مجله خبری

Guest
آموزش و دستور تهیه گلوکز خانگی، چگونه در منزل گلوکز درست کنیم؟ + فیلم و کلیپ آموزشی

  1. 1 پیمانه شکر
  2. 1 پیمانه آب
  3. 1 ق غ آبلیمو
  4. 1 غ ق آب سرد

از گلوکز برای تهیه شربت بار بامیه و زولبیا، گز، پاستیل خانگی، سس براق فرانسوی، روکش میوه، تزئین کیک و دسر و براق شدن بعضی مرباها و ژله ها استفاده می شود.

شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.
وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا حدود ۵ دقیقه جوش بزند.

یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کرده و مخلوط کنید.
همچنان بگذارید جوش بزند تا وقتی که اگر نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریختید و با نوک انگشت بتوانید شیره را جمع کنید

اگر جمع شد و توانستید در دست بگیرید گلوکز آماده است و می توانید شعله گاز را خاموش کنید

به این نکته توجه کنید که گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد، پس نگذارید بیش از حد روی گاز بماندبعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید اگر گلوکز موقع استفاده خیلی سفت بود، کمی روی بخار کتری قرار دهید تا نرم شود.


 

بسته شد

Guest
آموزش و دستور تهیه گلوکز خانگی، چگونه در منزل گلوکز درست کنیم؟ + فیلم و کلیپ آموزشی

  1. 1 پیمانه شکر
  2. 1 پیمانه آب
  3. 1 ق غ آبلیمو
  4. 1 غ ق آب سرد

از گلوکز برای تهیه شربت بار بامیه و زولبیا، گز، پاستیل خانگی، سس براق فرانسوی، روکش میوه، تزئین کیک و دسر و براق شدن بعضی مرباها و ژله ها استفاده می شود.

شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.
وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا حدود ۵ دقیقه جوش بزند.

یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کرده و مخلوط کنید.
همچنان بگذارید جوش بزند تا وقتی که اگر نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریختید و با نوک انگشت بتوانید شیره را جمع کنید

اگر جمع شد و توانستید در دست بگیرید گلوکز آماده است و می توانید شعله گاز را خاموش کنید

به این نکته توجه کنید که گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد، پس نگذارید بیش از حد روی گاز بماندبعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید اگر گلوکز موقع استفاده خیلی سفت بود، کمی روی بخار کتری قرار دهید تا نرم شود.


اوا من فک کردم درشم جزوه گلوکزه
باکلاس نیست????‍♀️?‍♀️?‍♀️
 

بالا