بسته شد
Guest
?ته دیگ با طعم زعفران
?یکی از انواع ته دیگ، ته دیگ برنج است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آبسرد و نصف فنجان هم زعفران آبکرده پررنگ ریخته، سپس برنج آبکششده را روی آن بریزید، دمکنی گذاشته و شعله را متوسط بگذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جابیفتد.??
?ته دیگ اسفناج?
?برگهای تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید. یا اینکه اسفناجی را که برای بورانی درست کردهاید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دمکنید.??
?ته دیگ کاهو?
?کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دمکنید. ته دیگ کاهو برای پلوهای سبز رنگ عالی است.??
?ته دیگ کدو حلوایی خوشمزه
?کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانههای آنرا جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلواییهای قالبزده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.??
ته دیگ سیب زمینی??
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و برش های نازک بزنید
برش ها باید کاملا نازک و یکدست باشند ولی نباید آنقدر نازک برش دهید که سیب زمینی پاره شود
سپس پودر زعفران را روی برش های سیب زمینی بپاشیدسپس یک قاشق سوپخوری آب را به سیب زمینی ها اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی با زعفران و برش های سیب زمینی مخلوط شودسپس قابلمه مناسب طبخ پلو را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید قابلمه داغ شود
روغن را اضافه کنید و چند دقیقه کوتاه حرارت دهید تا به خوبی داغ شود
حرارت را خاموش کرده و شروع به چیدن سیب زمینی ها نمایید.سیب زمینی های زعفرانی را از ردیف کنار دیواره شروع به چیدن کنید ، هر برش را در کنار دیواره قرار دهید و برش بعدی را روی آن تنظییم کنید به شکلی که حدود یک سوم برش دوم روی اولی قرار گیردگاز را روشن کنید و حدود پنج دقیقه با درجه متوسط سیب زمینی های مزه دار شده را حرارت دهید ، سپس برنج آبکش شده را اضافه کنید
مشاهده پیوست 40145
?یکی از انواع ته دیگ، ته دیگ برنج است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آبسرد و نصف فنجان هم زعفران آبکرده پررنگ ریخته، سپس برنج آبکششده را روی آن بریزید، دمکنی گذاشته و شعله را متوسط بگذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جابیفتد.??
?ته دیگ اسفناج?
?برگهای تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید. یا اینکه اسفناجی را که برای بورانی درست کردهاید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دمکنید.??
?ته دیگ کاهو?
?کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دمکنید. ته دیگ کاهو برای پلوهای سبز رنگ عالی است.??
?ته دیگ کدو حلوایی خوشمزه
?کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانههای آنرا جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلواییهای قالبزده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.??
ته دیگ سیب زمینی??
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و برش های نازک بزنید
برش ها باید کاملا نازک و یکدست باشند ولی نباید آنقدر نازک برش دهید که سیب زمینی پاره شود
سپس پودر زعفران را روی برش های سیب زمینی بپاشیدسپس یک قاشق سوپخوری آب را به سیب زمینی ها اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی با زعفران و برش های سیب زمینی مخلوط شودسپس قابلمه مناسب طبخ پلو را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید قابلمه داغ شود
روغن را اضافه کنید و چند دقیقه کوتاه حرارت دهید تا به خوبی داغ شود
حرارت را خاموش کرده و شروع به چیدن سیب زمینی ها نمایید.سیب زمینی های زعفرانی را از ردیف کنار دیواره شروع به چیدن کنید ، هر برش را در کنار دیواره قرار دهید و برش بعدی را روی آن تنظییم کنید به شکلی که حدود یک سوم برش دوم روی اولی قرار گیردگاز را روشن کنید و حدود پنج دقیقه با درجه متوسط سیب زمینی های مزه دار شده را حرارت دهید ، سپس برنج آبکش شده را اضافه کنید
مشاهده پیوست 40145