آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه گردو پلو غذای سنتی شهرکرد با گوشت و مرغ
طرز تهیه گردو پلو شهرکرد با گوشت
گردوها را بهشکل درشت با دست خرد کنید. آنها را برای یک ساعت بخیسانید و سپس پوست روی آنها را جدا کنید.
گوشت را بهصورت قیمهای با بهشکل رشتههای باریک خرد کنید.
با فلفلسیاه و زعفران گوشت را مزهدار کنید.
یک عدد پیاز متوسط را بهصورت ریز خرد کنید و توی قابلمه بریزید؛ آن را کمی تفت دهید که آب آن بخار شود.
پس از بخارشدن آب، کمی روغن به آن اضافه کنید و سپس گوشت را بههمراه آن تفت دهید.
پس از اندکی که گوشتها سرخ شد، ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید که کامل بپزد.
پیاز دیگر را در ظرفی جداگانه بهشکل ریز خرد کنید و سپس با زردچوبه و نمک تفت دهید.
گردوها را تفت دهید. بعد از کمی تفتدادن گردو، زرشک را به آن اضافه کنید.
گوشت را که بههمراه پیاز تفت داده شده به گردوها اضافه کنید و اندکی هل و زعفران به آن بیفزایید. پس از چند دقیقه میتوانید شعله را خاموش کنید.
برنج را آبکشی کنید و سپس مواد را بهصورت لایهلایه داخل برنج بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
شما میتوانید برنج را بهصورت جدا دم کنید و سپس آن را با زعفران و زرشک تزئین کنید.
طرز تهیه گردو پلو شهرکرد با مرغ
اصالت پخت گردو پلو با گوشت گوسفندی است، اما شما میتوانید این غذا را با گوشت مرغ هم تهیه کنید. طرز تهیه گردو پلو شهرکرد با مرغ تفاوتهای اندکی با روش قبلی دارد. طرز تهیه این غذا با مرغ از این قرار است:
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران سرخ کنید.
گردوها را خرد کنید و تفت دهید که اندکی نرم شود و سپس به آن پیاز را اضافه کنید و تفت دهید که پیازها هم رنگ طلایی پیدا کند.
همهی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس رب انار را با اندکی آب به آن بیفزایید و اندکی تفت دهید.
بعد از یک دقیقه جوشیدن شعله را خاموش کنید.
برنج را آبکش کنید و مواد را بهصورت لایهلایه با برنج مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
برای تزيین غذا، زرشک را با کمی شکر، نمک و اندکی آبلیمو تفت دهید و مقداری گردوی درشتخردشده با دست به آن اضافه کنید.
طرز تهیه گردو پلو شهرکرد با گوشت
گردوها را بهشکل درشت با دست خرد کنید. آنها را برای یک ساعت بخیسانید و سپس پوست روی آنها را جدا کنید.
گوشت را بهصورت قیمهای با بهشکل رشتههای باریک خرد کنید.
با فلفلسیاه و زعفران گوشت را مزهدار کنید.
یک عدد پیاز متوسط را بهصورت ریز خرد کنید و توی قابلمه بریزید؛ آن را کمی تفت دهید که آب آن بخار شود.
پس از بخارشدن آب، کمی روغن به آن اضافه کنید و سپس گوشت را بههمراه آن تفت دهید.
پس از اندکی که گوشتها سرخ شد، ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید که کامل بپزد.
پیاز دیگر را در ظرفی جداگانه بهشکل ریز خرد کنید و سپس با زردچوبه و نمک تفت دهید.
گردوها را تفت دهید. بعد از کمی تفتدادن گردو، زرشک را به آن اضافه کنید.
گوشت را که بههمراه پیاز تفت داده شده به گردوها اضافه کنید و اندکی هل و زعفران به آن بیفزایید. پس از چند دقیقه میتوانید شعله را خاموش کنید.
برنج را آبکشی کنید و سپس مواد را بهصورت لایهلایه داخل برنج بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
شما میتوانید برنج را بهصورت جدا دم کنید و سپس آن را با زعفران و زرشک تزئین کنید.
طرز تهیه گردو پلو شهرکرد با مرغ
اصالت پخت گردو پلو با گوشت گوسفندی است، اما شما میتوانید این غذا را با گوشت مرغ هم تهیه کنید. طرز تهیه گردو پلو شهرکرد با مرغ تفاوتهای اندکی با روش قبلی دارد. طرز تهیه این غذا با مرغ از این قرار است:
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران سرخ کنید.
گردوها را خرد کنید و تفت دهید که اندکی نرم شود و سپس به آن پیاز را اضافه کنید و تفت دهید که پیازها هم رنگ طلایی پیدا کند.
همهی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس رب انار را با اندکی آب به آن بیفزایید و اندکی تفت دهید.
بعد از یک دقیقه جوشیدن شعله را خاموش کنید.
برنج را آبکش کنید و مواد را بهصورت لایهلایه با برنج مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
برای تزيین غذا، زرشک را با کمی شکر، نمک و اندکی آبلیمو تفت دهید و مقداری گردوی درشتخردشده با دست به آن اضافه کنید.