طرز تهیه کیک یزدی با شیر سنتی خوشمزه و لذیذ

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین کیک یزدی به سبک قنادی ها با روشی آسان

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی خانگی
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
کنجد برای تزئینبه میزان لازم
روغن مایعنصف لیوان
کاغذ تارت و قالب تارتبه میزان لازم

طرز تهیه کیک یزدی خانگی به سبک قنادی
مرحله اول: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده داخل ظرف ریخته و با همزن برقی میزنیم، کمی که از لختگی درآمد شکر و روغن و همینطور شیر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم.

مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی تخم مرغ ها آرد را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط می کنیم و در کاغذهای تارت میریزیم و روی کیک یزدی ها را کنجد می پاشیم. اگر از فر برای پخت استفاده میکنید: با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک یزدی ها را میپزیم و بعد از پخت اجازه خنک شدن میدهیم و بعد سرو می کنیم. اگر از ماهی تابه استفاده میکنید: کیک یزدی ها را در ماهی تابه گذاشته و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه گذاشته و در ماهی تابه را می گذاریم تا کیک یزدی ها خوب پخته شود.
Û±Û´-Û³Û¶-Û°Û´-images.jpg


نکات مهم در مورد پخت کیک یزدی خانگی
قبل از ۱۵ دقیقه از موقع پخت کیک یزدی ها در فر یا ماهی تابه را باز نمی کنیم.
در صورت امکان کیکی یزدی را می توان در قالب مافین چدنی نیز تهیه کرد.
آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا هواگیری شود.
 

بالا