیک کنید تا باز شود... فال چیه؟ ? ?