مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه شور گوجه به روشی آسان و راحت در منزل
گوجه ها رو شستم گذاشتم کنار آب جوشیده رو که گذاشته بودم سرد بشه با نمک فخلوط کردم هم زدم تا نمک حل بشه تو آب آب باید شور باشه نه خیلی شور نه بی نمک بعد بهش سرکه اضافه کردم
گوجه ها رو که شسته بودم رو داخل ظرف مورد نظر چیدم و لا به لاش شیوید و سیر ریختم وقتی ظرفم پرشد آب نمک رو ریختم رو گوجه ها باید روی گوجه ها رو آب بگیره بعد درب ظرف روخوب بستم گذاشتم یک جای خنک و تاریک بعد 2هفته شوری خوشمزه من آمادست میتونید بعد 2 هفته داخل یخچال نگهدارید اگه هوا گرم بود
- 1 کیلو گوجه سفت ٍ
- 1 بوته سیر
- شیوید تازه (من نداشتم شیود خشک ریختم
- نصف استکان سرکه سفید
- آب جوشیده سرد شده به میزان
- نمک به میزان
- فلفل تند به دلخواه (من نریختم)
گوجه ها رو شستم گذاشتم کنار آب جوشیده رو که گذاشته بودم سرد بشه با نمک فخلوط کردم هم زدم تا نمک حل بشه تو آب آب باید شور باشه نه خیلی شور نه بی نمک بعد بهش سرکه اضافه کردم
گوجه ها رو که شسته بودم رو داخل ظرف مورد نظر چیدم و لا به لاش شیوید و سیر ریختم وقتی ظرفم پرشد آب نمک رو ریختم رو گوجه ها باید روی گوجه ها رو آب بگیره بعد درب ظرف روخوب بستم گذاشتم یک جای خنک و تاریک بعد 2هفته شوری خوشمزه من آمادست میتونید بعد 2 هفته داخل یخچال نگهدارید اگه هوا گرم بود