طرز درست کردن کباب کوبیده با علی ??

  • شروع کننده موضوع ali،hunter
  • تاریخ شروع

ali،hunter

Guest
??️درود بر شما خوب من خودم کباب کوبیده درست می کنم خیلی هم عالی میشه
خوب ما اول نیم کیلو قلوه گاه گوسفندی می گیریم چون چربیش بالاس
و نیم کیلو گوشت گوساله بدونه چربی می گیریم

باید بدید خود قصابی براتون با دنده ریز 4 مرتبه چرخ بکنه بهش بگید بای کوبیده می خوام خودش می دونه چیکار کنه
بعدش که با هم چرخ شد به اندازه یک عدد پیاز بزرگ رنده ریز می کنیم اب پیاز رو بگیرید حتما

بعدش نمک نصف قاشق و فلفل قرمز هم نصف قاشق فلفل قرمز برای چسبندگی بافت گوشت خیلی مهمه
بعدش فلفل با نمک و پیاز رو ریختید داخل گوشت چرخ کرده حسابی ماساژ بدید

حالا که ماساژ دادید بزارید تو یخچال برای یک ساعت بمونه تا بافت گوشت خودشو بگیره تا از رو سیخ نریزه

بعداز نیم ساعت در اوردید حالا به اندازه مشت کفت دستتون گوشت رو به اندازه مساوی بردارید
گرد کنید سیخ رو از داخل گوشت رد کنید حالا با دو انگشت هی فشار بیارید رو به پایین تا بشه مثل سیخ کباب بیرون

بعدش که ذغال یا اتیش رو روشن کردید توجه داشته باشید که همه جای کباب حرارت بخوره یه جا کمتر نباشه یجا بیشتر گوشت بریزه
-------------------
خوب نگته مهم برای نریختن کباب از روی سیخ اینجاس که ترفندشه
وقتی سیخ کباب رو گذاشتید روی اتیش باید سریع بر گردونید یعنی اینوریش کنیو و اونوریش
تا یه طرفش بیشتر پخته نشه اون طرف خامش بریزه سریع پس ما بر می گردونیم

کباب شما حاضر میشه و نوش جان کنید
 
استارتر
استارتر

ali،hunter

Guest
دوستام خیلی بهم گفتن تاپیکش بکنم طرز درست کردنشو منم الان گفتم بد نیست تاپیک بزنم
 
استارتر
استارتر

ali،hunter

Guest
من خودم واسه چربی همیشه دنبه میزنم

حتما یه بار امتحان کنید
ایلا خانوم دمبه رو اخرش که کباب یا جوجه حاضر شد من میزنم به خود کباب اخرش که اماده شده رو اتیش می گیرم ماساژ میدم رو کباب
 
استارتر
استارتر

ali،hunter

Guest
خو خوئک دیع
خوئک تو کوبیده خوب نمیشع
دنبه با کره بهتره فک کنم
این قلوه گاه تو خوده کبابیا استفاده میشه جلو چشم مشتری چرخ میشه
بعضی جاها نامردی می کنند به کبابشون پوست مرغ میزنند یا سنگدون مرغ که زیر دندون احساس میشه
 

هاله

Guest
??یجا خوشمزس من عاشق کباب شدشم
دیدم من نمیخورم از اینا اه?
Screenshot_۲۰۲۲-۰۶-۲۲-۱۶-۳۲-۵۷-۸۹۶_com.android.chrome.jpg
 

بالا