طرز تهیه یاقوت پلو خوشمزه افغانی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه یاقوت پلو یا همان آلبالو پلو خوشمزه مخصوص افغانستان

مواد لازم :
سینه مرغ: 1 کیلو گرام
برنج هندی: 3 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
روغن : نصف پیمانه
ماست: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
مرچ سفید: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
انار: به مقدار ضرورت
مصاله پلو (ادویه): زیره، میخک،جوز هندی، هل و دارچین ، تخم گشنیز (آسیاب شده) 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا 3 پیمانه برنج را شسته و به مدت 3 ساعت در آب گرم خیس می کنیم.در مرحله بعد برای پختن مرغ ها، نصف پیمانه روغن را در تابه ریخته و مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ می کنیم سپس مصاله پلو، نمک، مرچ سفید، پودر سیر و ماست را اضافه می کنیم.پیازها را خرد کرده به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه دیگر سرخ می کنیم.
بعد از آن، 2 عدد انار را به صورت دانه دانه در آورده و آب انارها را می گیریم(توجه داشته باشید برای گرفتن آب انارها از هر روشی که مورد نظر است استفاده کنید).
در مرحله بعد 1 لیتر آب داغ را همراه 1 قاشق چایخوری نمک در ظرفی ریخته و برنج را به آن اضافه کرده به مدت 4 الی 6 دقیقه جوش می دهیم تا 70 درصد برنج نرم شده باشد. سپس 1 پیمانه آب را در ظرف جوش می دهیم و برنج را به آن اضافه می کنیم.بعد از آن، مرغ ها را بر روی برنج بریزید.در مرحله بعد آب انار و خلال بادام را هم اضافه می کنیم.در نهایت باقی مانده برنج را هم اضافه کرده به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد و سپس با 30 دقیقه حرارت ملایم پخته کنید.
بعد از 30 دقیقه غذای شما آماده سرو می باشد.

Û±Û¶_Û³Û¸_Û²Û´_images.jpg
 

بالا