طرز درست کردن کباب کوبیده با علی ??

  • شروع کننده موضوع ali،hunter
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
من بلدم نقش بازی کنم شنیدین میگن خردادی ها دو رو هستن یعنی قشنگ میتونن نقش بازی کنن من هردادی هستم اما یک خردادی تنبل ولی خیلی خوب بلدم چجوری گول بزنم اعتراف میکنم سرخیلی هارو گول مالیدم اما خب دیگه حسش نیست
کاش مهتا بود ????
مهتا هم شامل میشه حالا نیاد بکه مردادی ها رو نمیشه گول زد هنو جنس خراب خرادی هارو نشناخته مشاهده پیوست 193223
یدونه تو خونه دارم کپی توئه


اصلا نگران نباشین?
 
استارتر
استارتر

ali،hunter

Guest
قبول کنین اول مادر حتی کباب باشه?
من خدایی قبول دارم اول مادر رو دستش نیست غذای مادر خیلی چربو چیلیو خوشمزه هستش
اما کباب کوبیده زدن کار هر کسی نیست مثال تو فامیل ما شاید دو نفر فقط بلد باشن کوبیده حرفه ای بزنند یکی من هستم اون یکی شوهر خاله منه
 

دلبراماوحشی

Guest
من خدایی قبول دارم اول مادر رو دستش نیست غذای مادر خیلی چربو چیلیو خوشمزه هستش
اما کباب کوبیده زدن کار هر کسی نیست مثال تو فامیل ما شاید دو نفر فقط بلد باشن کوبیده حرفه ای بزنند یکی من هستم اون یکی شوهر خاله منه
مرسی اعتماد به نفس ??
 

ملیحه

Guest
??️درود بر شما خوب من خودم کباب کوبیده درست می کنم خیلی هم عالی میشه
خوب ما اول نیم کیلو قلوه گاه گوسفندی می گیریم چون چربیش بالاس
و نیم کیلو گوشت گوساله بدونه چربی می گیریم

باید بدید خود قصابی براتون با دنده ریز 4 مرتبه چرخ بکنه بهش بگید بای کوبیده می خوام خودش می دونه چیکار کنه
بعدش که با هم چرخ شد به اندازه یک عدد پیاز بزرگ رنده ریز می کنیم اب پیاز رو بگیرید حتما

بعدش نمک نصف قاشق و فلفل قرمز هم نصف قاشق فلفل قرمز برای چسبندگی بافت گوشت خیلی مهمه
بعدش فلفل با نمک و پیاز رو ریختید داخل گوشت چرخ کرده حسابی ماساژ بدید

حالا که ماساژ دادید بزارید تو یخچال برای یک ساعت بمونه تا بافت گوشت خودشو بگیره تا از رو سیخ نریزه

بعداز نیم ساعت در اوردید حالا به اندازه مشت کفت دستتون گوشت رو به اندازه مساوی بردارید
گرد کنید سیخ رو از داخل گوشت رد کنید حالا با دو انگشت هی فشار بیارید رو به پایین تا بشه مثل سیخ کباب بیرون

بعدش که ذغال یا اتیش رو روشن کردید توجه داشته باشید که همه جای کباب حرارت بخوره یه جا کمتر نباشه یجا بیشتر گوشت بریزه
-------------------
خوب نگته مهم برای نریختن کباب از روی سیخ اینجاس که ترفندشه
وقتی سیخ کباب رو گذاشتید روی اتیش باید سریع بر گردونید یعنی اینوریش کنیو و اونوریش
تا یه طرفش بیشتر پخته نشه اون طرف خامش بریزه سریع پس ما بر می گردونیم

کباب شما حاضر میشه و نوش جان کنید
@Modi
 

بالا