طرز تهیه ی خوشمزه آسون??+عکس

  • شروع کننده موضوع Sogand
  • تاریخ شروع

Sogand

Guest
???طرز تهیه چوروس???


چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن متفاوت است و شهد بامیه را هم ندارد.

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق غذاخوری

مارگارین یا کره: یک‌سوم فنجان

آرد: یک فنجان

تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری

شکر: یک‌چهارم فنجان

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا کره، شکر قهوه‌ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.

۲. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود.

۳. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.

۴. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل‌های دلخواه داخل سینی بریزید.

۵. بامیه‌ها را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه‌ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.

۶. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید، بامیه‌ها را از فر خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید
 
استارتر
استارتر

Sogand

Guest
1549429695_Q4tA1.jpg
6011.jpeg
اینم عکساش?

میتونید با سس کاکائو
بستنی
چایی و ....
وهرچیزی که خواستید میل کنید?
 

بالا