آیلا
Guest
رسپی خوشمزه ترین کیک یزدی به سبک قنادی ها با روشی آسان
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی خانگی
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
کنجد برای تزئینبه میزان لازم
روغن مایعنصف لیوان
کاغذ تارت و قالب تارتبه میزان لازم
طرز تهیه کیک یزدی خانگی به سبک قنادی
مرحله اول: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده داخل ظرف ریخته و با همزن برقی میزنیم، کمی که از لختگی درآمد شکر و روغن و همینطور شیر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم.
مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی تخم مرغ ها آرد را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط می کنیم و در کاغذهای تارت میریزیم و روی کیک یزدی ها را کنجد می پاشیم. اگر از فر برای پخت استفاده میکنید: با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک یزدی ها را میپزیم و بعد از پخت اجازه خنک شدن میدهیم و بعد سرو می کنیم. اگر از ماهی تابه استفاده میکنید: کیک یزدی ها را در ماهی تابه گذاشته و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه گذاشته و در ماهی تابه را می گذاریم تا کیک یزدی ها خوب پخته شود.
نکات مهم در مورد پخت کیک یزدی خانگی
قبل از ۱۵ دقیقه از موقع پخت کیک یزدی ها در فر یا ماهی تابه را باز نمی کنیم.
در صورت امکان کیکی یزدی را می توان در قالب مافین چدنی نیز تهیه کرد.
آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا هواگیری شود.
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی خانگی
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
کنجد برای تزئینبه میزان لازم
روغن مایعنصف لیوان
کاغذ تارت و قالب تارتبه میزان لازم
طرز تهیه کیک یزدی خانگی به سبک قنادی
مرحله اول: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده داخل ظرف ریخته و با همزن برقی میزنیم، کمی که از لختگی درآمد شکر و روغن و همینطور شیر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم.
مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی تخم مرغ ها آرد را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط می کنیم و در کاغذهای تارت میریزیم و روی کیک یزدی ها را کنجد می پاشیم. اگر از فر برای پخت استفاده میکنید: با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک یزدی ها را میپزیم و بعد از پخت اجازه خنک شدن میدهیم و بعد سرو می کنیم. اگر از ماهی تابه استفاده میکنید: کیک یزدی ها را در ماهی تابه گذاشته و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه گذاشته و در ماهی تابه را می گذاریم تا کیک یزدی ها خوب پخته شود.
نکات مهم در مورد پخت کیک یزدی خانگی
قبل از ۱۵ دقیقه از موقع پخت کیک یزدی ها در فر یا ماهی تابه را باز نمی کنیم.
در صورت امکان کیکی یزدی را می توان در قالب مافین چدنی نیز تهیه کرد.
آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا هواگیری شود.