طرز پختن خورشت اوایل ازدواج

  • شروع کننده موضوع مااماان_ساامیاار
  • تاریخ شروع

مااماان_ساامیاار

Guest
همیشه چند بسته خورشت اماده ، بازاری میخریدم از سوپر مارکت
وقتایی که دیر از سرکار میومدم چپه مبکردم تو قابمه زیرشم روشن میکردم یکم ابجوش میرختم قل قل میکرد و همسر مزگفت کی پختی میگفتم ای بابا ، نصف کاراشو دیشب کردم الان گذاشتم جا بیفته
و از نظرش من بسیار کدبانو بودم?
 

4دخت

Guest
چه جالب
بعدا که خودت خورشت پختی نگفتی چرا طعم خورشت های اوایل ازدواج با الان فرق کرده؟
 
استارتر
استارتر

مااماان_ساامیاار

Guest
چه جالب
بعدا که خودت خورشت پختی نگفتی چرا طعم خورشت های اوایل ازدواج با الان فرق کرده؟
عزیزم بعد ۵ سال میگه ، اوایل بیشتر وقت میزاشتی بهتر بود و من هنوز این راز کثیفو لو ندادم?
 

4دخت

Guest
عزیزم بعد ۵ سال میگه ، اوایل بیشتر وقت میزاشتی بهتر بود و من هنوز این راز کثیفو لو ندادم?
بهش بگو نه همونه
بگو اون موقع ها تو با شور و اشتیاق بیشتری غذا میخوردی احساس میکردی طعمش بهتره وگرنه همونه????
 
استارتر
استارتر

مااماان_ساامیاار

Guest
میپرسم ازش مرسی
خواهش
ببین اول اب میزاری خوب بجوشه یه قاشق رب انار توش میریزی میزاری دوباره بچوشه بعد گردو رو میریزی یه ساعت توش با شعله کم قل بخوره و بعد مرغ رو اروم میندازی
دیگه باید سعله کم کم باشه تا روغن بنداره و اروم بپزه نیم ساعت مونده شکر اضافه کن و من یکم زعفرون میریزم بخاطر رنگش
 

nili

Guest
خواهش
ببین اول اب میزاری خوب بجوشه یه قاشق رب انار توش میریزی میزاری دوباره بچوشه بعد گردو رو میریزی یه ساعت توش با شعله کم قل بخوره و بعد مرغ رو اروم میندازی
دیگه باید سعله کم کم باشه تا روغن بنداره و اروم بپزه نیم ساعت مونده شکر اضافه کن و من یکم زعفرون میریزم بخاطر رنگش
یه بار به زودی امتحان میکنم ممنون :love:
 

بالا