طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

  • شروع کننده موضوع طلای سرخ
  • تاریخ شروع

طلای سرخ

Guest
تخم مرغ یدونه
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق غذا خوری
روغن نصف پیمانه
وانیل نوک چاقو
یه نیش نمک

قبل از همه فر رو روشن کنید گرم شه
یه قاشق پکینگ پودر رو با ماست مخلوط کنید بذارید کنار کف میکنه زیاد میشه
تخم مرغ شکر وانیل رو با همزن بزنید
بعد روغن مایع اضافه کنید
یه قاشق دیگه پکینگ پودر رو با آرد دو سه بار الک کنید یه نیش نمک اضافه کنید نزدید هم وانعی نیست و به مخلوط تخم مرغ اضاف کنید.در آخر ماست رو اضاف کنید.
از قسمت اضاف کردن ارد دیگه همزن استفاده نکنید با لیسک یا قاشق هم بزنید.
نکته مهم این کیک
این کیک با این مخلوط سفت در میاد و مثل مخلوطهای کیکهای دیگه شل نیست.اما نگران نباشید پف میکنه و اسفنجی میشه اما چون پهن کردنش توی قالب سخته نصف پیمانه شیر بهش اضافه کنید.من خودم بدون شیر درست میکنم و حتی به صورت کوکی کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم میریزم با کمی فاصله.و کوکیهایی تقریبا به اندازه کمی بزرگتر از نعلبکی ۸تا ازش در میاد برام.
برای کیک کشمشی این مخلوط خیلی خوبه چون کمی سفت هست مانع از این میشه که کشمشها به کف قالب برن.کشمش رو مخلوطش کنید.و بذارید توی قالبت.
فر روی ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه زمان برای پخت لازمه.
چوب کبریت یا چنگال بزنید اگر نچسبید چیزی بشون کیک پخته.
زمان پخت به سایز قالب بستگی داره.
میتونید دو قاشق پودر کاکائو مخلوطش کنید کیک کاکائویی میشه.
میتونید گردو بریزید گردویی بشه.
خلاصه این کیک برام مثل کیک مادر هستش و همه جور کیکی باهاش درست میکنم.
حتی واسه کاپ کیک هم پختمش.
واسه کوکی بیست دقیقه ای میپزه.واسه کاپ کیک نیم ساعته
 

بالا