عجیب ترین خوابی که دید چی بوده???

• شروع کننده موضوع پاندا تپولی
  • تاریخ شروع

پاندا تپولی

Guest
من خواب عجیب زیاد می بینم .
یکی از خواب هام : خونه ی مادربزرگم طبقه پایین خونشون بودیم یک دفعه داعش حمله کرد? هیچی همه ی ما ترسیده بودیم و یکدفعه از بیابون سر در آوردیم. دورتا دور محاصرمون کرده بودن میخواستن با تیر بزننمون☹ منم هی تو خواب می گفتم خدایا تو رو خدا قول می دم آدم خوبی باشم نذار بمیرم? بعدشم از خواب پریدم.?

پریروز هم خواب دیدم گردنم خیلی بلند بود اندازه گردن شتر? بعد قوز داشتم? مامانم می گفت فلانی چرا انقدر قوز داری؟؟ ☹? تو خواب داشتم با خودم میگفتم یعنی من انقدر گردنم درازه؟؟?

یک بار هم خواب دیدم بابام یکدفعه گفت باید بریم تالار .عروسیته ??منم گفتم یعنی چی من نمی خوام ازدواج کنم??. داشتم گریه می کردم.? بعد داشتم با خودم فکر می کردم من که موهای بدنم نزدم چه خاکی تو سرم کنم کلی هم مو داشتم
??

اشی_مشی

Guest
من کم خواب میبینم ولی هر وقت خواب دیدم همون فردا یا نهایت ۳ روز بعدش تعبیر شده اغلب خوابام هشدار دهندن

استارتر
استارتر

پاندا تپولی

Guest
من کم خوابرمیبینم ولی هر وقت خواب دیدم همون فردا یا نهایت ۳ روز بعدش تعبیر شده اغلب خوابام هشدار دهندن
چقدر خوب??
من که همه ی خوابام چرته و پرته?‍♀️?

اشی_مشی

Guest
مثلا هر وقت خواب دیدم دندونم شکسته واقعا چند روز بعدش اینجور شد یا مثلا دندون درد گرفتم این مثال سادش

اشی_مشی

Guest
چقدر خوب??
من که همه ی خوابام چرته و پرته?‍♀️?
نه بده اتفاقاااا حتی من اگه دعوام بشه با کسی خوابشو میبینم بعضی خوابا رو تا موقعی که واقعیت بشن چند بار تکراری میبینم

استارتر
استارتر

پاندا تپولی

Guest
مثلا هر وقت خواب دیدم دندونم شکسته واقعا چند روز بعدش اینجور شد یا مثلا دندون درد گرفتم این مثال سادش
چه قدر باحال?
اما فکر کنم دیدن خواب صادقانه یکم هم ترسناک باشه نه؟؟
من خالم هم اینطوریه

هلنم

Guest
خواب دیدم عروسی همسایمونه فرداش فوت شد☹

استارتر
استارتر

پاندا تپولی

Guest
نه بده اتفاقاااا حتی من اگه دعوام بشه با کسی خوابشو میبینم بعضی خوابا رو تا موقعی که واقعیت بشن چند بار تکراری میبینم
اره الان که فکر می کنم آدم استرس میگره که قراره الان این اتفاق بیافته?

صنم

Guest
عجیب ترین خوابم خواب شیطان بود که تو خواب و بیداری دیدم خیلی ام باهام حرف زد

اشی_مشی

Guest
چه قدر باحال?
اما فکر کنم دیدن خواب صادقانه یکم هم ترسناک باشه نه؟؟
من خالم هم اینطوریه
بدیش اینه قشنگ میفهمم یه چیزی قراره بشه تابحالم همش اتفاقات بد رو دیدم ک اتفاق افتادن??

استارتر
استارتر

پاندا تپولی

Guest
قبلا کسی باور نمیکرد ولی یکی دو مورد پیش اومد بهم ایمان آوردن ?
من خالم هم اینطوریه ما می خواستیم یک چیزی رو بفروشیم هیچکس هم خبر نداشت خالم اومد به مامانم گفت اینو میخوای بفروشی مامانم گفت اره از کجا فهمیدی?
گفت خواب دیدم گفتی می خوام اینو بفروشم?

اشی_مشی

Guest
من خالم هم اینطوریه ما می خواستیم یک چیزی رو بفروشیم هیچکس هم خبر نداشت خالم اومد به مامانم گفت اینو میخوای بفروشی مامانم گفت اره از کجا فهمیدی?
گفت خواب دیدم گفتی می خوام اینو بفروشم?
مثلا من بچم کوچیک بود خواب دیدم که چشاشو میماله و ناراحته به شوهرم کفتم باورش نکرد بعد باور کن دو هفته بعدش چکاب برده بودمش گفتن چشمش مشکل داره بعد جالبه اون مسیری که دکتر چشم پزشک بود رو من چندین باررر تو خواب دیده بودم مثلا از کدوم سمت میرن با ماشین

mersana1400

Guest
من‌خواب زیاد میبینم
دیشب خواب میدیدم جنگ شده همه دارن تیر میخورن ماهم باید میجنکیدیم از خواب پریدم

بالا